Cum s-au apropiat, de fapt, Oana și Vlad Gherman de Anca Sigartău și de soțul ei, pe care i-au ales nași: "Ținem foarte mult unii la alții, îi vrem lângă noi toată viața. Ne-au adus împreună...". De ce regretă că au ales ziua nunții într-o zi de duminică / EXCLUSIV

.

Cum s-au apropiat, de fapt, Oana și Vlad Gherman de actrița Anca Sigartău și soțul ei, pe care i-au ales nași. Proaspeții căsătoriți ne-au vorbit în paginile revistei VIVA! despre care au fost momentele-cheie ce i-au apropiat de cei pe care i-au ales părinți spirituali și nu au ezistat să ne mai ofere câteva detalii din culisele celui mai important eveniment din viața lor. Așa s-a aflat și de ce regretă că au ales ziua nunții într-o zi de duminică.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Mărturisesc că nu stăpânesc foarte bine capitolul de tradiții ce trebuie respectate la nuntă. Am idee despre câteva și mai știu că diferă uneori și în funcție de zonă. Am observat totuși că e un trend ca mireasa să nu mai fie furată, pentru a nu pierde momente importante de la nun-tă. Ce alte tradiții NU ați mai vrut să respectați și de ce?

Nici noi nu le știm pe toate, iar ce știam nu ne mai reprezenta. Adică pregătirea acasă, cu ascunsul miresei, mirele care vine, o caută și o ia de la părinți… Păi noi stăm în aceeași casă de doi ani și ceva, eu sunt plecată de la părinți de acasă de la 17 ani, pregătirile le-am făcut la un hotel, Vlad nu mă lua nici de la grădina cu flori a părinților și găleata în care se aruncă monezi în fața casei cred că ar fi fost o curiozitate pentru turiștii din zona Ateneului, unde am fost noi cazați cu o seară înainte. (râde) Eu iubesc tradițiile, când eram copil îmi imaginam nunta mea respectându-le, mulți ani mi-am dorit să mă căsătoresc în ie, dar timpul a trecut și dorințele s-au schimbat.

oana-si-vlad-gherman-1-1oana-si-vlad-gherman-1-1

Citește și: Ce face Oana Moșneagu cu accesoriile, buchetul de la nuntă și cele două rochii de mireasă: „Intenționez să vopsesc rochia de la petrecere, îmi place extrem de mult cum se simte pe corp. O să mă vedeți purtând-o…”. Vlad Gherman nu a vrut să-și vadă iubita mireasă înainte de nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Oana și Vlad Gherman, pictorial spectaculos „trash the dress” special pentru VIVA!: „Ziua nunții noastre a fost și va rămâne cea mai frumoasă amintire. Detalii spumoase din culisele evenimentului / EXCLUSIV

Citește și: Decizia luată de Shannen Doherty cu trei luni înainte să moară. Ce măsuri a luat privind bunurile și proprietățile sale: „Prioritatea mea este mama'

Citește și: Diana Dumitrescu se convertește la religia penticostală: 'L-am descoperit pe Dumnezeu acolo. Nu mi se pare nimic greșit, nu contează religia…'/ Cum a ajuns la această decizie și ce s-a schimbat în viața ei

Oana Moșneagu: „Mie mi-a fost greu să îmi aleg rochiile”

Ce v-a fost cel mai și cel mai greu să alegeți? Unde ați întâmpinat cele mai mari dificultăți în organizarea nunții?

Mie mi-a fost greu să îmi aleg rochiile, asta mi-a mâncat foarte mult timp și energie, a fost puțin dificil și la alegerea trupei, din motive de disponibilitate și buget, la biserică iar ne-a luat ceva timp să ne hotărâm, aveam două variante și, până la urmă, am ales Biserica Albă, acolo unde avusese căsătoria și sora lui Vlad și unde ne plăceau foarte mult corul și atmosfera din biserică, una mai intimă.

Cum v-ați decis la tortul mirilor? Nu de alta, dar există o paletă atât de largă, o varietate greu de imaginat… de la aspect la gust. Cum l-ați ales tocmai pe acela?

Designul a limitat variantele de compoziții, ne-am dorit un tort „naked, adică unul alb, căruia i se vede blatul pe alocuri, de parcă ar fi nefinisat, decorat minimalist, cu câteva flori, aceleași din decorul de pe mese. Am avut o poză reper de pe Pinterest și am dat-o către florărie și cofetărie, am ales o compoziție cu fistic care ne-a cam dat pe spate la degustare, amândoi suntem fani mari ai fisticului, fie că e în înghețată sau produse de cofetărie.

„Nu am schimba multe, dar ziua nunții, da”

Dacă ar fi să trageți linie acum… ce v-ați mai fi dorit? Există ceva ce nu ați mai face la fel? Ați schimba ceva?

Nu am schimba multe, dar ziua nunții, da. Am ales duminica din mai multe motive, printre care disponibilitatea locației, pe care noi am rezervat-o cu foarte puțin timp înainte, mult prea puțin ca să mai prindem o zi de sâmbătă liberă vara. Fiind zi de duminică, mulți invitați au plecat la puțin timp după ora 1 dimineața, mai ales cei care aveau filmare de dimineața devreme sau cei care nu și-au luat liber a doua zi de la muncă. Prietenii apropiați și familia au rămas, noi am închis cu totul la 5 dimineața, dar ne-ar fi plăcut să avem mai mult timp cu toți invitații, nu doar cu o parte dintre ei. Și aș mai schimba timpul de pregătiri, mi-aș da mai mult timp, noi ne-am cam grăbit și, din cauza asta, am făcut alegeri fiind limitați de disponibilități, pentru că am luat multe decizii pe ultima sută de metri. Până și rochia am ridicat-o cu doar jumătate de zi înainte. (râde)

Cum s-au apropiat, de fapt, Oana și Vlad Gherman de actrița Anca Sigartău și soțul ei

Vlad spunea că a lăsat alegerea nașilor la latitudinea ta, iar tu motivai astfel: „Nouă ne place să zicem că nu i-am ales noi, ne-au fost dați, parcă s-au aliniat astrele și întâlnirea noastră nu a fost întâmplătoare încă de la serialul «Adela». Tot ce s-a legat a fost mâna lui Dumnezeu acolo. Cum așa? Ne povestiți un pic ce vă leagă în mod special de Anca Sigartău și Dragoș Pandele? Adevărul e că, înainte să dezvăluiți numele nașilor, nu am știut că sunteți atât de apropiați.

Suntem foarte apropiați și ținem foarte mult unii la alții. Ne-au adus împreună proiectele comune, dragul de teatru, de proiecte făcute cu oamenii dragi, în care ai încredere și cu care vrei să construiești încontinuu, și am ajuns să ne fim familie. Mese împreună, alături de Mara și Sică, colegii și prietenii noștri, gătite de nașul nostru priceput în bucătărie, seri de vizionare a serialului, dezbateri pe piese și programe de spectacole, discuții despre viața noastră și planuri de viitor, multe glume, colinde cântate de noi și acompaniate de nașa la pian, drumuri prin țară cu turneele de teatru, pisica noastră „Una, pe care o avem de la nași, pui al pisicii lor… sunt doar câteva elemente din universul relației noastre cu nașii. Adevărul e că suntem atât de apropiați pentru că sunt oameni buni, 25 speciali, generoși, cu mare iubire de Dumnezeu, oameni care avem norocul să ne iubească, pe care îi iubim, îi apreciem și îi vrem lângă noi toată viața.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IULIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton