Dani Oțil, petrecere surpriză de ziua lui de naștere: „V-am prins!”. Ce i-au organizat apropiații la restaurantul lui. Prezentatorul TV a împlinit 44 de ani

 Matei Bianca
.

Dani Oțil a avut parte de o petrecere surpriză de ziua lui de naștere. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a împlinit frumoasa vârstă de 44 de ani. Apropiații i-au organizat o surpriză extrem de frumoasă la restaurantul lui din București, unde, bineînțeles, au fost prezenți și soția lui, Gabriela Prisăcariu, dar și fiul lor, micuțul Tiago. Acesta s-a bucurat de momente speciale în compania familiei și a prietenilor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Dani Oțil poate spune că este un bărbat împlinit din multe puncte de vedere, deoarece are o familie frumoasă, prieteni pe care se poate baza oricând și cu care poate să se mândrească, dar și o carieră de succes. Ei bine, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a împlinit frumoasa vârstă de 44 de ani și a fost sărbătorit de apropiați. El a avut parte de o petrecere surpriză, care a fost organizată la restaurantul lui din Capitală.

dani1dani1

Citește și: Roxana Ionescu, imagini incendiare în costum de baie. Cum s-a pozat „Mama Natură' în vacanța din Toscana, unde e plecată cu finii Gabriela și Dani Oțil: „Mulțumiri speciale soțului, finu…'

Citește și: Răzvan Simion i-a dat plicul gol lui Dani Oțil la nuntă. De ce a decis să facă acest gest neașteptat: „Avea să îmi dea niște bani. A fost singura variantă prin care ne puteam regla'

Citește și: Anda Călin și Liviu Vârciu s-au căsătorit azi, în mare secret, după 8 ani de relație! Primele imagini de la cununia civilă

Citește și: A murit actorul Mihai Răducu. Oana Pellea, Manuela Hărăbor și Bianca Brad au transmis mesaje de condoleanțe: „Dumnezeu să te ierte și să-ți dăruiască liniștea sufletească pe care o căutai”

Dani Oțil, petrecere surpriză de ziua lui de naștere

Dani Oțil a fost surprins plăcut cu ocazia împlinirii vârstei de 44 de ani, când apropiații săi au organizat o petrecere de neuitat la restaurantul lui din București. Deși inițial a crezut că a fost invitat la o filmare, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a descoperit că cei dragi i-au pregătit o sărbătoare specială.

El și-a exprimat uimirea și încântarea printr-un videoclip pe care l-a publicat pe rețelele de socializare. Evenimentul a fost marcat de prezența colegilor și prietenilor apropiați, care au contribuit la crearea unei surprize memorabile.

„Eu cred că ăștia m-au chemat la o filmare, dar cred că mi-au făcut petrecere surpriză. Să vedem noi! Surpriză! V-am prins!', a spus prezentatorul TV la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Regula care îi ajută pe prezentator și Gabriela Prisăcariu să aibă o relație armonioasă

În urmă cu ceva timp, Gabriela Prisăcariu a vorbit despre regula care îi ajută pe ea și soțul ei, Dani Oțil, să aibă o relație armonioasă. Deși micuțul lor, Tiago, este centrul atenției, părinții au stabilit reguli stricte, obișnuindu-l să doarmă în camera lui. Cu toate acestea, el vine uneori să îi viziteze în timpul nopții.

În această vară, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu își vor lăsa copilul în grija bunicilor pentru a se bucura de o vacanță romantică într-o destinație de vis, doar pentru ei doi.

„Mie îmi place să fiu organizată, să știu dinainte, să-mi planific tot. Am stabilit lucrul acesta: trebuie să avem câteva zile, o dată la ceva timp, numai pentru noi doi. Atâta vreme cât avem o bonă, avem bunici, deci copilul este pe mâini nu că bune, foarte bune, trebuie să ne permitem luxul ăsta, să plecăm doar noi doi. Cred că este foarte important pentru cuplu să te reconectezi așa o dată la ceva timp', a declarat Gabriela Prisăcariu pentru Ciao.ro.

Tiago este mai atașat de Dani Oțil decât de Gabriela Prisăcariu

Tiago este mai atașat de Dani Oțil decât de Gabriela Prisăcariu. Micuțul lor petrece timp cu amândoi, însă cele mai mari năzbâtii le face cu tatăl lui, de care este mult mai apropiat.

„Cred că are caracterul lui taică-su și atunci e și mai rece și mai independent. Dani îl învață toate lucrurile, îi transmite mult din caracterul ăsta, din a fi bărbat și asta mă bucură', a precizat ea.

Sursa foto: Instagram/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton