Cum și-au salvat Betty Salam și Cătălin Vișănescu căsnicia, după o pauză de trei luni: „Nu puteam să stăm unul fără celălalt!”

 Matei Bianca
.

Betty Salam a făcut mărturisiri emoționante despre împăcarea cu soțul ei, Cătălin Vișănescu. Cei doi au stat despărțiți o perioadă de trei luni, dar acum și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt, motiv pentru care au decis să se împace. În prezent, artista și partenerul ei de viață se înțeleg foarte bine și au planuri mari de viitor împreună. Cântăreața a vorbit și despre adevăratul motiv care a dus la această pauză din relația lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Betty Salam și Cătălin Vișănescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Cei doi soți sunt făcuți unul pentru celălalt, cu toate că au avut parte și de momente tensionate în căsnicie. Fiica lui Florin Salam și soțul ei au știut mereu cum să gestioneze certurile, iar ei au luat decizia de a se separa pentru o perioadă de trei luni. Acum, însă, artista și partenerul ei de viață sunt mai bine ca niciodată, iar separarea i-a ajutat foate mult să realizeze că se iubesc.

betty3betty3

Citește și: Betty Salam a fost victima rasismului, după participarea la Asia Express: „Sunt dezamăgită! Dacă nu aș fi fost de etnie romă, aș fi primit sau nu hate?'

Citește și: Asia Express 11 septembrie – Betty Salam și Cătălin Vișănescu au fost eliminați: „Nu sunt făcută pentru acest concurs. A fost o chestie de psihic, m-a afectat'

Citește și: Liviu Vârciu a înșelat-o pe soția lui, Anda Călin, cu Roxana Niculae, bebelusă la Cronica Cârcotașilor: „Am zis că mor fără ea. Am sunat-o și i-am zis că, dacă nu vine acasă, eu o să mor. De atunci…' / Au apărut imagini de paparazzi cu cei doi, sărutându-se

Citește și: Pilotul de raliuri Andrei Piedemonte a murit la doar 28 de ani, într-un grav accident rutier, pe „Drumul morții”

Cum și-au salvat Betty Salam și Cătălin Vișănescu căsnicia, după o pauză de trei luni

Betty Salam a făcut mărturisiri emoționante despre împăcarea cu soțul ei, Cătălin Vișănescu. Cei doi au stat despărțiți trei luni, dar au decis că este mai bine să se împace. Artista a mărturisit că nici el, dar nici ea nu puteau să stea la distanță unul de celălalt.

Se pare că iubirea dintre cei doi parteneri de viață a fost prea puternică, iar despărțirea le-a arătat cât de mult se iubesc și apreciază.

„Amândoi (n.r.: au făcut pași spre împăcare), pentru că nu puteam să stăm unul fără celălalt!', a spus artista în emisiunea „Un Show Păcătos'.

Adevăratul motiv care a dus la separarea dintre artistă și soțul ei

Și asta nu este tot! Betty Salam a vorbit despre adevăratul motiv care a dus la separarea dintre ea și soțul ei. Artista și Cătălin Vișănescu aveau un program încărcat, iar din acest motiv erau mereu agitați și ajungeau să-și răzbune nervii unul pe celălalt.

„Au fost momente în viața noastră în care am avut un program solicitant. Nu există nicio scuză când ai de muncă foarte mult. În momentul în care te pierzi tu pe tine, e și copilul, și căsnicia, și munca, și tot în cârca noastră, eu îmi vărsam nervii pe el, el își vărsa nervii pe mine. Am hotărât să luăm o pauză', a mai adăugat ea.

Betty Salam anunța separarea de partenerul ei în urmă cu trei luni

Betty Salam anunța separarea de partenerul ei de viață în urmă cu trei luni. Pe atunci, fiica cântărețului de manele Florin Salam a explicat că ea și Cătălin Vișănescu au hotărât această decizie pentru a-și reorganiza viața personală.

„Matthias este bine, este întotdeauna cu mine și vă promit din tot sufletul că veți auzi doar lucruri frumoase și veți vedea lucruri frumoase despre mine. Eu sunt un om simplu și nu vreau să fiu implicată în nimic rău și nici să deranjez pe nimeni. Eu și Cătălin suntem, într-adevăr, într-o mică pauză. Am luat această decizie împreună ca să ne punem în ordine puțin viața noastră personală', declara ea într-un videoclip pe care la făcut pe platforma de socializare TikTok.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton