Daniel Pavel și Ana Maria Pop, pe ultima sută de metri cu pregătirile de nuntă: "Nu a fost deloc greu să alegem cele două perechi de nași, am știut pe cine ne dorim. Tematica e una simplă". Cât de mult se implică familiile lor în organizarea evenimentului / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Daniel Pavel și Ana Maria Pop, pe ultima sută de metri cu pregătirile de nuntă. Marele eveniment bate la ușă, iar prezentatorul Survivor a dat din casă și ne-a povestit în ce stadiu sunt cu organizarea petrecerii, la care vor lua parte foarte mulți invitați. Ne-a povestit cât de ușor le-a fost să-și aleagă nașii, care e tematica nunții, precum și cât de mult s-au implicat familiile lor, pentru a-i ajuta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Să scotocim puțin în cutia cu amintiri, dacă tot am început! Tu și Ana v-ați cunoscut chiar la petrecerea noastră, ați fost prieteni la început, când tu încă locuiai la Viena… Când s-a micșorat atât de mult distanța? Privind înapoi, care a fost momentul în care ți-ai dat seama că EA este aleasa?

Așa este, ne am întâlnit chiar la petrecerea VIVA! Am început să vorbim, iar cu timpul am ajuns în punctul în care am început o relație. Evident, am trecut prin provocarea depărtării, când eu eram în Dominicană, iar ea, în țară. Privind în urmă, aș spune că viața îți aduce la momentul potrivit oamenii de care ai nevoie, și atunci niciun impediment nu mai contează. Am știut să mergem înainte și iată-ne acum, în acest punct, cu doar câteva săptămâni înaintea nunții noastre.

daniel-pavel2-1daniel-pavel2-1

Daniel Pavel și Ana Maria Pop, pe ultima sută de metri cu pregătirile de nuntă

Cum ați gândit întreg conceptul nunții? Va fi un eveniment de anvergură, cu mulți invitați? Mărturisesc că abia aștept să văd cum o să arate totul pentru că știu că v-ați pregătit temeinic. Ați ales o temă anume, la ce surprize să ne așteptăm?

Hai să vă dau puțin din casă! (zâmbește) Va fi un eveniment cu foarte mulți invitați, oameni apropiați de sufletul nostru, alături de care ne dorim să împărtășim bucuria reală pe care o avem în suflet. Tematica este una simplă – IUBIREA autentică. Și asta vrem să transmitem atât prin locație, cât și prin decor, muzică și tot ce se va mai întâmpla.

Citește și: Daniel Pavel, detalii din culise despre relația lui Jador cu Oana Ciocan: „Astfel de lucruri nu pot fi false, nu pot fi mimate. Eu am avut șansa să stau de vorbă…” Ce se întâmplă la Survivor All Stars, dincolo de ceea ce se vede la TV / EXCLUSIV

Citește și: Daniel Pavel, detalii despre nunta cu Ana Maria Pop: „Încercăm să lăsăm superstițiile deoparte și să ne concentrăm pe…”. De ce și-a ales logodnica prezentatorului trei rochii de mireasă și cum vor arăta/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată apartamentul de lux al lui Ion Ţiriac, cât 10 terenuri de tenis. Miliardarul are un pat de 16 metri pătrați, tapițat cu piele de elefant

Citește și: Cum arăta Mădălina Ghenea în adolescență: „Aveam doar 14 ani când am început să lucrez ca model. Mama mea mă numea…'. Era o copilă superbă

Daniel Pavel: „Nu a fost deloc greu să alegem nașii deoarece am știut pe cine ne dorim”

În ziua cea mare, pe lângă familie, apropiați, prieteni, cel mai aproape, cel puțin în biserică, vă vor sta cele două perechi de nași… Cui ați acordat acest privilegiu și cum ați luat decizia? Până la urmă, se poate dovedi o sarcină destul de grea… Cum a fost pentru voi?

Așa este, ai punctat corect – vom avea două perechi de nași. Oameni speciali și importanți în viața noastră. Nu a fost deloc greu să alegem deoarece am știut pe cine ne dorim să avem aproape și cine ne poate fi cu adevărat suflet lângă suflet, nu doar să vadă nunta ca pe un task de dus la capăt. Suntem foarte fericiți că ne au acceptat invitația și abia așteptăm să sărbătorim împreună, nu doar în acest an, ci și de aici înainte.

Se întâmplă adesea și mi-e greu să cred că sunteți excepția. Ați avut parte de vreun moment neplăcut în pregătirea nunții, ceva ce nu v-a ieșit? Ce v-a fost cel mai greu?

Nu, nu am avut parte de aceste momente până acum și sperăm să nu ne confruntăm până la capăt. Am găsit locația pe care ne-o doream, oamenii pe care i-am invitat ne-au confirmat că ne vor fi aproape, nașii sunt cei pe care ni i-am dorit… Suntem norocoși, ce putem spune? (zâmbește)

Cât de mult se implică familiile lor în organizarea nunții

Cât de mult s-au implicat familiile voastre în pregătirea detaliilor? De multe ori, se poate dovedi o corvoadă, mai ales când ideile nu coincid…. Cine v-a ajutat cel mai mult?

Familiile s-au implicat cu gânduri, cu sfaturi. Acum, că suntem acasă, lucrăm la ultimele detalii, iar dacă avem nevoie de ajutor, cu siguranță se vor implica și ei, dacă le vom cere. Părinții Anei se implică intens și pe detalii clare, unde dânșii pot rezolva provocări logistice care apar, alături de coordonarea specialistului și viziunea miresei mele. Important este să ne fie aproape în acea zi și să le simțim iubirea de care avem nevoie. (zâmbește)

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MAI! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton