Dana Rogoz, amintiri triste de Paște. Părinții ei au divorțat, iar ani mai târziu tatăl ei a murit în aceeași perioadă: "Au rămas întrebări nerostite, răspunsuri pe veci neștiute" / EXCLUSIV

.

Pentru Dana Rogoz perioda Paștelui este marcată de evenimente triste. Pe când avea numai 8 ani, chiar după o masă de Paște, a primit vestea că părinții ei divorțează, iar ani mai târziu tatăl ei a murit tot în aceeași perioadă. Îndrăgita actriță ne-a vorbit despre ce impact au avut cele întâmplate asupra ei și cum privește astăzi lucrurile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! MARTIE, GRATIS, AICI!

Se apropie Paștele, însă, pentru tine, perioada asta are și o conotație personală tristă. „Aștept această sărbătoare și cu bucurie, dar și cu teamă, în fiecare an, spuneai tu într-un interviu, referindu-te la faptul că părinții tăi au decis să divorțeze după o masă de Paște… Aveai doar 8 ani atunci, iar lumea ta s-a dat peste cap. Ce impact a avut pentru tine decizia adulților din viața ta atunci?

În imaginația unui copil de 8 ani anunțurile de acest gen pot căpăta forme distorsionate. Pe când, în realitate, lucrurile au evoluat mult mai bine în noua formulă. A fost mult mai multă liniște și armonie în viața mea și a fraților mei, așadar cred foarte tare că părinții mei au luat la momentul respectiv cea mai
bună decizie.

Dana Rogoz (1)Dana Rogoz (1)

Dana Rogoz și-a pierdut tatăl de Paște

Tot în perioada Paștelui s-a stins și tatăl tău, în urmă cu 11 ani, o rană sufletească ce se închide greu…
Simți că au rămas lucruri nespuse între voi, care este cel mai mare regret al tău?

Normal că au rămas întrebări nerostite, răspunsuri pe veci neștiute. Am deseori dialoguri imaginare cu tatăl meu, chiar și dacă acum, în mai, se împlinesc 11 ani de când a murit. Îi povestesc ce se mai
întâmplă în viețile noastre, uneori îi mulțumesc pentru anumite lucruri, alteori îl cert… Ciudat e că simt că relația noastră evoluează chiar și așa… în absență.

Citește și: Cât de mult a ajutat-o Marian Râlea pe Dana Rogoz în perioada „Abracadabra”, în urmă cu 30 de ani: „E unul dintre acei oameni care mi-au influențat major drumul în viață. Ceea ce a făcut el pentru mine extrem de important…”. Ce sfat prețios i-a dat „Magicianul” / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Dana Rogoz și Radu Dragomir, după 21 de ani împreună: „Nu am întâlnit în viața mea până acum oameni mai îndrăgostiți decât eram noi doi la început” / EXCLUSIV

Citește și: Bahmu, atac dur la adresa Oanei Zăvoranu, pe fondul scandalului legat de copiii ei și ai regretatului Silviu Prigoană: „Dacă erau majori, ajungeau ca ea. Belele peste belele'

Citește și: Cine este Cristina Bălan, românca ale cărei iniţiale sunt gravate pe bateriile Tesla. A câştigat un proces împotriva lui Elon Musk: „Mi-aș dori să aibă decența de a-și cere scuze”

Dana Rogoz a început terapia la un an de la moartea tatălui ei

Tu cum ieși din perioadele dificile? Te întreb pentru că nu ai ascuns faptul că faci terapie. Așa că hai să
pornim de la declarația ta – „Cei care au mai mers la terapeut știu deja că nu trebuie să fii nici «nebun», nici într-o situație critică ori într-o depresie majoră – și să dezvoltăm puțin subiectul, fiindcă mulți îl consideră tabu! Când ai simțit nevoia să ceri ajutor specializat și de ce?

Am început să merg la terapie la vreun an de când a murit tata, respectiv un an de când eram și mamă. Am ales să merg pentru că aveam nevoie să mă cunosc mai bine și, pe cât posibil, să evit să las pe umerii copiilor mei lucruri rămase la mine nerezolvate. Am avut pauze de ani de zile în care nu am mai simțit nevoia, dar de vreun an am reluat. Și simt că mă ajută, că mă ține în echilibru.

De ce crede Dana Rogoz că uneori e mai bine să amâni un „adevăr

O întrebare pe care am auzit-o în cadrul podcastului tău, „Cu inima la vedere, în care l-ai avut invitat pe Andi Moisescu, îmi ridică mingea la fileu: „Mai bine mint decât să rănesc – adevărat sau fals? Te rog să-mi răspunzi, cu exemplificări, dacă se poate, în cazul tău cum e! Când ai apelat la o minciună nevinovată ca să nu rănești sentimentele cuiva?

Să știi că eu am luat în serios întrebarea și m-am gândit la „adevăruri care ar putea cu adevărat răni un om, care ar putea schimba viața lui. Sigur că sunt și acele „white lies, pe care toți le facem, fară să aibă nicio valoare. Dar când am citit întrebarea, m-am gândit real dacă eu sunt sau nu în măsură să spun „adevărul cuiva. Și am ajuns la concluzia că nu sunt, pentru că „adevărul ăsta e relativ. Eu pot să cred ceva acum, în baza experienței mele, în baza cunoștințelor acumulate, dar să mă răzgândesc până a doua zi. Să nu mi se mai pară ăla adevărul. În plus, am grijă de emoțiile, de sentimentele celor din jurul meu. Da, poate uneori e mai bine să amâni un „adevăr. Mi se pare că foarte mulți oameni acum se laudă că „spun lucrurilor pe nume, dar de cele mai multe ori e vorba despre o formă de superioritate, de aroganță, de lipsă de empatie, poate chiar de lipsă de decență.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE APRILIE. REVISTA SE GĂSEȘTE LA TOATE PUNCTELE DE DIFUZARE ALE PRESEI!

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton