Cum se simte Sylvia Sîrbu, după ce a avut probleme de sănătate legate de sistemul imunitar, și cu ce se ocupă acum: „M-am plimbat foarte mult pe la medici. Absența mea din ultimii doi ani...”

 Matei Bianca
.

Sylvia Sîrbu a vorbit deschis despre ocupația pe care o are în prezent, după ce a depășit perioada în care s-a confruntat cu probleme de sănătate. Fosta membră a trupei A.S.I.A. a explicat cum se simte acum. Artista și-a reluat activitatea și se ocupă în continuare de evenimente. Cântăreața a făcut declarații despre viața ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Ce face Sylvia Sîrbu în prezent, după ce a depășit perioada în care s-a confruntat cu probleme de sănătate. Cum se simte acum fosta membră a trupei A.S.I.A.. Artista a făcut declarații despre viața ei.

sylvia1sylvia1

Citește și: Sylvia Sîrbu, despre starea ei de sănătate, după doi ani în care s-a retras din viața publică: „După ce am explorat cele mai adânci și întunecate părți ale mele, este timpul pentru lumină!”

Citește și: Sylvia Sîrbu, adevărul despre perioada în care făcea parte din trupa A.S.I.A.: „Mă simțeam exclusă. Nimeni nu avea răbdare cu mine și…'. Cum și-a descoperit pasiunea pentru yoga

Citește și: Ana Maria Bărbosu a primit medalia de bronz pentru finala de la sol, după nedreptatea de la Jocurile Olimpice 2024: „Le mulţumesc celor care au luptat pentru noi”. Mesajul emoționant al mamei gimnastei

Citește și: Mama Cristinei Rotaru a răbufnit la adresa lui Andrei Rotaru, după ce a văzut noi imagini cu el și ispita Diandra Moga, la Insula iubirii. Femeia a avut o reacție dură: „Mi-e scârbă de așa ginere…'

Ce face Sylvia Sîrbu în prezent, după ce a depășit perioada în care s-a confruntat cu probleme de sănătate

Sylvia Sîrbu a revenit recent în atenția fanilor, după o perioadă de absență. Artista a dezvăluit că s-a concentrat intens pe sănătatea sa în ultimii doi ani, după ce s-a confruntat cu o serie de probleme legate de sistemul imunitar. Deși nu au fost probleme de sănătate grave, acestea au necesitat o reorganizare a priorităților sale și multiple vizite la medici.

În prezent, fosta membră a trupei A.S.I.A. se simte mult mai bine și este pregătită să revină în activitățile care îi aduc bucurie, punând accent pe echilibrul între viața personală și cea profesională.

„Eu, ca să justific absența mea din ultimii doi ani, să zic, m-am focusat foarte mult pe sănătatea mea, pentru că am avut niște probleme de sănătate, nu grave, dar am avut tot felul de probleme legate de sistemul imunitar.A trebuit să-mi reprioritizez anumite activități din viața mea și să-mi reprioritizez un pic viața. M-am preocupat de sănătatea mea și m-am plimbat foarte mult pe la medici. Deci nu au fost niște ani tocmai plăcuți pentru mine', a explicat vedeta pentru click.ro.

Fosta membră a trupei A.S.I.A. se ocupă în continuare de evenimente

Sylvia Sîrbu se ocupă în continuare de evenimente, astfel că își pune viața profesională pe primele locuri. Fosta membră a trupei A.S.I.A. colaborează cu diverști artiști din România și mărturisește că, din cauza problemelor de sănătate, nu a mai fost atât de activă pe rețelele de socializare.

„Nu este revenire, că n-am plecat nicăieri. Nu am mai fost eu atât de prezentă pe social media, dar eu am avut concerte, deci cariera mea muzicală a continuat. Acum vin de la un alt concert și în această seară minunată, pentru că și DJ Rynno este în țară, dragul nostru Marius Chină, a vrut să facă această reuniune între mine și DJ Rynno, pentru că, într-adevăr, n-am mai cântat împreună de foarte mult timp. Și vom fi momentul special al serii, surpriza serii. Un moment din ăsta, gen nostalgia, pentru că vom cânta primele noastre piese. De-abia aștept, pentru că chiar n-am mai fost împreună cu DJ Rynno pe scenă, cred că de 5-6 ani, de când a plecat, practic, din țară. Și e un moment foarte bun să ne reunim', a mai completat ea.

Care este starea de sănătate a artistei

Sylvia Sîrbu a mai vorbit despre care este starea ei de sănătate acum. Fosta membră a trupei A.S.I.A. se simte mult mai bine, după ce a fost la mai mulți medici și s-a ocupat în detaliu de viața ei personală.

„Acum sunt într-un moment mai bun. Acum mă chinuie o sinuzită, ca să-ți spun sincer. Și în continuare sunt pe pastile.Problemele majore le-am rezolvat, dar acum mai am această sinuzită care persistă și mă chinuie foarte tare.Între timp am mai lucrat la proiectul meu de suflet, care este aplicația mea de meditație ghidată. Am îmbunătățit foarte mult partea tehnică, am schimbat echipa de programatori și pot să mă laud că acest proiect, care nu are niciun fel de reclamă, are peste 15.000 de descărcări și niște sute bune, bune de abonați. Și cam pe asta aș vrea să mă focusez pe viitor. Trebuia să scot o piesă, dar având în vedere telenovela din viața mea n-am mai apucat.Însă este o piesă care urmează să fie lansată din partea mea', a precizat cântăreața.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton