Daniel Pavel, detalii din culise despre relația lui Jador cu Oana Ciocan: "Astfel de lucruri nu pot fi false, nu pot fi mimate. Eu am avut șansa să stau de vorbă..." Ce se întâmplă la Survivor All Stars, dincolo de ceea ce se vede la TV / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Daniel Pavel ne-a vorbit într-un amplu interviu despre ce se întâmplă la Survivor All Stars, dincolo de tot ceea ce se vede la TV. Extrem de implicat în proiect, trăiește intens alături de fiecare concurent. Printre conflicte și tensiuni, au avut loc și momente emoționante, iar cel care de departe cel care va rămâne în memoria telespectatorilor mult timp este episodul cererii în căsătorie, ai cărui protagoniști au fost Jador și Oana Ciocan. Ce spune prezentatorul despre relația celor doi foști concurenți.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Să nu uităm că anul acesta e sezonul „All Stars… Cum e, ce diferențe ai sesizat, față de alte sezoane? Dincolo de pregătirea concurenților, care e clar că se numără printre cei mai buni… Cum s-au închegat echipele, tensiunile care s-au iscat, conflictele mai vechi care s-au reaprins? Cum stau lucrurile, de fapt, dincolo de ceea ce vedem noi?

Este sezonul suprem, așa cum am promis încă din luna decembrie, iar asta cred că s-a văzut din prima zi. Concurenții nu au mai avut nevoie de acele zile de adaptare, de acele probe în care să intre cumva temători până descoperă traseul… acum totul a fost la limita de sus. Încă din prima zi au descoperit simboluri de imunitate, au făcut strategii și au înțeles că nicio etapă nu va semăna cu cealaltă. La Unificare au avut parte de o probă cu eliminare, altă premieră. Dincolo de ceea ce se vede la televizor este o realitate apăsătoare – niște oameni incredibili, cu un curaj de care sunt foarte mândru, care își doresc să ajungă cât mai departe și care sunt capabili să dea totul zi de zi pe traseu.

survivor-1survivor-1

Daniel Pavel, detalii din culise despre relația lui Jador cu Oana Ciocan

Tu îi cunoșteai pe toți concurenții din sezoanele trecute… Ai sesizat la vreunul dintre ei o schimbare majoră față de ce văzuseși anterior? De exemplu, Jador a venit cu Biblia sezonul acesta în concurs… Cei de acasă nu au sesizat neapărat un comportament diferit, daar…

Aici nu e vorba despre diferențe de comportament, ci despre o maturizare a lor. Toți cei 26 de concurenți care au revenit la „Survivor All Stars au arătat că și merită locul, că au venit de acasă mai bine pregătiți psihic și fizic. Nu aș vrea să nominalizez pe cineva, ci aș vrea să-l aplaud pe fiecare în parte.

Momentul în care Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan s-a numărat printre cele mai emoționante… Cu toate că mulți nu dau șanse relației, sunt convinsă că din interior lucrurile se văd altfel… Cum ai perceput tu totul, cum l-ai simțit pe el în privința asta?

Fiecare dintre cei doi a avut o emoție incredibilă, iar asta am simțit o și urmărind imaginile, și ascultându-i pe colegii din echipa de producție care au fost lângă ei. Eu am avut șansa să stau de vorbă cu Oana înainte ca ea să meargă spre acea întâlnire și vă pot garanta că mi a trans mis din starea ei. Privirea încărcată de speranță și vorbele pline de iubire au spus totul. Iar astfel de lucruri nu pot fi false, nu pot fi mimate. Și cred că am spus totul cu asta.

Daniel Pavel: „Mă implic total în acest proiect, trăiesc competiția alături de concurenți”

Chiar acum, când pregăteam întrebările, citeam o știre despre împăcarea lui Zanni cu Ana Porgras. Anul acesta „plouă cu evenimente la „Survivor, ca să zic așa… Pentru tine care au fost cele mai intense momente? Bănuiesc, de altfel, că nici nu poți rămâne imun când conflictele degenerează. Cât de tare te afectează ce se întâmplă în platou?

„Survivor este cel mai puternic fenomen, de colosală influență media, din lume, iar el se trăiește la cote maxime. Poate, uneori, de acasă, oamenii se în treabă de ce concurenții reacționează mai dur în anumite momente, de ce nu se pot calma mai rapid sau de ce nu lasă tonul mai jos. Dar dacă nu trăiești totul acolo, pe pielea ta, nu ai cum să știi cum te vei comporta. Eu mă implic total în acest proiect, trăiesc competiția alături de concurenți și echipă, așa că, evident, fiecare zi de filmare este una cu multă însemnătate.

Citește și: Daniel Pavel, detalii despre nunta cu Ana Maria Pop: „Încercăm să lăsăm superstițiile deoparte și să ne concentrăm pe…”. De ce și-a ales logodnica prezentatorului trei rochii de mireasă și cum vor arăta/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a cerut-o Daniel Pavel de la Survivor în căsătorie pe iubita lui, Ana Maria Pop: „Nu se aștepta, aveam febră 40'. Cum l-a ajutat viitoarea soacră

Citește și: Cum se înțelege Cristian Boureanu cu bărbații care i-au „furat” soțiile: „Cu Cristi Borcea mă văd la sală, cu Sebastian Vlădescu am rămas prieten și acum”

Citește și: Imagini cu interiorul vilei în care locuiesc Medana și Alin Oprea. Livingul are 100 de metri pătrați și este decorat în stil regal: „Am reușit să îmi creez propriul paradis…”

Daniel Pavel: „Aș spune că vremea a fost mai dură ca niciodată”

În fiecare an ai avut povestiri legate de vremea extremă care v-a pus bețe în roate la filmări și nu numai… Sezonul acesta cum a fost?

Aș spune că vremea a fost mai dură ca niciodată. Am postat de câteva ori pe rețelele mele sociale cât de puternice erau ploile. Iar în alte dăți, s a văzut chiar și în episoade. Doar vă invit să vă gândiți ce înseamnă să alergi sau să stai pe margine, în timp ce ploaia te udă puternic până la piele și se simte un frig teribil. În acele momente, abia aștepți căldura toridă! Dar ăsta e „Survivor – nimic nu mai contează, depășești mo mentul și mergi înainte.

Dat fiind că știai cu ce urma să te confrunți înainte să pleci în Dominicană, ce ai avut grijă să pui în bagaj? Cred că nu mă înșel dacă spun că ai avut multe de învățat din experiențele anterioare…

Dacă vorbim despre partea de haine, așa cum povesteam și anterior, în acest an, alături de Ana, am pregătit un bagaj extrem de diversificat, având haine pentru fiecare zi de filmare. Practic, nicio ținută nu a fost aidoma cu alta. A fost muncă de pregătire, dar mă bucur că am reușit să facem asta. Mi se pare o formă în plus de respect față de cei de acasă, care ne plasează, zi de zi, pe primul loc în topul audiențelor.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MAI! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton