Cum și-a câștigat WRS banii înainte să devină celebru și cum a depășit cel mai greu moment din viață: „Depresia pe care am avut-o timp de 2-3 ani...”/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Artistul care n-a reprezentat la Eurovision 2022 are de-a face cu lumea scenei de mic, de pe vremea când dansa alături de părinții săi, iar drumul lui profesional a însemnat emisiuni precum „Vocea României și colaborări cu artiști precum Smiley. Iată tot ce nu știai despre WRS, reprezentantul României la Eurovision.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Știu că începuturile tale în showbiz sunt cu rădăcini adânci… Mai exact, ai făcut parte din echipa de balet de la „Vocea României. Cum ai ajuns acolo?

Oh, Doamne… Știți expresia aia „nu ai loc pe geam, intri pe ușă? Eu am tot încercat să fiu cooptat într-un balet de la TV. La „Dansez pentru tine am încercat să merg drept concurent… Cred că am încercat de vreo trei ori, dar nu am povestea atât de dramatică pentru tipul ăla de show. La „Vocea României a fost cam la fel, până într-un final, când am luat proba și am fost primit de o super echipă de dansatori, și echipa VR în general.

wrs-1-7wrs-1-7

WRS: „Smiley a fost unul dintre primii oameni care mi-au dat acel boost de încredere'

Cum te-ai împrietenit cu Smiley? Bănuiesc că totul s-a întâmplat la „Vocea României și intuiesc că debutul tău în muzică are legătură cu el.

Da, clar! A fost unul dintre primii oameni care mi-au dat acel boost de încredere încât să renunț la tot pentru a mă dedica muzicii 100%. Ce s-a întâmplat a fost în felul următor: Smiley căuta de ceva vreme o gașcă de băieți (boyband, practic) pe care să îi semneze la HaHaHa. Până la urmă, a făcut el un grup de la zero cu noi patru, iar acela a fost proiectul SHOT.

Hai să te cunoaștem mai bine… Ce alte pasiuni/hobby-uri mai ai, în afară de muzică?

Ador să călătoresc! Stilul meu muzical nu este exotic din întâmplare. Mi-am dat seama prin călătoriile mele că sunt atras de cultura și muzica din țările calde, adică stilurile balcanice, mediteraneene, arabe, latino și așa mai departe. Cu cât călătoresc mai mult, cu atât îmi extind și universul muzical și îmi culeg inspirația de acolo. Și, cum am mai spus, mă pasionează tot ceea ce înseamnă editare video.

Cum și-a câștigat WRS banii în Londra: „Ajungeam și la 3000 pe lună'

Ai mai avut și alte joburi sau ți-ai câștigat banii exclusiv din domeniul artistic?

Cum spuneam, am lucrat cam doi ani de zile ca artist grafic pentru alți artiști. Aici am o poveste cu o escapadă de-ale mele din Londra. Era pe vremea proiectului SHOT, când lucrurile mergeau bine, dar eu nu mă regăseam în acel proiect. A fost exact ce aveam nevoie atunci, dar simțeam că nu este direcția mea artistică. Așa că ce am făcut? Am tras o fugă în Londra și m-am angajat barman. Am vrut să plec undeva unde nu mă știa nimeni, ca să am spațiu să îmi dau eu seama cine sunt. Câștigam extrem de bine din tipsuri acolo. Ajungeam și la 3000 pe lună, dar după 6 luni mi-am încheiat aventura și m-am întors să fac proiectul WRS.

Citește și: WRS, primele declarații după ce s-a întors de la Eurovision:„Am trecut peste semi-atacuri de panică, dar…'

Citește și: Cum și-a ales WRS, reprezentantul României la Eurovision, numele de scenă:„Am auzit toate variantele posibile și imposibile, dar el se pronunță simplu'/ EXCLUSIV

Citește și: Adda a luat borelioza de la mama sa și, de fapt, a avut-o de la naștere:„Se transmite de la mamă la făt'

Citește și: De ce a pus Claudia Pătrășcanu detectivii pe urmele lui Gabi Bădălău:”A fost surprins conducand după ce consumase alcool, iar în mașină se afla un copil minor”

Cum au fost copilăria și adolescența ta?

Fun, dar pline de muncă. Am început să dansez la nunți, cu părinții mei, de pe la 12 ani. Mi-am făcut mâna foarte bine acolo, dar anii ăia de muncă s-au simțit pe la 20, sub formă de burnout.

WRS: „Soră-mea este confidentul meu și eu al ei'

Ce relație ai cu părinții tăi? Mai ai frați, surori?

Maică-mea și soră-mea sunt cele mai tari! Avem o relație super mișto. Soră-mea este confidentul meu și eu al ei. Așa am crescut și nu se poate altfel. Mama e foarte faină și ea. De exemplu, împreună cu ea am mers în Obor să cumpărăm materiale pentru a face hainele cu care m-am îmbrăcat în finală. Mie mi se par nice lucrurile de genul ăsta. Și cu tata sunt OK, doar că ei sunt despărțiți și avem o relație mai distantă, el fiind în străinătate.

Ai fost vreodată victima bullying-ului?

Nu, dar asta și pentru că eu în general nu am prea dat atenție la ceea ce se spunea despre mine, concentrându-mi atenția să lucrez cu mine și la mine și să fac tot ceea ce îmi stă în putere să îmi ating obiectivele. Iar pe vremea mea (wow, ce bătrân am sunat aici!) nici nu pot să spun că bullying-ul era așa un fenomen de amploare. Este foarte trist că în prezent ne confruntăm cu oameni cărora nu le pasă de sentimentele altor persoane și care pur și simplu găsesc amuzament în suferința altora. E greșit ce se întâmplă.

Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui WRS

Cu viața sentimentală cum stai? Ești implicat într-o relație, acum?

Nu îmi prea place să îmi expun public viața sentimentală/personală, pentru că nu consider ca asta să fie de interes în ceea ce mă privește, așa că nu dau din casă în general. (râde)

Ți-a fost suferința din dragoste inspirație în muzica pe care o cânți?

Evident! Oameni buni… cred că 70% din muzica planetei e despre iubire. Nu se poate altfel! Dragostea e tot ce ne unește, iar fix opusul ei ne desparte. Mă inspiră, da, 100%!

WRS a suferit de depresie timp de aproape 3 ani

Care a fost cel mai greu moment al vieții tale?

Cred că depresia pe care am avut-o timp de doi-trei ani, care s-a lăsat și cu plecarea mea la Londra, și din care am avut atât de multe de învățat. Atunci am învățat foarte multe lucruri despre mine și despre cum să lucrez cu mine pentru a putea depăși anumite stări și momente.

La final, mai spune-ne câteva lucruri despre tine, pe care nici nu le-am bănui…

Îmi place să cred despre mine că știu să gătesc, dar asta pot să spună doar apropiații cu care de obicei merg în vacanțe și mă mai apucă să fac platouri de aperitive and stuff, haha! În rest, las muzica să vorbească pentru mine. (zâmbește)

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton