Cum și-a cunoscut actorul Sergiu Costache din "Clanul" soția: "Ne era cumva frică de ceea ce simțeam, dar eu am fost cel care a spart bariera. Când eram departe unul de celălalt...". A pregătit o cerere în căsătorie ca-n filme, după 8 luni de relație / EXCLUSIV

.

Cum și-a cunoscut actorul Sergiu Costache din „Clanul” soția. La prima vedere, este intimidant și nu te-ai gândi nicio clipă că rolul său din „Clanul (PRO TV) este, de fapt, un contre-emploi și că Sergiu Costache, care îi dă viață în mod magistral, în serial, personajului Sergiu Uruc, zis Nebunu, este un tip la polul opus, sensibil și super îndrăgostit de „fetele lui, așa cum își numește soția și fiica. Pentru a-l cunoaște mai bine, l-am chestionat despre viața de familie, despre proiectele profesionale și, nu în ultimul rând, despre serialul „Tătuțu, în care abia așteptăm să-l vedem!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cititorii noștri sunt la fel de curioși ca noi să afle detalii despre tine și familia atât de frumoasă pe care ți-ai întemeiat-o alături de Ana. Voi vă cunoșteați din liceu, apoi viața v-a adus din nou împreună… Cum a fost reîntâlnirea?

Ne-am reîntâlnit după o pauză de opt ani, după ce a venit să mă vadă la Teatrul Foarte Mic, unde jucam în „Livada de Vișini. Era 8 iunie, iar întâmplător sau nu, și-a achiziționat bilet pe rândul 8, loc 8. Mi s-a părut la fel de frumoasă, însă inițial nu am îndrăznit să-i mărturisesc acest lucru. Am început să vorbim mai des, să ieșim, iar de acolo lucrurile au mers într-un singur sens, firesc, de altfel, având în vedere că nici eu nu îi eram indiferent. Am devenit un cuplu, iar majoritatea evenimentelor importante din viața noastră au ceva în comun cu cifra 8. Uneori a fost întâmplător, alteori și cu ajutorul nostru.

Sergiu costache (1)Sergiu costache (1)

Sergiu Costache, despre momentul când și-a reîntâlnit soția, fostă colegă de liceu: „La început a fost vorba doar despre atracție fizică”

Cum ți-ai dat seama că ea e aleasa inimii tale?

Pentru mine, lucrurile au fost destul de simple. Dacă la început a fost vorba doar despre atracție fizică, cu timpul, cunoscându-ne, am realizat că este un om minunat alături de care vreau să-mi construiesc o familie. Nu pot spune exact când am simțit că suntem făcuți unul pentru celălalt. Probabil în momentul în care sentimentele au devenit foarte puternice din partea amândurora, chiar dacă ea la început a fost mai reținută în a-mi mărturisi acest lucru. Ne era cumva frică de ceea ce simțeam, dar eu am fost cel care a spart bariera, iar acest lucru i-a oferit încrederea de care avea nevoie pentru a-mi mărturisi ce simte pentru mine. Mi se făcea foarte dor de ea de fiecare dată când eram departe unul de celălalt, abia așteptam s-o văd, iar acest lucru m-a determinat să-mi anunț mama că mi-am întâlnit jumătatea. Nu erau vorbe în vânt, chiar simțeam că s-a-ntâmplat acest lucru!

Citește și: Laura Cosoi a revenit la filmări, la doar 9 zile după ce a născut. Mamă a patru fetițe, actrița arată senzațional la 42 de ani

Citește și: Octavian Ursulescu, revoltat că Teatrul de Vară din Mamaia a fost lăsat în paragină: „Nu s-a dat nici măcar cu vopsea peste grafitti, de buruieni și șobolani nu mai vorbim”. Unde va avea loc Festivalul Mamaia 2024

Citește și: Nelu Cortea dezvăluie ce se întâmpla la clubul unde lucra fosta soție a lui Cătălin Bordea, după ce nașa Liviei din Canada i-a luat apărarea: „Era angajată, oricum, cu un salariu mai mare decât pregătirea pe care o avea. Nu credeam că se coboară la nivelul ăsta…'

Citește și: Adi Sînă a fost dat în judecată de o angajată a Ministerului Justiției, după ce artistul i-ar fi dat țeapă: „A încasat banii și nu s-a prezentat la eveniment. Este un dosar pe rol…'

Sergiu Costache a pregătit o cerere în căsătorie, ca-n filme, după 8 luni de relație

Cum ai cerut-o în căsătorie? Ai gândit îndelung momentul sau a fost ceva spontan?

Am cerut-o în căsătorie după opt luni de relație. Am planificat acest lucru. Era 8 iunie, fix la un an după ce ne-am reîntâlnit. Chiar dacă am simțit că doresc să fac acest pas mai devreme și, cu siguranță, nu aș fi fost refuzat, am așteptat acea dată pentru a duce mai departe tradiția cifrei. Am mers la munte, într-un loc foarte frumos, era o căsuță într-un copac, în mijlocul pădurii, iar spre înserat, când peisajul era superb și datorită apusului, m-am pus într-un genunchi, așa văzusem în filme (râde), și i-am pus celebra întrebare. A acceptat fără să clipească. A fost un moment foarte emoționant pentru amândoi, iar după un timp, și-a sunat tatăl pentru a-l anunța. Tatăl ei era cu un prieten, iar acel prieten m-a încurajat extrem de tare, spunându-mi în glumă că am să regret cândva că m-am așezat în genunchi! (zâmbește)

Cum își surprinde Sergiu Costache soția, după 10 ani de relație

Știm că pe cât de dur ești în filme, pe atât de sensibil ești acasă… Dar romantic ești? Cum îți mai surprinzi soția după aproape 10 ani, dacă nu mă înșel?

Da, nu te înșeli. Au trecut aproape 10 ani de când formăm un cuplu și încă îmi place să-mi surprind soția cu mici gesturi care îi aduc zâmbete pe față și un strop de fericire. Sunt gesturi mici, simbolice, în niciun caz materiale, care ne reprezintă pe noi și care ne aduc aminte de începuturile noastre. Vizavi de romantism, cred că ea ar trebui să-ți răspundă, altfel aș fi acuzat de subiectivism. Încerc pe cât posibil să le dedic cât mai mult timp și, dacă se poate, să fugim puțin din tot ce înseamnă aglomerația și agitația Capitalei pentru a fi doar noi și a ne bucura cât mai mult de prezența celuilalt.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE AUGUST! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton