Cum s-a schimbat căsnicia dintre Anca Serea și Adi Sînă, de-a lungul timpului: „Am avut multe de reglat. Știm când trebuie să dezbatem un subiect și când nu e cazul”

 Matei Bianca
.

În cadrul unui interviu emoționant, Anca Serea a vorbit deschis despre viața de mamă și cea de soție. Vedeta este o femeie împlinită din toate punctele de vedere și asta pentru că are o familie frumoasă, la care a visat mereu, dar și o carieră de succes. Cum se descurcă Anca Serea și Adi Sînă cu șase copii. Cei doi știu cum să se bucure de timp doar pentru ei, iar acest lucru îi ajută foarte mult în relația frumoasă pe care o au.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Anca Serea și Adi Sînă formează un cuplu solid, care reușește să facă față cu brio provocărilor de a crește șase copii. Cu toate acestea, cei doi își fac mereu timp pentru ei, având un secret bine păstrat: comunicarea și respectul reciproc.

anca1anca1

Citește și: Cum arată Anca Serea în costum de baie, la 43 de ani. Are o siluetă trasă prin inel după cele șase nașteri: „Sunteți superbă'

Citește și: Anca Serea și Adi Sînă recunosc că sunt părinți permisivi, dar există o regulă clară pe care le-au impus-o copiilor: „După o anumită oră, nu au voie să…'

Citește și: A murit Maria Branyas Morera, cea mai bătrână femeie din lume, la 117 ani. Supraviețuise pandemiei de gripă spaniolă: „Moartea mă va găsi obosită de la atâta trăit, dar zâmbind'

Citește și: Totul despre botezul lui Isaia, fiul Vlăduței Lupău. Va fi un eveniment fără dar: „Este fără plicuri cu bani, fără dar. Tot decorul este cu alb și cu inimioare'

Cum s-a schimbat căsnicia dintre Anca Serea și Adi Sînă, de-a lungul timpului

Anca Serea a vorbit deschis despre dinamica relației pe care o are cu Adi Sînă și despre cum au ajuns să își gestioneze viața de cuplu într-un mod armonios, în ciuda responsabilităților numeroase pe care le au împreună.

„Ne cunoaștem din priviri, știm după tonul vocii, ne respectăm foarte mult momentele astea de liniște. Știm când trebuie să dezbatem un subiect și când nu e cazul că suntem foarte obosiți sau încărcați de pe la job. Am devenit mult mai liniștiți, mult mai echilibrați. Am avut multe de reglat, dar acum sunt super liniștită, Slavă Domnului', a mărturisit vedeta pentru unica.ro.

La 43 de ani, vedeta are o siluetă de invidiat

Anca Serea a vorbit despre viața ei și despre modul în care își gestionează timpul. Ea a explicat cum se pregătește pentru viitor. La frumoasa vârstă de 43 de ani, vedeta are o siluetă de invidiat, iar multe femei și-ar dori să arate așa. Aceasta a mai dezvăluit că nu doar fizicul este important pentru ea, ci și starea mentală.

„De-abia aștept să fac 50 de ani, pentru că fiecare an îl consider ca o provocare cumva și îmi dau seama că devin mai înțeleaptă. Încerc să devin o variantă mai bună a mea, mai liniștită, mai echilibrată și chiar dacă am mai pus așa 2-3 kilograme pe mine sau dacă, nu știu, mai am un rid. Mi se pare că trebuie să ne obișnuim cu gândul ăsta și face parte din procesul nostru ca oameni și nu am o presiune, sincer, deloc.

Mi-ar plăcea, în schimb, să încep să mă mișc un pic, să fac mai multă mișcare, să fac mai mult sport. Să vin la tratamente noninvazive. Eram foarte slabă, purtam foarte mulți colanți, foarte mulți pantaloni. Aveam o greutate sub ceea ce era normal pe vremea aceea, eram extrem de slabă, de aceea am și câștigat niște concursuri de modelling, acum mă rog să fiu slabă. Știi cum e, ai grijă ce-ți dorești că s-ar putea să ți se întâmple! Încrederea a fost cel mai mare câștig pot să spun. Am devenit un alt om. Pe măsură ce creștem și realizăm niște lucruri, ne dăm seama că corpul este doar un ambalaj practic și interior – chiar dacă sună așa clișeic mintea trebuie să fie ascuțită, picioarele agere, corpul odihnit', a mai adăugat ea.

Dieta pe care o ține Anca Serea

Într-un interviu de acum un an, Anca Serea a explicat cum își menține silueta. Spre surprinderea multora, vedeta a declarat că nu depune eforturi deosebite pentru a-și păstra forma fizică. De altfel, ea a subliniat faptul că nu a fumat și nu a consumat niciodată alcool.

„Cred că muncesc foarte mult și sunt un om foarte activ, optimist și găsesc o rezolvare în tot ceea ce fac. Nu am niciun secret. Poate și pentru că eu chiar nu am fumat niciodată, nu beau alcool, mănânc sănătos și evit alimentele care sunt nesănătoase și așa mai departe. (…)

Da, evit să mănânc carne în cantitate foarte mare și nu prea mănânc zahăr. Nu sunt mare fan dulce. Nu. Și nu beau alcool, nu am băut niciodată. Pur și simplu nu am băut niciodată. Nu mă atrage deloc. Nu mi se potrivește. Cred că o femeie, în general, ar trebui să aibă o conduită și nu că aș avea ceva, Doamne ferește!, cu doamnele care consumă alcool, dar nu am încercat. Nu am fost curioasă. Nu am avut curiozitatea aceasta', a spus vedeta pentru VIVA!.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton