Dana Roba s-a despărțit de iubitul ei, Beniamin, după un an de relație: „S-a terminat aici! Viața merge înainte și fără mine...” / În urmă cu câteva luni anunțau că se căsătoresc

 Matei Bianca
.

Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! Dana Roba și Beniamin s-au despărțit, după un an de relație! Anunțul a fost făcut chiar de make-up artistă prin intermediul rețelelor de socializare. Vedeta a explicat de ce ea și partenerul său de viață au ajuns la separare. Cei doi au decis să pună punct relației pe care o aveau, deși se înțelegeau de minune.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Dana Roba și Beniamin s-au despărțit, după un an de relație! Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare de make-up artistă. De ce au ajuns la separare cei doi parteneri de viață.

dana1dana1

Citește și: Dana Roba și fosta soacră, scandal la Tribunal: „Am stat față în față cu ea. Sunt niște mincinoși. Nu m-a ajutat cu 5 lei de când s-a întâmplat nenorocirea și acum vrea fetele…' / Mai are nevoie de o operație

Citește și: Dana Roba, prima reacție după ce soțul ei a fost condamnat la 7 ani de închisoare: „Sunt foarte dezamăgită de decizie. O să iasă foarte repede, mi-e teamă de el”. În ce țară vrea să se mute definitiv, cu fetițele

Citește și: Marcel de la Insula Iubirii a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Armina Grigoraș, în cadrul unui podcast: „Ai vrea să fii soția mea?'. Imagini cu inelul de logodnă

Citește și: Povestea de dragoste dintre Pepe și Dana Gheorghe: s-au cunoscut la un concert al artistului și au fost împreună trei ani / Motivul despărțirii: „Fără să ne certăm, fără scandaluri'

Dana Roba și Beniamin s-au despărțit

Dana Roba a anunțat separarea de partenerul său de viață, Beniamin, după un an de relație. Mesajul de despărțire a fost făcut public pe rețelele de socializare, unde make-up artista a împărtășit cu urmăritorii săi motivele care au condus la această decizie dificilă.

„Din păcate, relația mea cu Beni s-a terminat aici! Îți mulțumesc că ai fost alături de mine timp de un an. Consider că și eu ți-am fost alături din toate punctele de vedere. Iar acum nu mai pot… Viața merge înainte și fără mine…', a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Deși nu a oferit detalii suplimentare despre motivele exacte ale separării, mesajul transmis de vedetă sugerează că nu mai poate continua această relație. Deși a fost o decizie dureroasă pentru ea, Dana Roba a subliniat faptul că viața trebuie să continue, chiar și în absența relației cu Beniamin.

Beniamin a publicat pe pagina sa personală de Instagram și un mesaj pe care Dana Roba i l-a transmis.

„Dana: A fost o călătorie frumoasă, dar acum e timpul să mergem pe drumuri separate. Sper ca fiecare să își găsească liniștea', a scris el pe InstaStory.

Cei doi au fost împreună un an

Dana Roba și Beniamin au fost împreună un an, însă acum au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi s-au înțeles foarte bine unul cu celălalt, iar el avea o legătură specială și strânsă cu fetele ei, Chantal și Celine.

Make-up artista și Beniamin au început o relație, după ce ea a fost bătută de soțul ei, Daniel Balaciu. Beniamin a fost alături de vedetă în cele mai grele momente din viața ei și a susținut-o în orice ea a vrut să facă.

Dana Roba și Beniamin voiau să facă nuntă

În luna noiembrie a anului trecut, Dana Roba a anunțat că ea și Beniamin vor să se căsătorească. Cei doi voiau să facă nunta anul acesta, iar ea declara atunci că se iubesc foarte mult și vor face pasul cel mare, după ce ea va divorța de soțul său, Daniel Balaciu.

„Da, vrem să ne căsătorim pentru că ne iubim foarte tare. Eu îl iubesc pe el și el mă iubește pe mine. Suntem foarte fericiți împreună. (…) Vrem să facem o nuntă cu peste 250 de invitați vara care vine. Cred că până atunci termin și eu cu divorțul de Daniel și o să pot face nunta. Cred că Daniel, acolo, în pușcărie, este foarte frustrat, mai ales după ce a vorbit la telefon cu Celine și i-a zis că ea are alt tată', spunea make-up artista atunci, potrivit click.ro.

Sursa foto: Instagram/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton