Cum a răspuns Daniela Iliescu după ce a fost criticată pentru ținuta pe care a ales-o la nunta lui Iancu Sterp: „Mi-am gândit singură fiecare detaliu și nu mă caracterizează ținutele comune”

.

Daniela Iliescu a fost criticată pentru ținuta pe care a ales-o la nunta lui Iancu Sterp cu Denisa Coțolan. Partenera de viață a cântărețului de manele a purtat o rochie lungă până în pământ, neagră și cu detalii fine. Cu toate că s-a gândit mult la ce rochie să aleagă, ea a fost criticată pe rețelele de socializare. Iată cum a răspuns logodnica lui Culiță Sterp comentariilor răutăcioase!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Cum a răspuns Daniela Iliescu după ce a fost criticată pentru ținuta pe care a ales-o la nunta lui Iancu Sterp cu Denisa Coțolan. Evenimentul s-a desfășurat în acest weekend, iar fiecare invitat a purtat ținute elegante, care au atras atenția prin eleganță și rafinament.

daniela-iliescu4daniela-iliescu4

Citește și: Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au căsătorit religios. Ce nu s-a văzut la nuntă: mireasa a trimis invitaților adresa altei biserici, Culiță Sterp a cântat, iar Daniela Iliescu s-a împăcat cu viitoarea soacră

Citește și: De ce nu a invitat-o Iancu Sterp pe Daniela Iliescu la cununia civilă cu Denisa Coțolan: „Nu am vrut să o pun într-o situaţie proastă şi să nu se simtă confortabil. Părea ca și cum noi nu am vrut-o acolo'

Citește și: Bibi și Antonio Pican s-au împăcat, la doi ani de la despărțire. Cum s-au afișat împreună / În acest timp, cântăreața a avut un alt iubit

Citește și: Scandal monstru între Oana Zăvoranu și Alex Bodi: „Scenarist de filme proaste. Mi-a fost frică că îmi poți fura colanții și o să ne batem pe sutiene, așa că…'. De la ce a pornit totul și ce replică halucinantă i-a dat afaceristul

Cum a răspuns Daniela Iliescu după ce a fost criticată pentru ținuta pe care a ales-o la nunta lui Iancu Sterp cu Denisa Coțolan

Daniela Iliescu a fost criticată pentru ținuta pe care a ales-o la nunta lui Iancu Sterp cu Denisa Coțolan, care a avut loc în acest weekend. Partenera de viață a cântărețului de manele a răspuns imediat comentariilor pe care le-a primit și a explicat cum a ales această rochie.

Pe seară, la petrecerea de nuntă, soția lui Culiță Sterp a purtat o rochie lungă până în pământ, neagră, cu dantelă și detalii fine. Ea a accesorizat ținuta cu o geantă în formă de parfum și a ales pantofi negri cu toc.

„Vă mulțumesc pentru toate comentariile, oricum ar fi ele, e absolut normal ca un lucru, o persoană să nu fie pe placul tuturor. Ca să vă fac un scurt rezumat legat de rochie, mi-am gândit singură fiecare detaliu și da, nu mă caracterizează ținutele comune, pentru că îmi place să mă joc cu partea stilistică așa cum știu eu. Piesa de dantelă da, a fost greu de realizat, purtat, am gândit inclusiv mersul la baie (că multe sunteți curioase), am purtat și lenjerie intimă etc. De asta spun că nu e pentru oricine.

În al doilea rând, nu îmi creez ținutele să fac concurențe, eu fac totul din plăcere și pasiune şi nu mă interesează comparațiile', le-a răspuns ea internauților.

Ce comentarii răutăcioase a primit logodnica lui Culiță Sterp

Cu toate că s-a gândit mult ce ținută să poarte la marele eveniment din viața cumnatului ei, Daniela Iliescu a fost judecată de câțiva internauți. Aceștia i-au lăsat comentarii răutăcioase la postarea pe care partenera de viață a cântărețului de manele a făcut-o pe rețelele de socializare.

„Eu la petrecerea de Halloween m-aș fi dus așa îmbrăcată'; „Ești frumoasă, dar rochia asta nu-mi place, este prea vulgară, prea multă dantelă. Nu îți stă bine deloc'; „Trebuie să ai aspect fizic și plus decolteu… ceea ce lipsește… multe ne plac, dar nu cu tot ne stă bine'; „Era de preferat ceva mai natural. Este frumoasă rochiar, dar nu mi se pare potrivită pentru acest eveniment, nici ca culoare și nici ca stil'; „Nu e cu răutate, dar parcă e prea mult, ceva nu se pupă', au scris câteva persoane la postarea pe care partenera de viață a artistului a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram.

Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au căsătorit religios și au făcut petrecerea de nuntă

Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au căsătorit religios și au făcut petrecerea de nuntă. Ceremonia religioasă a cuplului a avut loc pe data de 28 octombrie 2024, într-o biserică din Hațeg. Din cauza emoțiilor, mireasa a trimis din greșeală invitaților coordonatele unui lăcaș de cult din Brașov. Iancu Sterp a intervenit rapid pentru a corecta situația, anunțând locația corectă pe pagina sa personală de Instagram.

Cei doi miri au organizat o nuntă tradițională, respectând obiceiurile din zona lor. În ziua evenimentului, Iancu Sterp a purtat un costum elegant, de inspirație retro, completat cu o cămașă albă, în timp ce mireasa a ales o rochie stil prințesă, cu o crăpătură pe picior și decorată cu perle. Conform tradiției, buchetul a fost ales de soțul ei și a fost alcătuit din trandafiri albi și crem.

Cel mai emoționant moment al zilei a fost întâlnirea lor, când au primit fiecare câte o poezie specială, moment care a făcut-o pe Denisa Coțolan să nu-și poată stăpâni lacrimile, astfel că a început să plângă.

Sursa foto: Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton