Cum se comportă Silviu Prigoană cu soția lui, Mihaela: „Când are o supărare sau o problemă, cu siguranță nu...” / Are zeci de procese cu Bahmu, fosta lui soție

 Matei Bianca
.

Soția lui Silviu Prigoană a făcut dezvăluiri din căsnicia cu afaceristul. Mihaela Prigoană și omul de afaceri trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se înțeleg foarte bine unul cu celălalt. Ea are doar cuvinte de laudă la adresa soțului ei și este mândră de căsnicia pe care o au împreună. Aceasta a mai vorbit și despre socrul ei, care s-a stins din viață în urmă cu doar o lună.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Mihaela Prigoană, soția afaceristului Silviu Prigoană, a făcut recente dezvăluiri despre căsnicia lor. Ea a vorbit deschis despre armonia și echilibrul din relația lor. Aceasta a subliniat cum Silviu Prigoană rămâne calm și înțelegător chiar și în momentele dificile din viața lor. În căsnicia lor este foarte importantă bunăstarea și sănătătatea.

silviu2silviu2

Citește și: Cum se înțeleg Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană după zeci de scandaluri și procese: „L-am invitat de nenumărate ori să stăm de vorbă. Copiii noștri…'

Citește și: Silviu Prigoană, reacție după ce a primit decizia de recalculare a pensiei: „Eu am avut niște contribuții extra în ultimii doi ani”. Ce pensie are milionarul în 2024

Citește și: Sophia Loren a împlinit 90 de ani și a dat o petrecere fabuloasă, la Roma! Cum arată diva cinematografiei italiene în prezent

Citește și: Cristian de la Mireasa, sezonul 9, explică de ce s-a despărțit de Antonia, după ce a fost acuzat că a înșelat-o: „Eu caut cu totul altceva!'

Cum se comportă Silviu Prigoană cu soția lui, Mihaela

Mihaela Prigoană a făcut recent dezvăluiri emoționante despre relația de cuplu pe care o are cu Silviu Prigoană. Ea a subliniat faptul că în relația pe care o are cu omul de afaceri există armonie și înțelegere, iar aceste două aspecte îi ajută foarte mult.

Partenera de viață a lui Silviu Prigoană a mărturisit că soțul ei este calm și echilibrat, chiar și în momentele mai dificile din viața lui.

„Când are o supărare sau o problemă, cu siguranță nu se răzbună pe mine și nu devine vulcanic în prezența mea. Este un om normal și un om bun. Cred că noi trecem foarte ușor peste multe lucruri. Cel mai important lucru este să ne concentrăm pe bunăstarea noastră, pe tot ceea ce ne face fericiți. La urma urmei, este cel mai bine să cauți să fie bine, indiferent de situație. Timpul trece foarte repede și trebuie să profităm de momentele când suntem împreună. Faptul că suntem sănătoși este cel mai important', a precizat ea, potrivit romaniatv.net.

Cât de mult a suferit tatăl afaceristului înainte să moară

Mihaela Prigoană a vorbit și despre Vasile Prigoană, socrul ei, cu care a avut o relație specială. Tatăl lui Silviu Prigoană s-a stins din viață în urmă cu doar o lună, mai exact în luna august a acestui an. El a murit la vârsta de 93 de ani.

Partenera de viață a afaceristului a explicat și cât de mult a suferit socrul ei înainte să moară. Bărbatul a fost îngrijit de membrii familiei în toată perioada în care a fost bolnav.

„A rămas așa cum ni-l amintim, un om bun, un om înțelegător, cum era el. Cel mai frumos lucru într-o familie este atunci când suntem cu toții împreună. Am avut și eu grijă de el, dar cea mai importantă persoană care a fost zi de zi cu el este Silviu.

A fost o vară grea și nu ne-am concentrat foarte mult pe vacanțe sau pe plimbări, pentru că tatăl lui a fost cum a fost. El a suferit foarte mult, a fost la pat, îngrijit non stop, a avut un personal calificat angajat zi și noapte care să stea cu el. Când cineva este bolnav sau suferă, nu poți să te gândești la lucruri de distracție', a mai adăugat aceasta.

Silviu și Mihaela Prigoană sunt împreună de nouă ani

Mihaela și Silviu Prigoană sunt împreună de nouă ani. Cei doi s-au cunoscut în anul 2015, iar după doar un an de relație au făcut nunta. În prezent, ei au tot ceea ce își doresc și se înțeleg foarte bine unul cu celălalt.

Silviu Prigoană a fost căsătorit cu Viorica, prima lui soție, care s-a stins din viață în anul 1994, la vârsta de 30 de ani. Din acest mariaj, afaceristul are doi copii, pe Honorius și Silvius.

El a fost căsătorit cu Adriana Bahmuțeanu timp de doi ani, dar au divorțat cu scandal. Au avut parte de cinci divorțuri, iar din acest mariaj au doi copii împreună, unul care s-a născut în anul 2007 și unul care s-a născut în anul 2010.

Sursa foto:

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton