Cum s-au cunoscut canotorii Ionela și Marius Cozmiuc și în ce mod inedit a fost sportiva cerută în căsătorie: "Am primit și inelul, pe lângă diplomă și medalie. A fost foarte emoționant" / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Cum s-au cunoscut canotorii Ionela și Marius Cozmiuc și în ce mod inedit a fost sportiva cerută în căsătorie. Ionela Cozmiuc ne-a povestit în paginile revistei VIVA! cum a început relația cu cel care ulterior i-a devenit soț și cum a făcut primul pas să o cucerească. Acum, nu-și mai văd viața unul fără celălalt, iar după ce s-au retras din viața sportivă luptă pentru visul rămas încă neîmplinit: să devină părinți.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Tu și soțul tău, Marius Cozmiuc, multiplu campion european și olimpic, ați făcut istorie la Paris după ce ați fost portdrapelul României la Jocurile Olimpice. Ce sentimente v-au încercat în acele momente?

Defilarea de pe Sena a fost cu adevărat specială. Am fost prima familie portdrapel din istoria Jocurilor Olimpice, lucru care ne umple de mândrie. Ulterior, când am văzut că și presa internațională a scris despre acest lucru, ne-am dat seama cu adevărat de importanța momentului, de faptul că am făcut un lucru unic.

ionela cozmiuc (7)ionela cozmiuc (7)

Citește și: Gianina van Groningen și Ionela Cozmiuc, interviu la dublu după ce au câștigat argintul la Paris, la dublu vâsle feminin: „Doar să participi la Jocurile Olimpice este un privilegiu pentru orice sportiv și un apogeu al carierei sale. E vorba despre foarte multă muncă și…” / EXCLUSIV

Citește și: Ion Țiriac i-a cerut Ionelei Cozmiuc să returneze mașina pe care i-a făcut-o cadou pentru argintul olimpic, ca să-i dea alta mai scumpă: „Eu, până astăzi, n-am mai văzut așa ceva”

Citește și: Mihai Albu a topit verigheta fostei soții, după divorț: „Eu așa știu, că dacă o căsnicie nu merge, se dă înapoi”. Ce s-a întâmplat cu pantofii și rochia de mireasă purtate de Iulia Albu la nuntă

Citește și: „Încerc să fiu bine datorită fetițelor mele, dar nu sunt bine! În urma poveștii noastre…' Alina Sorescu nu și-a revenit după despărțirea de Alexandru Ciucu, la trei ani de când au intentat divorț

Cum s-au cunoscut canotorii Ionela și Marius Cozmiuc

Te rog să ne introduci și în viața voastră de familie, ca să completăm și acest capitol! Cum v-ați cunoscut tu și Marius, cum a debutat povestea voastră de dragoste? Primul pas cine l-a făcut și cum a fost cererea în căsătorie?

Noi suntem doi oameni care se completează foarte bine. Ne-am cunoscut la Orșova. Marius făcea sport de mai bine de doi ani când am venit eu. El m-a remarcat și tot el a făcut și primul pas. Am început să vorbim și, încet-încet, ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun și o chimie ce ne leagă de atunci și până în prezent. Avem cincisprezece ani de când suntem împreună.

Cererea în căsătorie a fost una deosebită. Eram la premierea Campionatului Național de Fond, unde am concurat în simplu. Am câștigat atunci proba la sutimi împotriva Gianinei, lucru care m-a mirat, deoarece mie nu îmi plăceau distanțele lungi. Marius a fost chemat să ajute la oficierea premierii, iar eu am primit și inelul, pe lângă diplomă și medalie. A fost un moment foarte emoționant.

Ionela Cozmiuc: „Nu ne vedem viața unul fără celălalt”

Cum mențin flacăra iubirii aprinsă doi sportivi cu o activitate profesională atât de intensă? Sau tocmai
faptul că împărtășiți aceeași pasiune e liantul perfect?

Faptul că suntem mereu unul lângă celălalt ne ajută foarte mult. Avem pasiuni comune, țeluri comune, nu ne vedem viața unul fără celălalt.

Sunt o mulțime de canotori la voi în familie… Tu, soțul tău, fratele tău, soția lui, Maria Lehaci, ex-Tivodariu, medaliată cu aur la JO, și sora ei, Gabriela. Ce faceți când vă întâlniți cu toții, cum vă petreceți timpul?

Întâlnirile de familie sunt cele mai frumoase. Chiar dacă se întâmplă rar să ne adunăm în formulă completă, când o facem, ne bucurăm de fiecare moment. Inevitabil, fiecare discuție duce către canotaj. Chiar și sora mea, Crina, și soțul ei Vlad, sunt foarte familiarizați cu tot ce înseamnă canotaj și participă
activ la discuții. Mă simt foarte norocoasă să îi am în viața mea!

Anul trecut, într-un interviu, spuneai că îți dorești o medalie olimpică și trei copii. Iată că primul vis s-a împlinit! Așteptăm vestea cea mare…

Într-adevăr, primul vis mi s-a îndeplinit, am medalia olimpică. Avem încredere că Dumnezeu ne va dărui și copii cât de curând. Noi suntem pregătiți.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE SEPTEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton