Cum se înțelege Paula Seling cu fostul soț, Radu Bucura, în privința fiicei lor, Elena: "Suntem conștienți că un copil are nevoie și de mamă, și de tată, și împărțim timpul..." / EXCLUSIV

.

Parcă mai ieri urca pe scenă o tânără timidă și delicată, dar cu un munte de talent… Oricât de greu ar fi de crezut, de atunci au trecut 25 de ani, iar azi Paula Seling este o artistă împlinită și o mamă fericită și tare mândră de copila ei. Cum Elena a apărut pentru prima oară în paginile revistei VIVA!, alături de mama ei, acum un an și jumătate, am vrut să aflăm ce s-a mai schimbat în viața lor în ultima perioadă și ce relație are artista cu fiica ei, care se îndreaptă vertiginos spre adolescență, precum și cum se înțelege cu fostul soț în privința fiicei lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Paula, ultima oară când ne-am întâlnit ne-ai prezentat-o, în premieră, pe minunata ta fiică, Elena și tot ce pot să spun este că totul a ieșit perfect… Sunt convinsă că ți-au scris mulți oameni după aceea, nu-i așa? Te-a emoționat vreun mesaj în mod special? Dar pentru Elena cum a fost?

Cred că a fost o decizie minunată de a o prezenta publicului pe Elena prin intermediul paginilor voastre atât de atente la detaliile pozitive ale vieții. Da, am primit multe mesaje pe mijloacele online și m-am bucurat mult să văd câtă lume o adoră pe Elena. Și pentru ea a fost un moment important, mi-a spus că și la școală câțiva colegi i-au zis că au văzut imaginile cu noi. Elena e mândră de mama ei, și eu, de fetița mea. Există, în aceste momente, o mândrie mult mai mare.

paula-seling-1paula-seling-1

Citește și: De ce a vrut Paula Seling să se mute în Franța, acum 21 de ani, și ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Timp de studiu, dăruire, lipsa unei vieți sociale. Toate acestea…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Paula Seling despre al doilea copil: „Elena îmi spune deseori lucrul acesta. Dumnezeu este cel care ne trimite toate lucrurile frumoase'

Citește și: Fiica Alinei Pușcaș este elevă la școală, deși are doar 5 ani: „A sărit un an de grădiniță. Are ceva deosebit' / Iris știe să citească și a uimit profesorii

Citește și: De ce s-au despărțit Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru, fosta lui iubită cu 40 de ani mai tânără: „Îmi doream altceva. Nu e o chestie normală' / În ce relații sunt acum

Cum se înțelege Paula Seling cu fostul soț, Radu Bucura, în privința fiicei lor, Elena

Ne-ai spus că nu ești o mamă singură, ci că, în ceea ce o privește pe Elena, îl ai alături pe fostul tău soț. Aveți custodie comună? Cât de des se întâlnesc și la ce înțelegere ați ajuns în privința programului?

Bineînțeles, noi suntem conștienți că un copil are nevoie și de mamă, și de tată, și împărțim timpul în așa fel încât Elena să petreacă timp la fel de mult atât cu mine, cât și cu tatăl ei. Nu e nevoie să facem astfel de înțelegeri, ne adaptăm programului nostru și al Elenei.

Bănuiesc că te consulți cu Radu atunci când vine vorba despre anumite decizii din viața ei… Cum v-ați înțeles în privința educației Elenei? Ați stabilit cumva un set de reguli sau niște condiții astfel încât să nu vă loviți de niciun neajuns?

Bineînțeles, regulile sunt destul de clare și le respectăm. În ambele case, sunt relativ aceleași cu care am crescut fiecare dintre noi și care ne-au făcut oameni.

Paula Seling: „Mă adaptez vieții și neprevăzutelor sale”

Cred că lucrurile s-au așezat acum în viața ta și ești liniștită, dar mai bine te lăsăm pe tine să ne spui cum ești în prezent…

Sunt în regulă, mă adaptez vieții și neprevăzutelor sale. Muncesc mult pentru că asta îmi dă putere și mă face să mă respect pe mine însămi. Știți că ador să mă încarc cu energia oamenilor, la cântări, iar turneul recent, în Europa, a fost unul minunat, cu săli arhipline și public care cânta la unison piesele mele. Comunitatea de români de peste hotare este mereu dornică de a-și vedea artiștii preferați la doar câțiva metri distanță. Țin să menționez că, în jurul meu, am adunat o echipă de profesio niști, de la producție muzicală, video, până la booking, PR, oameni cu care, în ziua de azi, duc proiectul Paula Seling la un alt nivel, de care sunt foarte mândră.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IUNIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton