Cum și-au făcut apariția nașii Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu la nunta Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda. Nașa, roz din cap până-n picioare!

 Oana Popoiag
.

Azi este o zi mare nu doar pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda, care își unesc destinele în fața lui Dumnezeu, ci și pentru nașii lor, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Cei doi și-au făcut apariția la nuntă în ținute asortate. Nașa a purtat o ținută roz din cap până în picioare.

În această zi importantă pentru cuplul Gabriela Cristea-Tavi Clonda, pe lângă emoțiile de rigoare, ies în evidență și ținutele nașilor. Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu a ales să se asorteze: ea un outfit roz, accesorizat cu pălărie în aceeași culoare, el un sacou mov. Pe cei doi îi leagă o prietenie veche de miri, așadar ziua de azi este una cu emoții pentru ambele cupluri.

Cristina Siscanu si Madaln IOnescu nasi 2Cristina Siscanu si Madaln IOnescu nasi 2

Totul despre povestea de dragoste dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au unit destinele în 2015, când au făcut cununia civilă, la doi ani de începerea poveștii de iubire. Cuplul ar fi trebuit să facă ceremonia religioasă și petrecerea de nuntă în toamna anului trecut, însă vedeta a rămas însărcinată și au amânat acest eveniment care, iată, în sfârșit a devenit realitate. 'O să fie o cununie intimă, cu oamenii foarte apropiați, nu mai mult de 20 de persoane. O facem doar pentru noi', spunea Gabriela Cristea în urmă cu un an. Nunta va fi urmată la scurt timp de botezul micuței Thea Iris, ce va avea loc la începutul lunii septembrie. Fetița cea mare a cuplului, Bella Victoria Margot, a venit pe lume în toamna lui 2017, ca o minune a naturii în care Gabriela Cristea nu mai spera, după mai multe fertilizări in vitro eșuate.

Foto: Cancan, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton