Dana Săvuică, dezvăluiri despre divorțul de Răzvan Stanciu. Cei doi s-au separat în urmă cu 8 ani: „Încă lucrez cu mine să uit și să iert... A fost o lecție! Eu de aici încolo trăiesc!”/ Cum este vedeta în relația cu noul ei iubit, Răzvan Enescu

 Matei Bianca
.

În cadrul unui podcast, Dana Săvuică s-a deschis și a făcut dezvăluiri sincere și dureroase despre divorțul de fostul ei soț, Răzvan Stanciu. Cei doi s-au separat în urmă cu 8 ani, iar fiecare își vede acum de viața lui. De altfel, vedeta a vorbit și despre relația cu actualul ei partener de viață, Răzvan Enescu. Cum este prezentatoarea TV în prezent.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Dana Săvuică a făcut dezvăluiri despre divorțul de Răzvan Stanciu. Cei doi s-au separat în urmă cu 8 ani, iar ea trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste alături de Răzvan Enescu. Cum este vedeta în noua relația ei.

dana1dana1

Citește și: Dana Săvuică, despre perioada în care a fost manechin pentru Cătălin Botezatu: „Când era vorba despre prezentările lui, devenea ‘fiară’. Tăceam, nu treci peste el când e așa'. De ce s-a retras din modelling, la 29 de ani

Citește și: Dana Săvuică a ajuns la spital din cauza fast-food-ului, când era manechin: „Sucul acela negru m-a făcut să leșin pe stradă. M-am trezit cu perfuzii în braț”

Citește și: Cine este Daiana Prodan, concurentă la Insula iubirii 2024. Spune că nu mai are încredere în partener, după ce acesta a flirtat cu prietenele ei

Citește și: Deea Maxer, mesaj cu subînțeles, după ce s-a zvonit că ea și Robert Drilea s-au despărțit: 'La finalul zilei ești doar tu cu tine, gândurile tale și cu sufletul tău…' / Nu mai au poze împreună pe rețelele de socializare

Dana Săvuică, dezvăluiri despre divorțul de Răzvan Stanciu

Dana Săvuică a vorbit deschis despre divorțul de Răzvan Stanciu, care a avut loc în urmă cu 8 ani. Vedeta a mărturisit că acest moment dificil din viața sa a reprezentat, de fapt, un pas spre recâștigarea libertății și a unei vieți mai autentice.

Fosta prezentatoare de televiziune a explicat că după separarea de fostul partener de viață a început să fie mai conștientă de propria libertate și de importanța acesteia.

„Am început să mă relaxez de pe la vreo 45-46 de ani. Am 54 acum. În ultimii zece ani am simțit că trăiesc așa cum era menit să trăiesc. Mi-am recâștigat libertatea. Asta a fost divorțul pentru mine. Din momentul ăla am zis că trebuie să mă iubesc pe mine, să mă pun pe primul loc, nu într-un mod egoist. Ci astfel încât să poți să-ți trăiești viața așa cum e menită să fie trăită. Ok, și ce faci cu această libertate? În primul rând, sunt conștientă de ea. Mi-am dat seama că la 20-30 de ani alergam după lucruri materiale. Acum sunt mult mai conștientă de importanța acestei libertăți pe care am câștigat-o. A fost o lecție. Eu de aici încolo trăiesc', a declarat Dana Săvuică în podcast-ul „Super Oameni'.

Procesul de vindecare după despărțirea de Răzvan Stanciu nu a fost unul ușor pentru vedetă

Mai mult decât atât, Dana Săvuică a recunoscut că procesul de vindecare după despărțirea de fostul soț, Răzvan Stanciu, nu a fost unul ușor. Fosta prezentatoare TV a subliniat faptul că încă mai lucrează la a ierta și a uita tot ce a trăit în fosta relație.

„Încă lucrez cu mine să uit și să iert. Lasă-mă să fiu diplomată. E dificil. Mai am de lucru la iertat de ambele părți. Adevărul e undeva la mijloc. Fiecare dintre cei din cuplu au partea lor de vină. E bine, cei care ne privesc acum, să se ierte și pe ei și pe partener. Tocmai ca să poți să treci mai departe', a mai adăugat ea.

Dana Săvuică a vorbit despre relația cu Răzvan Enescu

Cât despre relația cu Răzvan Enescu, Dana Săvuică a dezvăluit că este împlinită din toate punctele de vedere. Se pare că partenerul ei de viață o înțelege și o respectă, însă ea nu-și dorește să se mai căsătorească.

„În momentul în care tu te împlinești cu dragoste și cu bucuria de a trăi cum vrei tu și cum îți dictează inima, sufletul și mintea, și nu societatea, poți și tu, la rândul tău, să oferi dragoste. Nu vreau să mă mai mărit. Sunt într-o relație de ani buni cu un bărbat care stă alături de mine, dar care respectă libertatea pe care mi-am câștigat-o. Este primul care-mi spune: «Pleacă (n.r.: în călătorii, pentru muncă), e momentul tău, e șansa ta. Du-te să te simți bine!». E foarte important să găsești persoana care este realmente un partener de viață', a mărturisit fosta prezentatoare TV.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton