Cum se înțelege Simona Halep cu noul antrenor, Carlos Martinez: "Îmi spune adevărul când nu dau bine și asta contează mult, pentru că..."/ Sportiva s-a retras de la turneul din Portugalia

.

Cum se înțelege Simona Halep cu noul antrenor, Carlos Martinez. Fostul nr 1 mondial a luat o decizie importantă pentru cariera sa. De asemenea, tenismena s-a retras de la turneul din Portugalia și își dorește să primească wildcard pentru turneul de Grand Slam de la Roland Garros și a vorbit pentru prima oară despre colaborarea cu noul antrenor spaniol.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Simona Halep a vorbit pentru prima oară despre noul ei antrenor, spaniolul Carlos Martinez. A spus în ce relații sunt și ce decizii au luat împreună, pentru cariera ei. De asemenea, fostul nr 1 mondial și-a anunțat și decizia de a se retrage de la turneul din Portugalia de la Oeiras, din pricina unei accidentări.

simona-halep-2-1-1simona-halep-2-1-1

Citește și: Simona Halep, schimbare de look, după victoria în scandalul de dopaj: „Ce bine îți stă așa…'. Cum arată acum

Citește și: Simona Halep, un nou control anti-doping înainte de antrenamente. Cât de des e testată acum: „N-am crezut niciodată că va fi ușor, dar un pic cam prea greu…”

Citește și: Paula Chirilă a recunoscut că a fost atrasă de Connect-R: „A fost crush-ul meu, eram fiartă pe el'. Dezvăluirile făcute de actriță la Te cunosc de undeva, unde sunt colegi

Citește și: Cum și-a cunoscut Shurubel soția și cum au ajuns să formeze un cuplu: „Eram mai mereu indisponibil emoțional, deci destul de infidel”

Cum se înțelege Simona Halep cu noul antrenor, Carlos Martinez

Simona Halep lucrează de aproape două săptămâni cu noul antrenor, Carlos Martinez, menționând că sunt într-o perioadă în care încă se formează încrederea, însă îl admiră foarte mult și o ajută să se descopere.

'O săptămână avem doar, am intrat în cea de a doua. A fost o săptămână intensă, destul de grea, am muncit destul de mult, poate mai mult decât mă asteptam, pentru că mie imi place să o iau ușor. Dar are o motivatie și un stil pe placul meu. Adică, energic, vorbește despre ceea ce trebuie să fac, mă corectează, îmi spune adevărul când nu dau bine  și asta contează mult, să știu realitatea, ce trebuie să îmbunătățesc și îmi spune într-un mod pozitiv.

Și asta mă ajută foarte mult să nu-mi pierd încrederea. Pentru că nu este foarte mare încrederea în mine în momentul acesta pentru că nu am jucat de atâta timp, dar este o persoană care mă ajuta să ma redescopăr. De ce? Pentru că am făcut mici schimbări la joc, un pic tactic, tehnic, la forehand, la lovitura de serviciu. Este un nou început și nu e ușor emoțional, dar sunt pregătită și-mi face plăcere să lucrez cu el.

Acum se formează încrederea, acum redescopăr ritmul jocurilor, meciurilor, antrenamentelor grele, m-am antrenat destul de mult, dar nu cu aceeași motivație. Îmi place, îl respect și îl admir pentru munca pe care o face în continuare„, a declarat Simona Halep, într-un interviu pentru Digisport.

Ce spune Simona Halep despre participarea la Roland Garros

Simona Halep a vorbit și despre revenirea pe zgură, la turneul de Grand Slam de la Roland Garros.

„Am hotărât să mai discutăm o dată după Roland Garros să văd și eu cum mă simt fizic și mental. E mai greu pentru mine față de cum mă așteptam. Sper și îmi doresc să îmi dea wildcard. Francezii sunt naționaliști și dau la franțuzoaice din ce am înțeles. Mie mi-ar plăcea foarte mult să joc și sper să îmi dea', a mai spus Simona.

Zgura e suprafața mea preferată. Îmi place să joc peste tot, mai ales pe unde am câștigat. Îmi place să construiesc punctul, nu am o putere extraordinară să am lovituri câștigătoare. Îmi place că o suprafață rapidă și pot să alunec„, a mai spus Simo.

Cum o descrie Carlos Martinez pe Simona Halep

La rândul lui, Carlos Martinez a vorbit despre sportiva noastră și a avut numai cuvinte de laudă.

Simona este o mare campioană, iar asta se vede pe teren. Trebuie să reintre în formă, din punct de vedere fizic trebuie să crească puțin câte puțin, ca să evităm accidentările. O văd pe Simona motivată, bucuroasă, implicată. Asta e foarte important. E o jucătoare experimentată și știe ce înseamnă să fie în top. Sunt mulțumit de cum se prezintă, de cum lucrăm împreună. E doar o chestiune de timp până o vom vedea pe Simona luptând pentru titluri importante', a mai spus Martinez, pentru Digi Sport.

Simona Halep s-a retras de la turneul din Portugalia

Simona Halep a anunțat pe rețelele de socializare că nu va mai participa la turneul din Portugalia, dat fiind că nu se simte încă pregătită și nu vrea să-și grăbească revenirea.

„Schimbare de planuri. Corpul meu îmi spune că are nevoie de mai mult timp pentru a se acomoda cu antrenamentele intense. Nu vreau să-mi grăbesc revenirea, așa că nu voi juca săptămâna viitoare la Oeiras', a scris Halep.

„Am avut 4 zile în care nu am putut să mă mișc. Niște dureri musculare pe care nu le-am mai întâlnit niciodată înainte. Dar a fost normal. Primele zile după un meci de după aproape doi ani, este greu. Și l-am simțit cu vârf și îndesat', povestea Simona Halep recent.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton