Cum și-a cunoscut Ștefan Popescu de la Chefi la cuțite soția: "O admiram în secret, ea nici nu știa că exist. La o lună de la prima întâlnire, ne-am mutat deja împreună". Cum se înțeleg în bucătărie și cine gătește acasă/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Cum și-a cunoscut Ștefan Popescu de la Chefi la cuțite soția. Discret atunci când vine vorba despre viața personală, juratul din cadrul îndrăgitei emisiuni a vorbit de data aceasta deschis despre cum și-a cunoscut soția la locul de muncă, care nici nu-l remarcase, dar de la prima întâlnire totul a mers atât de bine încât la o lună de la prima întâlnire s-au și mutat împreună. De asemenea, a spus cum se înțelege cu soția în bucătărie și cine gătește acasă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dintr-un interviu mai vechi știm că acasă gătește soția ta. Cum vă înțelegeți în bucătărie? Sunteți ca sarea și piperul?

Da, așa este, pentru mesele de zi cu zi, ea gătește și o face foarte bine. Are, de asemenea, un talent deosebit pe partea de dulciuri. Eu gătesc de sărbători, așa ne-am înțeles de la început, de sărbători mă ocup eu integral de cumpărături, gătit, spălat vase, toooot, pentru că ea o face un an întreg, și până acum m-am ținut întotdeauna de cuvânt. E adevărat, nu stăm în bucătărie împreună. Dacă ea gătește sau face ceva, mă dă afară, iar dacă gătesc eu, nu o dau afară, că iese ea singură. (râde) Facem lucrurile diferit, suntem amândoi orgolioși când vine vorba despre partea de cooking, mai ales că și ea se pricepe. E ca și cum ai pune doi bucătari profesioniști să facă împreună o friptură, una singură, bineînțeles că se vor certa care să întoarcă friptura, care să o asezoneze….

clipboard01-2clipboard01-2

Cum și-a cunoscut Ștefan Popescu de la Chefi la cuțite soția

Că tot a venit vorba despre soția ta, Alina… Cum v-ați cunoscut? Sigur fanii sunt curioși să afle detalii despre povestea voastră de dragoste.

Ne-am cunoscut la locul de muncă, eu eram bucătar, ea lucra ca barman, eu o admiram în secret, ea nici nu știa că exist, deoarece hotelul era mare și lucram pe etaje diferite… Dar, gata, nu mai dau din casă. Am reușit! Am cucerit-o!

Citește și: Ștefan Popescu nu va avea echipă la Chefi la Cuțite: „Ăsta e jocul. Sper că rămâne alături de noi'. Ce rol are, în schimb, în etapa battle-urilor

Citește și: Cum arată cei doi copii ai lui Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite. Unul dintre băieți îi calcă pe urme bucătarului

Citește și: Cum arată Tania Budi fără machiaj, la 56 de ani: „Oglinda mea este mai bună decât filtrele voastre'. Nu a recurs la intervenții estetice

Citește și: Alexandra Ungureanu a făcut-o pe Laura Cosoi să plângă, în direct, la TV: „Acolo am trăit cu părinții mei ultimele momente, cele mai frumoase din viețile noastre”

Chef Ștefan Popescu s-a mutat cu soția la o lună de la prima întâlnire

Care este secretul căsniciei voastre? Dragostea vi se citește pe față în pozele pe care le postați pe rețelele de socializare.

Pfff, secretul? Noi, bărbații, nu suntem buni să vorbim despre lucrurile astea… La drum lung, a fost ceva ce nu a ținut doar de mine sau doar de ea, a fost reciprocitate în iubire, admirație, respect și susținere unul față de celălalt. Și multă, multă înțelegere, m-a înțeles mereu, a crezut în mine. La o lună de la prima noastră întâlnire, noi ne-am mutat deja împreună, și de atunci am fost de nedespărțit, iar asta spune multe despre chimia și compatibilitatea dintre noi. Eu chiar cred că unii oameni sunt predestinați.

Ștefan Popescu: „Am vrut să avem o familie mai numeroasă”

Aveți doi copii minunați… V-ați gândit să mai faceți unul sau considerați că familia voastră este perfectă în acest stadiu?

Da, am vrut să avem o familie mai numeroasă, însă lucrurile pentru noi au fost așternute așa, astfel că nu putem decât să fim recunoscători și fericiți în acest stadiu.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MAI! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton