Daniel Buzdugan a ajuns de urgență la spital de 1 mai! Ce a pățit vedeta de radio

 Oana Popoiag
.
Daniel BuzduganDaniel Buzdugan

Se știe că Daniel Buzdugan este extrem de pasionat de călătorii. Pentru că nu poate sta locului, totuși, din când în când apar accidente. Omul de radio a ajuns de urgență la spital chiar de 1 mai, 'ocazie' cu care a și postat o fotografie de la fața locului.

Daniel Buzdugan este pasionat de călătorii de când se știe, fiind un promotor al turismului românesc și oferind cele mai utile detalii despre vacanțele lui din străinătate. Așadar, era imposibil ca de 1 mai să nu fie în mișcare. De data aceasta, mișcarea a venit la pachet cu…spitalizarea. Omul de radio a ajuns de urgență la spital chiar în ziua în care restul oamenilor sărbătoreau cu mici și bere ziua liberă.

Daniel Buzdugan, la Urgență de 1 mai

Deși cu siguranță motivul a fost unul dureros, Daniel Buzdugan nu a renunțat la zâmbetul reprezentativ și chiar a găsit puterea de a posta în social media o fotografie de la fața locului, alături de personalul medical care i-a sărit în ajutor. Vedeta nu a dezvăluit motivul pentru care a ajuns la Urgență, dar este foarte posibil să fi suferit un accident la picior, mai cu seamă că de ceva timp are o nouă 'jucărie': o trotinetă electronică, de care e tare mândru. De altfel, cu doar o zi înainte să ajungă pe mâna medicilor, acesta urca pe Instagram o fotografie în care mergea cu trotineta.

'Trotineta asta electrică mi-a redat cel mai prețios lucru: TIMPUL! Cu o chestie din asta uiți de aglomerație și de înghesuială. Chiar mă bucur de primăvara și de viața! E mișto rău să mergi super rapid prin oraș, fără să ai grija timpului și a locurilor de parcare! E ușoară, te strecori mega ușor prin trafic, intra și-n metrou, e pliabilă, o iei la terasă, te recreezi și poți merge și elegant îmbrăcat, ca nu transpiri… Când ajung seara acasă nu-mi vine să intru, îmi vine să mai dau câteva ture de plăcere', scria Daniel Buzdugan pe Facebook la finalul lunii martie.

Foto: Instagram

Citește și:

Prințesa Charlotte, unica fiică a lui Kate Middleton și a Prințului William, a împlinit 4 ani. Micuța este adorabilă!

Cum arată fiica actriței Emilia Popescu: Maria e frumusețe rară la 22 de ani! Cele două au pozat împreună

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton