Daiana Prodan și Rareș Petre s-au despărțit, după ce au plecat împreună de la Insula Iubirii. Motivul separării

 Matei Bianca
.

Este vestea momentului pentru publicul emisiunii Insula iubirii de la Antena 1! Daiana Prodan și Rareș Petre s-au despărțit! Cei doi au plecat împreună din Thailanda, după ce au discutat la ultimul bonfire și au văzut că sunt făcuți unul pentru celălalt, dar acum au ajuns la separare. Concurenții nu mai locuiesc împreună, iar deocamdată nu se cunosc motivele pentru care au decis să se despartă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Daiana Prodan și Rareș Petre au participat în sezonul 8 de la Insula iubirii. Ea a fost cea care a luat decizia de a merge în Thailanda, deoarece nu avea încredere în iubitul ei. Cu toate acestea, el a fost fidel în emisiune și au plecat împreună de acolo. Acum, însă, cei doi s-au despărțit. Ei nu au vorbit despre motivele separării.

daiana1daiana1

Citește și: Rareș Petre a dezamăgit-o pe Daiana Prodan, la Insula iubirii! Concurentul și ispita Flori Olar s-au atins în timp ce dansau: „S-a apropiat atât de tare. Cred că atunci când bea are mai mult curaj. Îmi punea mâna pe fund…'

Citește și: Motivul pentru care Daiana de la Insula Iubirii este foarte geloasă pe Rareș, iubitul ei: „A avut o copilărie grea. Tatăl ei a abandonat-o. Eu am fost mamă, tată…'

Citește și: Matilda Pascal-Cojocărița va fi soacră mare și și-a prezentat viitoarea noră pe scenă, la Festivalul Mamaia Folclor 2024: 'O fată frumoasă, talentată, minunată…' Tânăra este solistă de muzică populară / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Măruță i-a făcut parastas tatălui său, iar apoi a mers cu mama lui să se reculeagă la mănăstire: „Cuvintele sale ne-au alinat sufletul. Sunt recunoscător pentru acest moment de lumină și pace, care ne-a adus liniștea în aceste clipe grele'

Daiana Prodan și Rareș Petre s-au despărțit

Un nou cuplu de la Insula iubirii a ajuns la despărțire! După ce au plecat împreună din emisiunea de la Antena 1 și păreau de nedespărțit, Daiana Prodan și Rareș Petre au decis să pună punct relației lor. Cei doi au intrat în competiție cu o relație de doi ani, care era marcată de probleme.

Participarea la Insula iubirii a fost un test dificil pentru cei doi, care încercaseră să își reconstruiască relația, chiar locuind împreună pentru o perioadă. Totuși, încercarea de a conviețui nu a adus rezultatele dorite, iar gelozia Daianei Prodan și comportamentul lui Rareș Petre în prezența alcoolului au creat tensiuni puternice. Tânăra l-a acuzat pe acesta că nu se poate controla când bea, iar pe parcursul emisiunii, suspiciunile ei s-au confirmat. Într-una dintre ediții, el a dansat cu ispita Flori Olar și chiar a atins-o pe aceasta într-o zonă intimă.

Cu toate acestea, la bonfire-ul final, Daiana Prodan și Rareș Petre au ales să plece împreună de pe insulă, lăsând impresia că și-au depășit problemele. În testimonialele filmate după emisiune, cei doi păreau că au revenit la sentimente mai bune, lastfel că s-au mutat împreună.

Însă, după difuzarea ultimului episod al emisiunii de la Antena 1, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru ei și relația lor. Potrivit cancan.ro, concurenta și-ar fi pierdut din nou încrederea în iubitul ei, după ce a revăzut imaginile compromițătoare de pe insulă. Ea a anunțat pe contul său de TikTok că relația lor a ajuns la final.

„Ne-am despărțit!', a spus concurenta de la Insula iubirii pe platforma TikTok.

Concurenta de la Insula iubirii i-ar fi cerut lui Rareș Petre să părăsească apartamentul în care locuiau împreună

Daiana Prodan i-ar fi cerut lui Rareș să părăsească apartamentul în care locuiau împreună. Fără a se opune, concurentul de la Insula iubirii a acceptat despărțirea de partenera lui de viață și s-a mutat în alt loc.

Astfel, încă un cuplu de la Insula iubirii a ajuns la despărțire, demonstrând că aparențele înșeală și că unele răni nu pot fi vindecate chiar și după încercări repetate.

Daiana Prodan, mesaj dur pentru ispita Flori Olar

Prin intermediul rețelelor de socializare, Daiana Prodan a transmis un mesaj dur pentru ispita Flori Olar. Concurenta de la Insula iubirii nu s-a putut abține și a mărturisit că a scos-o de pe Instagram pentru că ispita a vorbit urât de ea în emisiune.

„De fapt, domnișoara Flori caută atenție. Ne-am dat follow pentru că după emisiune am stat împreună la aceeași masă. I-am dat unfollow pentru că toată emisiunea a vorbit prost. În față e super, dar când dă de camere se schimbă. Pentru că e obsedată și a căutat toată emisiunea să fie băgată în seamă. Noroc cu Rareș că a consumat, altfel nu o remarca nici naiba.

Toată emisiunea a vorbit despre mine și înainte să aibă o confruntare i-au tremurat picioarele, pentru că e ‘asumată (cuvânt folosit de ea la greu). Ești o femeie de nimic. Falsă și perversă. Exact așa cum te-au descris toți cei 5 băieți din vila ta. N-a avut un testimonial în care să nu pronunțe numele meu, asta așa ca idee.

Iar tu pentru mine nu ești și nu ai fost o amenințare niciodată. Eu pot mai mult. A uitat floricica să precizeze că după emisiune mi-a spus că Rareș nu a avut nimic cu ea și nici invers. Nu era filmat atunci, probabil de aia. Cine a vrut să aibă, a avut. Ești de o falsitate aparte. Te pup, Floricik', a scris ea pe Instagram.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton