Cum și-a întâlnit Andreea Răducan soțul, care locuise ani buni în străinătate și cum a fost momentul cererii în căsătorie: "Pregătise surpriza în detaliu și a fost nevoie să..." Secretul relației lor de 12 ani / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Cum și-a întâlnit Andreea Răducan soțul, care locuise ani buni în străinătate și cât de special a fost momentul cererii în căsătorie. Celebra gimnastă ne-a vorbit în paginile revistei VIVA!, cu ceva timp în urmă, care e secretul relației cu Daniel Tandreu și care e reteța succesului în cazul lor, cum a funcționat relația timp de mai bine de 12 ani, în ciuda faptului că au activat în domenii total diferite, soțul său activând în domeniul economic.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Că ți-ai dedicat mare parte a vieții sportului nu e un secret pentru nimeni… Întrebarea e când ai realizat
că ai nevoie și de un anumit confort sufletesc, când ți-ai dat voie să iubești?

În perioada adolescenței, cea mai mare dragoste era încă gimnastica. Însă am înțeles mai târziu că în viața mea nu e nimic lăsat la voia întâmplării, ba, mai mult, fiecare eveniment important își are momentul potrivit. La vârsta de 20 de ani, după ce am încheiat cu sportul de performanță și viața de cantonament, mi-am găsit timp și pentru a iubi. Începea o nouă etapă în viața mea. Aproape la fel de complexă ca pe bârnă.

andreea raducan (2)andreea raducan (2)

Cum și-a întâlnit Andreea Răducan soțul, care locuise ani buni în străinătate

Acum ești o mamă și o soție fericită, așa că ne-ar plăcea să ne povestești cum v-ați cunoscut tu și Daniel Tandreu. Care este povestea voastră de dragoste?

Pentru că tot povesteam că nimic nu este întâmplător în viață, prin intermediul unor prieteni comuni, așa ne-am cunoscut. Daniel a copilărit în Germania. După ce a încheiat studiile și a căpătat experiența necesară în diferite țări, în domeniul în care a activat, a decis să revină în România. Asta se întâmpla în anul 2012.

Citește și: Cum se descurcă Andreea Răducan ca mamă a doi copii: „Este rolul pe care îl iubesc cel mai mult, cu toate provocările”

Citește și: Cum a afectat-o pe Andreea Răducan retragerea titlului de campioană la Jocurile Olimpice Sydney, în 2000: „Din cauza unui medicament pentru răceală și gripă…' / EXCLUSIV

Citește și: Teodor Costache de la Insula Iubirii și-a înșelat toate iubitele: „Recunosc! Acum nu trebuie să ne ascundem. Au fost momente în care am fost prins'

Citește și: Cum se înțelege Antonia cu fostul soț, Vincenzo Castellano, în privința fiicei lor, Maya: „A fost o situație delicată, am suferit mult din cauza distanței, dar nu m-a oprit să fiu aproape de ea” / EXCLUSIV

Cât de special a fost pentru Andreea Răducan momentul cererii în căsătorie

Ați fost niște ani împreună până să te ceară de soție. Cum a fost acest moment, cum te-a cerut în căsătorie?

Așa este. Chiar am glumit spunând că de un ciclu olimpic a fost nevoie ca să ne căsătorim. Pare că ne-am pregătit împreună pentru o ediție a Jocurilor Olimpice. Îmi amintesc cu mare bucurie momentul cererii în căsătorie. Tocmai revenisem de la un Campionat European, unde am însoțit echipa României, și m-a așteptat să mergem împreună la munte. Pregătise surpriza în detaliu și a fost nevoie să urcăm până
sus, la Crucea Caraiman, pentru acest moment. Deși era iunie și hainele de pe noi nu erau prea groase, sus, la peste 2000 de metri, erau încă petice de zăpadă. Însă Daniel avea rucsacul pregătit cu cele necesare. A fost un moment special!

Andreea Răducan, despre secretul relației de 12 ani cu Daniel

Tu și Daniel sunteți din domenii total diferite. Funcționează mai bine așa o relație, când partenerii nu
sunt împreună și acasă, și la serviciu?

Eu cred că o relație funcționează bine atunci când există respect, iubire și încredere. Pasiunea pentru sport o avem amândoi, chiar dacă el activează în domeniul economic.

Care sunt plusurile și minusurile după 8 ani de căsnicie?

Viețile noastre s-au schimbat într-un mod foarte plăcut. Au venit pe lume doi copii minunați, pe care îi așteptam cu toată dragostea, am schimbat locuința, am călătorit împreună. Și, așa cum arată totul acum, nu pot să vorbesc decât despre plusuri.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton