Cum se înțelege Cosmin Seleși cu soția lui, după o căsnicie de 10 ani: "E echilibrul meu, a știut mereu să vină cu partea rațională. Doar dacă găsești persoana potrivită..."/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Cum se înțelege Cosmin Seleși cu soția lui, după o căsnicie de 10 ani. Au un mariaj solid și de peste un deceniu își sunt alături unul celuilalt, iar simpaticul prezentator de la „Batem Palma?” ne-a vorbit în exclusivitate despre secretul căsniciei sale. Susține că soția este echilibrul său și partea rațională întotdeauna, iar comunicarea este cheia întotdeauna, un „secret atât de simplu și accesibil nouă tuturor”.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

„Soția mea m-a calibrat când a apărut în viața mea. Să-i mulțumim și astăzi, că m-a readus pe linia de plutire. Cine știe unde ajungeam?!, spuneai tu la un moment dat. Știm că era legat de modul în care tu îți gestionai finanțele la acel moment. Dar ce planuri mai aveai atunci și cum s-a schimbat totul după ce a intrat în viața ta?

Eram mult mai tânăr, mă gândeam strict la lucrurile care îmi aduceau fericire pe termen scurt. Ce s-a schimbat fundamental este faptul că acum vedem împreună spre viitor – ne gândim la copii, la ceea ce urmează pentru noi și așa mai departe.

cosmin-selesi-11-1cosmin-selesi-11-1

Cosmin Seleși: „Sunt fericit să spun că relația noastră nu a trecut prin probleme majore”

Și dacă tot suntem la începuturi, cum au fost momentele în care v-ați cunoscut reciproc părinții? Mai ții minte?

Vreți voi să devin melancolic și să-mi amintesc de ceea ce s-a întâmplat în trecut? Au fost, evident, momente frumoase și importante care au contribuit la relația noastră. Cred că, într-un cuplu, există anumite trepte care susțin fundația, iar cunoașterea părinților este una dintre ele.

Povestește-ne… care a fost testul suprem al relației voastre?

Sunt fericit să spun că relația noastră nu a trecut prin probleme majore. Am știut mereu să comunicăm, să ne înțelegem și să găsim modul optim prin care să depășim când existau clipe mai dificile. Simt că ne completăm foarte bine, ea este echilibrul meu, și asta mi-a dat ocazia să nu ajungem niciodată într-un punct atât de major încât să-l resimțim ca pe un test suprem.

Citește și: Cum se împarte Cosmin Seleși între televiziune și teatru: „Nu aș vrea să văd cum este viața fără una dintre cele două activități. Sunt diferite, dar se potrivesc perfect pentru mine”. Detalii din culisele emisiunii „Batem palma?”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce relație este între Pepe și Cosmin Seleși, după ce artistul i-a luat locul la Te cunosc de Undeva: „Cu Alina mă înțeleg foarte bine dintotdeauna. În locul lui Cosmin…”

Citește și: Cum își cresc Jorge și Ramona Prodea copiii: „Sunt genul de tată care le lasă spațiu. Ne implicăm atât cât ne permit…”. Cum se înțeleg Ilinca, David și Karina, în ciuda diferențelor de vârstă / EXCLUSIV

Citește și: Vica Blochina a suferit de depresie, după ce fiul ei a plecat să locuiască cu Victor Pițurcă: „Nu îmi mai doream să trăiesc. Am eșuat ca mamă, sunt plină de datorii'. Ce probleme financiare a avut

Cum se înțelege Cosmin Seleși cu soția lui, după o căsnicie de 10 ani

Și dacă tot am amintit mai sus de bani și gestionarea lor, cum stai azi la capitolul cheltuieli? Ai devenit mai cumpătat sau ești mai degrabă ținut din scurt?

Haha, v-am spus că soția este echilibrul meu, deci ea a știut mereu să vină cu partea rațională când a fost cazul – când mi-am dorit să mergem în mai multe vacanțe sau să cumpăr altă mașină. Deci sunt mai cumpătat pentru că am învățat să ascult și să mă gândesc mai mult la gestionare.

Aveți mai bine de un deceniu împreună… Nu pot decât să vă felicit, dat fiind că în zilele noastre auzim din ce în ce mai rar de căsnicii așa solide. Cum ați reușit? Care e secretul vostru?

Cred că am răspuns mai devreme la această întrebare, secretul este unul atât de simplu și accesibil nouă tuturor – comunicarea. Dar poți să comunici bine doar dacă găsești persoana potrivită, cea pe care înveți să o asculți, care îți este aproape indiferent de situații și care îți aduce zâmbetul pe buze în fiecare zi.

Cosmin Seleși: „Îi mulțumesc soției că a învățat să mă accepte”

Bine, îmi imaginez că nu e totul chiar roz… Ce reproșuri auzi cel mai des din partea soției?

Reproșuri? Nu suntem atât de duri între noi. Ca orice familie normală, avem discuții legate de diferite lucruri care apar la tot pasul, dar atât și nimic mai mult.

Și ca să dăm și drept la replică… ce plângeri ai tu? Haha!

(râde) Nu am niciun fel de plângeri. Îi mulțumesc că a învățat să mă accepte, să mă iubească și să construim o familie atât de frumoasă împreună.

Cum arată o zi petrecută în familie? Ce vă place cel mai mult să faceți împreună?

Este o zi în care râdem mult, în care găsim activități care ne aduc tuturor zâmbetul pe buze. Nu există o activitate anume, ci ne gândim ce vrem să facem. Eu aș alege mereu o vacanță, undeva la soare (râde).

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE APRILIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton