Cum se simte Mihai Bendeac după ce s-a vaccinat anti COVID-19, cu AstraZeneca: ”Mă orientez după medici”

 Stamen Diana
.

Mihai Bendeac s-a vaccinat anti COVID-19 cu AstraZeneca, chiar dacă în ultima perioadă oamenii s-au speriat de efectele secundare ale acestui vaccin. Juratul de iUmor a făcut primele declarații, după ce s-a imunizat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mihai Bendeac s-a vaccinat anti COVID-19 astăzi, 7 aprilie, cu AstraZeneca. Actorului nu i-a fost deloc teamă de cele auzite în ultima perioadă despre acest vaccin și a mers să se imunizeze.

Mihai Bendeac s-a vaccinat anti covid cu AstraZeneca (2)Mihai Bendeac s-a vaccinat anti covid cu AstraZeneca (2)

'A fost foarte simplu, chiar dacă îmi este teamă de ace. (…) Eu aşa funcţionez, mă orientez după medici, cercetători, după câștigători de premiu Nobel și mai puțin după cei care scriu miau ca pisica. (…) Până la urmă, o alegere de genul acesta nu mi se pare că ține neapărat de inteligență. Dacă facem un mic efort de imaginație, în cazul în care acest virus ar fi atacat – să spunem – cataracta și cei care erau afectați ar fi orbit, oare cum ne raportam noi cu toții la medici și la știință?!', a declarat Mihai Bendeac.

Când au început să apară discuții despre efectele secundare ale vaccinului AstraZeneca, peste 200.000 de persoane au anulat programarea. 'Mai ales din perioada lunii martie, de când au început aceste semnale de evenimente tromboembolice, până la acest moment, au fost peste 207.000 de anulări în platformă. Dintre persoanele programate, care şi-au confirmat programarea, avem circa 99.000 de persoane care nu s-au prezentat, ceea ce reprezintă 28% dintre cei care confirmaseră programarea', a declarat Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, în timpul unei conferinței de presă.

Citește și: Cum se înțelege Mihai Bendeac cu părinții și cu fratele mai mic cu 18 ani: „E ca și cum aș fi avut un copil”/ EXCLUSIV

Citește și: Mihai Bendeac i-a donat 100.000 de euro cash lui Codin Maticiuc pentru renovarea spitalelor de stat: „Toți banii provin din vânzarea cărții'

Citește și: Mihai Bendeac, adevărul despre lupta cu depresia: „Au fost situații în care am cerut ajutor”. Care este relația sa cu Dumnezeu / EXCLUSIV

Citește și: Giulia, adevărul despre relația cu soțul ei, Vlad Huidu: „A fost dificil și dureros'. Cum se înțelege acum cu Șerban Huidu / EXCLUSIV

Mihai Bendeac a avut COVID-19

Mihai Bendeac a anunțat într-o ediție specială de la iUmor că a fost infectat cu noul coronavirus. Juratul de la Antena 1 a povestit pe videoconferință cum a luat acest virus, iar familia lui a fost și ea infectată.

Actorul a declarat că după înmormântarea bunicului său, pe 13 martie 2020, a aflat că preoții și toți ceilalți slujnici ai bisericii au fost testați pozitiv cu COVID-19. La scurt timp, Mihai Bendeac și familia sa au început să aibă simptomele specifice noului coronavirus.

'Ne-am infectat la înmormântarea bunicului. În cinci minute aveam toate simptomele', a declarat Bendeac.

Unchiul și mătușa actorului au ajuns la spital, însă mama, tata și fratele său s-au tratat acasă. 'Fratele meu doar a tușit, eu, mama și tata am avut simptome: dureri musculare, stare de oboseală, fără gust și miros. Pe mine m-au ținut 48 de zile, dar pe ai mei 8-9 zile. Ce m-a frapat pe mine e că eram absolut normal, iar în decurs de cinci minute aveam toate simptomele', a mai povestit Mihai Bendeac.

FOTO: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton