Cum s-a schimbat căsnicia Simonei Pătruleasa cu Sabin Ivanof după ce au devenit părinți: "Până să o avem pe Ingrid, nu aveam motive de dispută. Când ai un copil, pot fi păreri diferite în ceea ce privește educația și creșterea lui". Care a fost cel mai dificil test al relației lor / EXCLUSIV

.

Cum s-a schimbat căsnicia Simonei Pătruleasa cu Sabin Ivanof după ce au devenit părinți. Se împlinesc două decenii de când a intrat în fascinanta lume a televiziunii, dar Simona Pătruleasa este și azi aceeași prezență tonică. Deși viața ei nu a fost mereu roz, nu și-a pierdut niciodată speranța și nici puterea de a lupta, iar azi este o femeie împlinită pe toate planurile. Veți vedea însă că în spatele celebrității stau aceleași griji și provocări, mai ales atunci când ai o fiică adolescentă…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Mărturisesc încă de la început că m-am bucurat mult că avem ocazia să discutăm, pentru că mereu te-am admirat. Ești o prezență fermecătoare și cred că nu doar eu am această părere. Înainte să ne punem la curent cu noutățile din viața ta, spune-ne cum te regăsim în aceste momente!

Ce pot să spun acum este că mă aflu într-o perioadă mai încărcată, pentru că am foarte multe lucruri de făcut și timpul este prea puțin. Sunt într-o alergătură permanentă! Dimineața începe pentru mine foarte devreme, pentru că prezint primul jurnal al Știrilor Kanal D de la ora 9.00, apoi rezolv lucrurile pe care le am în ziua respectivă, o iau pe Ingrid de la școală și merg și pe „șantier, pentru că suntem în proces de renovare a unei case în care sperăm să ne mutăm cât de curând. Abia așteptăm să se întâmple asta, dar până atunci și eu, și Sabin trebuie să depunem ceva efort în plus și să ne organizăm foarte bine timpul.

simona-patruleasa-7simona-patruleasa-7

Citește și: De ce Simona Pătruleasa și-a mutat fiica de la școala de stat la una privată: „Am avut niște dezamăgiri și am ales pentru siguranță. Îmi doream mai multe reguli…”

Citește și: Simona Pătruleasa, o mamă strictă cu Ingrid, fiica ei adolescentă: „A înțeles exact cum stau lucrurile și respectă” / Ce reguli i-a impus

Citește și: De ce a lipsit Andra de la nunta lui Pepe cu Yasmine Ody: „Trebuie să vă spun că…'. Doar Cătălin Măruță și fiul lor, David, au fost prezenți

Citește și: Fiica Andreei Tonciu a împlinit 8 ani și a fost sărbătorită cu fast: „La mulți ani, sufletul meu! Te iubesc enorm”. Rebecca a primit un tort roz, cu 4 etaje

Cum s-a schimbat căsnicia Simonei Pătruleasa cu Sabin Ivanof după ce au devenit părinți

Care a fost testul relației voastre și cum ați reușit să-l treceți cu brio? Totuși, într-o căsnicie de 16 ani sunt convinsă că s-au întâmplat multe… dar cu timpul ajungi să știi când să mai lași de la tine și cum să gestionezi astfel încât să nu ajungi la neplăceri.

Până să o avem pe Ingrid, nu aveam motive de dispută. Când ai un copil, pot fi păreri diferite în ceea ce privește educația și creșterea lui, iar echilibrul în astfel de situații este o mare provocare. Eu și Sabin discutăm despre fiecare aspect care apare în viața noastră și a copilului nostru, Ingrid este centrul universului pentru noi. Testul cel mai dificil pe care l-am avut în relație a fost acela când am aflat că nu pot avea copii. Sabin a fost mereu cu mine și m-a sprijinit. Am depășit momentul pentru că nu am renunțat niciunul dintre noi, chiar dacă au fost ani foarte grei.

Simona Pătruleasa: „Nu avem reguli, avem o căsătorie care se bazează pe respect”

Într-o lume în care aflăm la tot pasul despre despărțiri și divorțuri, chiar și după mulți ani, mă și surprinde să mai aud de legături așa trainice… Cum reușiți voi să păstrați armonia și să treceți peste micile dispute și tensiuni, care oricum sunt inevitabile? Aveți niște reguli după care vă ghidați sau cum funcționează în cazul vostru?

Nu avem reguli, avem o căsătorie care se bazează pe respect, fără de care este greu să reziști într-o relație. Ne unește dorința de a merge pe același drum, indiferent de greutăți și mai presus de orice este Ingrid, pentru care ne dorim o familie frumoasă și sănătoasă.

Simona Pătruleasa: „Nu se negociază cum merge îmbrăcată Ingrid la școală”

Vă cunoașteți extrem de bine și deja știți totul unul despre celălalt, ce vă place, ce vă deranjează. Sunt curioasă… Ce NU e de negociat în relația voastră?

Nu se negociază cum merge îmbrăcată Ingrid la școală. Uniforma este obligatorie și ei încearcă să mă înduplece să mai cedez legat de încălțăminte, dar sunt de neclintit! (zâmbește)

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IUNIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton