Dana Marijuana s-a împăcat cu fostul iubit, după ce își anulaseră nunta. Artista a spus de ce l-a iertat: "Bărbatul meu nu mai bea, nu mai e gelos, avem atâtea..."

 Cica Cristina
.

Dana Marijuana s-a împăcat cu fostul iubit, după ce își anulaseră nunta. Artista îi spusese „adio” lui Valentin și chiar susține că e bine că totul s-a întâmplat înainte de marele eveniment. Acum, cântăreața în vârstă de 44 de ani i-a luat pe toți prin surprindere cu anunțul că și-a iertat partenerul și că lucrurile s-au aranjat în viața și relația lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Planurile i se năruiseră complet și Dana Marijuana povestea că, deși își alesese deja ținuta, a luat decizia de a anula nunta și de a se despărți de iubitul ei, Valentin. Răsturnare de situație acum! Se pare că bărbatul s-a schimbat complet, astfel că artista l-a iertat și acum are numai cuvinte de laudă la adresa lui.

dana-marijuana-iubitdana-marijuana-iubit

Dana Marijuana s-a împăcat cu fostul iubit, după ce își anulaseră nunta

Pare că lucrurile s-au așezat în viața Danei Marijuana, mai ales după împăcarea cu fostul iubit. Artista se mândrește cu schimbarea bărbatului din viața ei, care la momentul actual a înlocuit aloolul cu ceaiuri, cafea sau sucuri și nici nu mai e gelos, astfel că motivele de ceartă sunt tot mai puține.

„Bărbatul meu nu mai bea, deci chiar nu mai bea! I-am zis să înlocuiască totul cu ceaiuri, cafea, cu sucuri, cu orice altceva lichid, astfel încât să îi fie mai bine și e bine! (…) Avem atâtea lucruri în viața asta să le trăim frumos, încât e păcat să avem numai certuri, probleme, numai supărări. Nu mai este (n.r. gelos), în momentele acelea… de la alcool devii gelos, rău, urât, groaznic, horror (…) Suntem fericiți, bine și mulțumiți. Totul merge bine și e perfect', a declarat Dana Marijuana, pentru Antena Stars.

Citește și: În ce condiții trăiesc Dana Marijuana și fiica ei, Iris, de când s-au mutat la mare: „Avem o lampă pe baterii unde Iris face temele”

Citește și: Puya și Sișu au răbufnit după ce Dana Marijuana i-a acuzat că nu au plătit-o când a cântat cu ei, în trupa La Familia: „Nu știa să scrie nicio piesă. Ne-am sacrificat ca ea să devină cunoscută”

Citește și: Daniel Pavel, detalii din culise despre relația lui Jador cu Oana Ciocan: „Astfel de lucruri nu pot fi false, nu pot fi mimate. Eu am avut șansa să stau de vorbă…” Ce se întâmplă la Survivor All Stars, dincolo de ceea ce se vede la TV / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan s-a împăcat cu Laurențiu Reghecampf, după 3 ani de scandaluri. Ce au discutat: „Eu știu că Laur a fost împins să facă asta. Ce am construit noi nu va mai construi nimeni niciodată. Tot circul ăsta a fost din…”

Ce spune Dana Marijuana acum despre planurile de nuntă

După împăcarea celor doi, evident, întrebarea care stă pe buzele tuturor este acum pe când nunta? Ei bine, artista a decis ca planurile de nuntă să fie lăsate deoparte pentru moment. În plus, Dana Marijuana susține că acum se concentrează pe anumite proiecte.

„Eu am și studiat, am făcut 6 ani de psihologie, am fost la Facultatea de Psihologie. Studiez în continuare zilnic psihologia și, într-adevăr, m-am implicat și am reușit de data aceasta. Chiar am reușit! (…) Anul acesta dacă tot s-a întâmplat așa, am zis să lăsăm la o parte (n.r. nunta), plus că eu am proiecte, o să scot niște tricouri', a adăugat artista.

Ce spunea Dana Marijuana, imediat după despărțire

În momentul în care a anunțat despărțirea de Valentin, Dana Marijuana a și explicat motivele care au dus la anularea nunții.

Am luat această hotărâre pentru că el, oriunde mergem la prieteni și unde ieșim din casă, el se consideră ‘necuratul. Deși nu e el ‘necuratul sau mai știu eu ce. Sau că el face ce vrea, eu nu mai pot. Chestiile astea se repetă tot timpul și nu mai rezist. Iau pastile, iau tratamentul meu. Am luat decizia de a mă salva pe mine din mâine ‘necuratului, dar el nu e. Dacă era, ar fi fost altă treabă, dar nu e original. (…)

u am locuit împreună. Am locuit o perioadă, apoi ne vedeam, că eu stăteam la mare. Acum nu mai am de ce. Cu ‘necuratul nu vreau. Se întâmplă atât de mult rău în lume și suntem sătui de răul ăsta, de gândurile rele. Nu mai poți dacă e și cel de lângă tine așa„, povestea ea la acel moment.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton