Cum se împarte Cosmin Seleși între televiziune și teatru: "Nu aș vrea să văd cum este viața fără una dintre cele două activități. Sunt diferite, dar se potrivesc perfect pentru mine". Detalii din culisele emisiunii "Batem palma?"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Cum se împarte Cosmin Seleși între televiziune și teatru. Ochii săi ireal de albaștri și zâmbetul cald, ce vin la pachet cu multă căldură în glas și cu un umor spumos, îl fac să intre direct în sufletele spectatorilor. Spune că nu ar vrea să vadă cum ar putea fi viața lui fără televiziune sau fără teatru, mai ales că ambele se completează perfect și îl împlinesc. Iată ce ne-a povestit Cosmin Seleși, prezentatorul emisiunii „Batem Palma? (PRO TV), despre proiectele profesionale actuale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Buna, Cosmin! A trecut mai bine de un an și jumătate de când nu am mai vorbit, așa că sunt convinsă că ai multe de povestit, dar să o luăm cu începutul! Ce faci acum? Cum te regăsim?

Sunt foarte bine! (zâmbește) Alerg între filmări și turneul pentru piesa de teatru „Soțiile noastre, dar sunt fericit. În astfel de zile, când sunt foarte activ, las în urmă și oboseala, pentru că-mi place să simt emoția pozitivă pe care o primesc de la public. Și pentru asta sunt tare recunoscător și mă consider un norocos al sorții.

cosmin-selesi-11cosmin-selesi-11

Citește și: Ce relație este între Pepe și Cosmin Seleși, după ce artistul i-a luat locul la Te cunosc de Undeva: „Cu Alina mă înțeleg foarte bine dintotdeauna. În locul lui Cosmin…”

Citește și: „Nu apuc să-i văd pe ai mei câteva zile bune”. Cum reacționează soția lui Cosmin Seleși la programul foarte încărcat al actorului

Citește și: Marina Voica și-a planificat deja înmormântarea: „El se va ocupa, ne-am hotărât' / Ce amintiri are cu regretatul ei soț și de ce nu s-a văzut în postura de mamă

Citește și: Cu ce se ocupa Ionuț Ciocia înainte să joace rolul lui Brânzoi din Las Fierbinți: „La primul salariu, am câștigat 17 dolari”

Cosmin Seleși, detalii din culisele emisiunii „Batem palma?”

Ultima oară când am vorbit, tocmai începea „Batem Palma? și tu erai într-o perioadă de tranziție. Am luat primele informații „la cald, cum s-ar zice… Dar cum vezi lucrurile acum, după ce te-ai acomodat? Cum ți s-a schimbat programul? Ce modificări ai fost nevoit să faci?

Suntem în pline filmări pentru sezonul 3, deci aș putea spune că m-am acomodat foarte bine. Mă bucur tare să văd reacțiile celor de acasă și să cunosc atât de mulți oameni frumoși în rândul concurenților. Programul mi s-a schimbat strict în perioada filmărilor – avem câteva ediții pe zi pe care le înregistrăm. Dar avem o stare atât de bună în platou și o echipă atât de frumoasă, încât, oricâte ore am petrece pe set, nu ne resimțim niciodată.

Cum e atmosfera din platou? Dă-ne câteva detalii din culise, ce NU se vede la TV?

Atmosfera este foarte faină, zâmbim, ne relaxăm și muncim. Ce nu se vede… greu de zis, pentru că, în general, toate glumele bune le vedeți. (râde) Poate nu vedeți momentele în care concurenții stau cu orele la povești, leagă niște relații de prietenie pe termen lung. Anul trecut, după sezonul doi, participanții s-au întâlnit și au făcut o gașcă care a plecat în jurul țării, în lung și-n lat. Asta nu se vede – că „Batem Palma? este mai mult decât un concurs la care vii, joci și pleci acasă cu bani. Și asta mă bucură negreșit.

Cum se împarte Cosmin Seleși între televiziune și teatru

Chiar, cum împaci televiziunea cu teatrul? Înainte de toate, ești actor, dar și postul de prezentator ți se potrivește mănușă, cum îmbini tu cele două „meserii, pe care eu le văd cât se poate de diferite, cu toate că mulți poate m-ar contrazice. Tu ești în cunoștință de cauză… Cum e, de fapt?

Le împac foarte bine. Cred că se completează ceea ce simt în fața camerelor cu ceea ce trăiesc pe scenă. Nu aș vrea să văd cum este viața fără una dintre cele două activități. Sentimentele puternice pe care le am când joc o piesă de teatru sunt total diferite de cele pe care le am când filmăm pentru noul sezon sau pentru o altă emisie, dar sunt cel puțin la fel de frumoase. Deci sunt diferite, dar se potrivesc perfect pentru mine.

Ce ai schimba la tine? La ce capitole crezi că ai mai avea de lucrat?

Cam târziu să mai schimb ceva la mine. Iau câte ceva din fiecare lucru în care mă implic și, dacă e ceva de învățat, văd cum poate fi implementat pe mai departe. Atât. (zâmbește)

Cosmin Seleși: „Continui să lucrez și la alte proiecte”

Pe final, te las să ne vorbești despre planurile tale pe anul acesta… Ce ți-ai pus în gând? Ce proiecte noi sunt pe listă?

În primul rând, ne vedem cu sezonul trei din „Batem Palma?. Continui alături de Răzvan Oprea și Lucian Ghimiși turneul național pentru piesa „Soțiile noastre. Continui să lucrez și la alte proiecte și, imediat ce voi avea vești noi, promit să vă spun despre ele pe contul meu de Instagram. Vă îmbrățișez!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton