Daiana Prodan va juca într-un serial de pe Netflix! Concurenta de la Insula iubirii a obținut rolul principal: „Pot să vă spun că...”

 Matei Bianca
.

Daiana Prodan a obținut rolul principal într-un nou serial românesc care va fi difuzat pe Netflix. Concurenta de la Insula iubirii va interpreta personajul Lexa într-o producție plină de acțiune și mașini. Fosta iubită a lui Rareș Petre nu a vorbit în detaliu despre serialul în care joacă, dar a mărturisit că a luat rolul principal și este extrem de mândră de acest lucru. Se pare că a ajutat-o foarte mult și participarea la emisiunea de la Antena 1.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Daiana Prodan va juca într-un serial de pe Netflix! Concurenta de la Insula iubirii a luat rolul principal și a mărturisit că va interpreta un personaj care se va numi Lexa. Este vorba despre un serial de acțiune. După participarea la emisiunea de la Antena 1, acum fosta iubită a lui Rareș Petre se bucură de un succes răsunător.

ScreenshotScreenshot

Citește și: Daiana Prodan și Rareș Petre s-au despărțit, după ce au plecat împreună de la Insula Iubirii. Motivul separării

Citește și: Rareș Petre a dezamăgit-o pe Daiana Prodan, la Insula iubirii! Concurentul și ispita Flori Olar s-au atins în timp ce dansau: „S-a apropiat atât de tare. Cred că atunci când bea are mai mult curaj. Îmi punea mâna pe fund…'

Citește și: Adriana Simionescu susține că nu divorțează: „Într-un cuplu există ciondăneli, e normal…”. Cum au reacționat părinții artistei când au auzit despre despărțire

Citește și: Asia Express 8 septembrie – Betty Salam, mărturisire neașteptată despre tatăl ei, Florin Salam: „Nici măcar la magazin nu am fost lăsată singură. Asta m-a afectat foarte tare, nu prea m-a ajutat'

Daiana Prodan va juca într-un serial de pe Netflix

Într-un live pe care l-a făcut pe platforma de socializare TikTok, Daiana Prodan a dezvăluit că a obținut rolul principal într-un nou serial românesc ce va fi difuzat pe Netflix. Concurenta de la Insula iubirii va juca un personaj numit Lexa, într-o producție care va include mai multe scene de acțiune.

„Da, am luat rolul. Nu pot să vă spun mai multe, pot să vă spun că este un serial pe Netflix cu mașini și pot să vă spun că mă cheamă Lexa în serial. Este un serial românesc și am luat rolul principal', a spus ea pe platforma TikTok.

În ce serial va juca concurenta de la Insula iubirii

Serialul în care Daiana Prodan de la Insula iubirii va juca ar fi realizat de Andy Popescu, un nume binecunoscut în lumea creatorilor de conținut auto, potrivit cancan.ro. Încă de la începutul anului 2023, acesta a menționat că are în vedere un proiect de acest gen.

„Aș vrea să fac un serial. Dacă tot am echipamentul ăsta acasă de producție, pot să fac un serial care să nu mă coste foarte mult. Singurul dezavantaj sunt banii pentru că trebuie să plătești oameni, operatori. Mai trebuie plătiți și oamenii care joacă. Trebuie să avem un scenarist bun. Trebuie să scoți bani sin buzunar. E mișto ideea să faci un film, doar că e foarte greu', dezvăluia Andy Popescu, în anul 2023, la Promotor.

Daiana Prodan și Rareș Petre s-au despărțit

Daiana Prodan și Rareș Petre s-au despărțit, deși au plecat împreună de la Insula iubirii. Cei doi au decis să pună punct relației de iubire pe care au avut-o, astfel că ea i-a cerut acestuia să se mute din apartamentul în care locuiau împreună.

După difuzarea ultimului episod de la Insula iubirii, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru relația lor. Concurenta și-ar fi pierdut din nou încrederea în partenerul ei de viață, după ce a revăzut imaginile din Thailanda.

„Ne-am despărțit!', a spus concurenta de la Insula iubirii pe platforma TikTok.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton