Cum se comportă Andi Moisescu ca tată, cu fiii lui adolescenți: "Știu exact ce li se pare nedrept". Cum se înțeleg cei doi frați / EXCLUSIV

.

Andi Moisescu este o persoană discretă, mai ales atunci când vine vorba despre viața personală. Juratul de la Românii au talent s-a deschis și ne-a spus cum este în rol de tată, cum se înțelege cu cei doi copii ai săi, dar și cum se înțeleg puștii de 12 și 14 ani și, mai ales, ce s-a schimbat în familie pe timpul pandemiei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Puștii voștri au acum 12 și 14 ani, așa că o să mă folosesc de sintagma
„Copii mici, probleme mici, copii mari, probleme mari. Cum vă descurcați acum, când bate adolescența la ușă?

Aș zice că ne descurcăm. Am avut inspirația să construiesc de la bun început o relație extrem de sinceră și deschisă cu ei, astfel încât să nu simtă nicio clipă nevoia să-mi ascundă ceva, de frică. Iar acum culeg roadele. Avem o relație extrem de apropiată și solidă, și am ajuns să-i cunosc atât de bine, încât știu exact ce li se pare nedrept atunci când apar situații tensionate. Prin urmare, pun exact degetul pe rană și, ca printr-o minune, dezamorsez orice bombă. Cel puțin până acum mi-a ieșit de fiecare dată.

Andi-Moisescu-Olivia-Steer-1-1Andi-Moisescu-Olivia-Steer-1-1

Andi Moisescu: „Îi încurajez să fie cât mai independenți'

Sunt mai atașați de tine sau de Olivia? La cine caută scăparea atunci când fac câte-o boacănă? Te întreb fiindcă știu că, de obicei, băieții sunt mai apropiați de mame…

Cred că depinde de la caz la caz. Uneori îi mai scapă Olivia, alteori eu. Până și aici există un echilibru. Cât privește atașamentul, n-am simțit nicio inegalitate la mijloc. Iar eu îi încurajez să fie cât mai independenți și în deplin acord cu ei înșiși, înainte de toate.

Citește și: Cum s-a cunoscut Andi Moisescu cu Olivia Steer:”A fost o șansă dintr-un milion”. Secretul unei căsnicii de 16 ani/ EXCLUSIV

Citește și: Drama neștiută a lui Andi Moisescu.Juratul de la 'Românii au talent' a fost abandonat de tată când avea doar 4 ani

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei adolescent și cu fiica lui Adrian Enache:„Cu Diana am o relație…'/ EXCLUSIV

Citește și: Grigore Leșe locuiește într-o biserică, după ce a făcut accident vascular:„Dumnezeu și-a întors fața către mine'

Andi Moisescu: „Pandemia asta i-a apropiat mai tare'

Care este relația dintre Luca și David, au preocupări și pasiuni comune sau au caractere total diferite? Bănuiesc că, în ultimul an, când au stat mai mult împreună, s-a întâmplat să mai iasă și scântei.

În mod surprinzător, pandemia asta i-a apropiat mai tare. S-au apropiat parcă mai mult ca niciodată. Au învățat să împartă, să se ajute, deci n-am decât motive de bucurie, din punctul ăsta de vedere. Bine, au și pasiuni comune, de mici. Legate de sporturile urbane, pe care le practică amândoi. Sunt copii crescuți în skatepark. Pentru ei, ideea de comunitate e bine definită. Deci, chiar dacă au caractere diferite, nu-i împiedică deloc să se completeze, de exemplu. Sunt copii pentru care noțiunea de „împreună e foarte importantă, chiar și în cazul în care opiniile sunt diferite. Ceea ce văd, de altfel, și la noi doi.

Tu cum erai în copilărie? Ai fost un puști răsfățat, făceai năzbâtii sau
dimpotrivă? Îl recunoști în fiii tăi pe micul Andi? Care dintre ei îți seamănă cel mai mult?

Cred că am fost un copil absolut normal. Dar mai ales iubit. Asta a contat cel mai mult. Asta mi-a dat mereu echilibru. Și exact asta li se întâmplă și lor. Văd la fiecare dintre ei câte ceva din mine. Dar nu la amândoi aceleași lucruri. E foarte interesant cum a luat fiecare câte ceva. Și continuă să ia. Pentru că sunt amândoi cu ochii pe mine. Foarte atenți la fiecare detaliu. Îi simt. De-asta am și început să mă controlez din ce în ce mai mult. Întrucât nimic nu bate forța exemplului.

Andi Moisescu: „N-am niciuna dintre problemele prezentului'

Luca și David sunt pasionați de tehnologie și de vlogging, ca toți copiii
din generația lor. Cât de greu vă e să-i convingeți să iasă din „bula virtuală? În vacanțe unde vă place să mergeți?

N-am niciuna dintre problemele prezentului. Cum spuneam, copiii ăștia au crescut în skatepark. În aer liber. Foarte multe ore pe zi. În toate vacanțele de până acum am fost plecați împreună. În toate am petrecut cea mai mare parte a timpului în aer liber. Am avut grijă să se îndrăgostească, de mici, de sporturi. Și de vară, și de iarnă. Sunt partenerii mei de snowboard, și vara trecută am reușit să-i fac să se îndrăgostească și de sailing.

Ultima vacanță în care am fost a fost la început de martie, la Straja. Deci, avem plămânii proaspăt încărcați de aer proaspăt. În plus, eu n-am nicio problemă cu tehnologia și vlogging-ul. Le consider chiar benefice. Îi ajută să-și dezvolte creativitatea și abilitățile de comunicare. Nu e nevoie să-i mai conving de nimic. I-am ajutat să descopere la timp sportul și, de-aici încolo, nu-mi mai fac griji.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE APRILIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook, PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton