Daniel Ungureanu spune că s-a împăcat cu Mădălina Maricuț de la Insula Iubirii, după ce ea a anunțat despărțirea: „Am vorbit cu ea și s-a rezolvat...”

 Matei Bianca
.

Daniel Ungureanu spune că s-a împăcat cu Mădălina Maricuț, după ce ea a anunțat despărțirea în urmă cu doar o zi, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare. După spusele concurentului, lucrurile au fost interpretate greșit, iar el nu a știut nimic despre această separare. Acum, însă, fostul iubit al Mariei Covasa a mărturisit că își dorește să participe din nou la Insula iubirii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

A trecut doar o zi de când Mădălina Maricuț a anunțat că ea și Daniel Ungureanu nu mai formează un cuplu, însă se pare că acum s-au împăcat. Concurentul de la Insula iubirii a mărturisit că lucrurile au fost înțelese greșit, căci el nu știa de nicio separare. Pe de altă parte, într-un live pe care l-a făcut, ispita a precizat că nu mai sunt împreună.

madamada

Citește și: Mădălina Maricuț și Daniel Ungureanu s-au despărțit, deși au plecat împreună de la Insula iubirii: „Nu mai suntem împreună!'/ Concurentul s-a filmat în tandrețuri cu o dansatoare din club

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Maria Covasa și Dani Boy, după ce s-au despărțit la Insula Iubirii. El a rămas cu ispita Mădălina Maricuț, dar a înșelat-o cu fosta iubită a ispitei Beni: „El s-a combinat cu ea să afle…”

Citește și: Cum a gestionat Daliana Răducan celebritatea lui Răzvan Simion, la începutul relației: „Ne fotografiau de pe schelele unui imobil în construcție, aflat vizavi de locuința noastră, dar acum am înțeles…” / EXCLUSIV

Citește și: Ciprian Tătărușanu se retrage din fotbal, după o carieră de 30 de ani: „Cel mai frumos sport din lume, pe care am fost binecuvântat și onorat să îl practic'

Daniel Ungureanu spune că s-a împăcat cu Mădălina Maricuț, după ce ea a anunțat despărțirea

Daniel Ungureanu spune că s-a împăcat cu Mădălina Maricuț, după ce ea a anunțat despărțirea. Concurentul de la Insula iubirii a mărturisit că a fost văzut în club alături de câteva fane, iar de aici iubita lui a tras concluzia că ar fi ceva mai mult.

Cu toate că s-a filmat în tandrețuri cu o dansatoare din clubul respectiv, fostul iubit al Mariei Covasa a declarat că nu s-a întâmplat nimic între ei și, mai mult decât atât, nici măcar nu a știut că partenera lui de viață a luat decizia de a pune punct relației.

„Aseară, am fost cu un prieten în club și au venit niște fane că na, așa le pot numi, au făcut poze cu noi, s-au interpretat greșit anumite chestii și până să mă trezesc să discut cu Mădă lucrurile astea… a postat ea că ne-am despărțit. Ulterior am vorbit cu ea și s-a rezolvat treaba', a explicat el pentru cancan.ro.

Pe de altă parte, într-un live pe care l-a făcut pe platforma TikTok în urmă cu o seară, Mădălina Maricuț a declarat că ea și Daniel Ungureanu nu mai formează un cuplu și nu-și dorește să vorbească despre separare.

„Au existat câteva schimbări între timp, despre care nu aș vrea nu aș vrea să vorbesc nici acum, nici după, niciodată, pentru că a fost relația mea așa cum a fost. Nu vreau să dezvolt subiectul, mai lăsați cu karma voastră. Era lângă mine (n.r.: când Daniel Ungureanu intra pe live-ul Mariei Covasa). Am primit și eu câteva bârfe, a început cineva să dea în mine în online', a precizat aceasta pe TikTok.

Concurentul își dorește să participe din nou la Insula iubirii

În cadrul unui interviu Insula iubirii, care a fost publicat pe Antena Play, Daniel Ungureanu a mărturisit că își dorește să participe din nou la emisiunea de la Antena 1. Mădălina Maricuț a declarat că nu este încântată de acest lucru, deoarece nu ar putea să vadă cum iubitul ei greșește.

„El ar vrea să participăm ca un cuplu la Insulă. El și-ar dori, este foarte sigur că nu va pica, însă eu sunt un pic reticentă din punctul ăsta de vedere, pentru că a picat cu mine. Nu știu dacă aș avea tăria fetelor să privesc imaginile cu el pe cealaltă insulă făcând ceva.

Ok, pot să îi acord încredere 100%, știm cum e Insula deja și experiențele și trăirile de acolo și e un pic cam greu să nu pici și pentru el ar fi un test suprem, dar dacă nu s-ar finaliza cum trebuie, să nu pice, pentru mine nu ar fi tocmai ok (…) Nici nu aș vrea să trec prin ce au trecut concurentele sezonul ăsta, sincer', a precizat ispita în interviul de la Antena Play.

Ce s-a întâmplat între Maria Covasa și Daniel Ungureanu, la Insula iubirii

Daniel Ungureanu și Maria Covasa au participat la Insula iubirii pentru a-și testa relația. Pe parcursul emisiunii difuzate la Antena 1, concurenta s-a apropiat de ispita Marcel Andrei și de Alin Simoiu, în timp ce el a dezvoltat o legătură specială cu Mădălina Maricuț.

La finalul experienței în Thailanda, în cadrul ultimului bonfire, Maria Covasa a ales să pună capăt relației cu Daniel Ungureanu și să plece singură de pe insulă. În schimb, concurentul și ispita au decis să continue împreună și au părăsit emisiunea ca un cuplu.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton