Cum se înțeleg fiicele lui Cabral, în ciuda diferenței de 16 ani: "Nu e relația clasică de surori". Cât de des se întâlnesc Inoke și Namiko

 Cica Cristina
.

Cum se înțeleg fiicele lui Cabral, în ciuda diferenței de 16 ani. Andreea Ibacka dă din casă și vorbește despre legătura specială dintre Inoke și Namiko, în ciuda faptului că între ele există o diferență de vârstă notabilă. Soția lui Cabral a spus și cât de des se întâlnesc și își vorbesc cele două surori.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cabral este tatăl mândru a trei copii. Prezentatorul TV are o fată, Inoke, în vârstă de 21 de ani, din prima căsnicie și încă doi copii cu Andreea Ibacka, pe Namiko, în vârstă de 5 ani și mezinul Tiago, în vârstă de doi ani. Cu toate că e o diferență mare între Inoke și Namiko, se pare că cele două surori au o legătură specială și vorbesc chiar des și la telefon, unde micuța îi împărtășește surorii mai mari pățaniile de la grădiniță.

fiice-cabral-1fiice-cabral-1

Cum se înțeleg fiicele lui Cabral, în ciuda diferenței de 16 ani

Invitată la podcastul „Vorba lu Jorge', Andreea Ibacka a dezvăluit că ori de ori fiica cea mare a lui Cabral, care studiază în Olanda, vine în țară, petrec timp în familie și chiar și ei au fost în vizită la Inoke. În ciuda diferenței „de aproape o generație”, Namiko și Inoke au o relație foarte bună.

„Da, da, da (n.red.: se înțelege cu ea). Ne vedem de câte ori putem, de câte ori vine ea în țară, acum de sărbători. Sau astă vară am petrecut o vacanță absolut superbă și cu copiii mici la ea în vizită. Am mers peste tot. A avut disponibilitate completă spre toate parcurile de distracții împreună cu frățiorii mai mici. Chiar dacă e o diferență foarte mare, de o generație aproape, au o relație foarte mișto. Nu e relația clasică de surori. E foarte mișto să le vezi vorbind pe videocall pe Namiko cu Inoke. Asta mică îi povestește toate prostiile ei, dramele de la grădiniță', a povestit Andreea Ibacka.

Citește și: „Am pornit în viață părăsit de tată, cu o mamă de la țară… Am descărcat tiruri cu cârca, am cărat moloz pe șantier…” Cabral a povestit toate greutățile prin care a trecut, de la naștere

Citește și: Andreea Ibacka, declarații sincere despre căsnicia de 12 ani cu Cabral: „Când e iubire, îți mai scoți și ochii, dar mai lași și de la tine!”

Citește și: Adelina Pestrițu și-a scos implanturile mamare. Cum arată după operație și de ce a luat decizia: „Imediat după ce am împlinit 37 de ani, am trecut la schimbări majore'

Citește și: Emily Burghelea, soțul ei și cei doi copii, dați afară din camera de hotel în Dubai: 'Tremură carnea pe mine. Nu mă pot abține să nu…'

Andreea Ibacka: „Am avut o discuție sinceră cu Namiko despre ce înseamnă viață și moarte”

La numai 5 ani, Namiko este extrem de curajoasă. Andreea Ibacka a povestit despre un episod recent, când micuța a fost spitalizată și când au avut o discuție mamă-fiică despre chiar și despre subiecte profunde, precum ce înseamnă viața și moartea.

„I-am luat sânge de vreo patru ori, i-am pus branulă. Așa mi-au spus doamnele de acolo, că nu se întâmplă frecvent să vadă un copil care la analize, la 5 ani, să nu zică nici au. E foarte curajoasă și pentru că e foarte interesată de o viață sănătoasă, și-a propus să trăiască foarte mult. Mă întreba foarte multă lume care e strategia mea către a relaxa copilul în interacțiunea cu medicul. Am avut o discuție sinceră cu ea despre ce înseamnă viață și moarte. Inițial a fost cu muci, bale, plâns, nenorocire. Ea își făcea griji pentru ea, în primul rând. După care m-a întrebat ce are de făcut ca să trăiască mai mult', a mai spus Andreea Ibacka, pentru sursa citată.

Namiko face arte marțiale

Namiko practică arte marțiale cu Mircea Boldea, tatăl adoptiv al lui Cabral de mai bine de un an deja. Cu toate că e foarte exigent, bunicul ei susține că micuța e extrem de disciplinată.

„Face arte marțiale și face foarte bine chiar. E o tradiție în familie. (…) Tatăl lui Cabral este un antrenor deosebit care a și antrenat marii campioni ai României, inclusiv familia Boldea. Și soțul, și soacră-mea, și cumnată-mea, toți sunt campioni naționali, europeni. N-ai vrea să-i superi. (zâmbește) Să vedem dacă se va ține și va face performanță. Are mai mult de un an de când merge la sală de două ori pe săptămână. Și feedback-ul pe care-l primesc de la socrul meu, care este un profesor foarte exigent, este că este foarte, foarte disciplinată. Asta cred că are de la mine. Și talentată că na, e în neam', a conchis Andreea Ibacka.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton