Daniela Iliescu, fotografie emoționantă alături de părinți: „Mami și tati...”. Cum au apărut la nunta lui Iancu Sterp cu Denisa Coțolan

.

Cum arată părinții Danielei Iliescu. Au fost prezenți la nunta lui Iancu Sterp cu Denisa Coțolan, care a avut loc în acest weekend. Soția lui Culiță Sterp s-a fotografiat alături de ei la eveniment și a publicat imaginea pe rețelele de socializare, alături de un mesaj special. Nu multe persoane știu cum arată socrii cântărețului de manele.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Daniela Iliescu a postat pe rețelele de socializare o fotografie specială cu ea și părinții săi. Socrii lui Culiță Sterp au fost prezenți la nunta lui Iancu Sterp cu Denisa Coțolan, care a avut loc în acest weekend. Iată cum arată părinții partenerei de viață a cântărețului de manele!

culita-sterp-familie1culita-sterp-familie1

Citește și: Cum a răspuns Daniela Iliescu după ce a fost criticată pentru ținuta pe care a ales-o la nunta lui Iancu Sterp: „Mi-am gândit singură fiecare detaliu și nu mă caracterizează ținutele comune'

Citește și: Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au căsătorit religios. Ce nu s-a văzut la nuntă: mireasa a trimis invitaților adresa altei biserici, Culiță Sterp a cântat, iar Daniela Iliescu s-a împăcat cu viitoarea soacră

Citește și: Adele a izbucnit în lacrimi la un concert din Los Angeles, când a văzut-o pe Celine Dion în public. A coborât imediat s-o îmbrățișeze: „Părea cu adevărat că îi înmâna cheia cu mândrie'

Citește și: Silviu Biriș, primele declarații după ce s-a căsătorit în secret: „Trebuie să faci ceva de care să te bucuri, să nu ai regrete niciodată”

Cum arată părinții Danielei Iliescu

Daniela Iliescu nu a fost prezentă la cununia civilă a lui Iancu Sterp cu Denisa Coțolan, dar a recuperat acest moment la nunta lor, unde a venit împreună cu Culiță Sterp și fiul lor, Milan. Spre seară, la petrecere, li s-au alăturat și părinții Danielei Iliescu, cu care au stat la masă.

Soția lui Culiță Sterp s-a fotografiat alături de părinții ei și a publicat imaginea emoționantă pe rețelele de socializare, acolo unde a scris și un mesaj special.

„Mami și tati', a scris Daniela Iliescu la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Ce ținute au ales Daniela Iliescu și Culiță Sterp pentru nunta lui Iancu Sterp cu Denisa Coțolan

La începutul nunții, mai exact la cununia religioasă, atât Daniela Iliescu, cât și Culiță Sterp au purtat costume. Cântărețul de manele a ales un costum mov deschis, combinat cu o cămașă albă, cravată simplă și pantofi maro. Partenera de viață a artistului a optat pentru un costum negru, cămașă albă, mocasini negri și accesorii cu perle.

Pentru petrecerea de seară, cei doi și-au schimbat ținutele. Culiță Sterp a ales un costum negru elegant, cu pantofi și cravată asortate, plus cămașă și batistă albă. Daniela Iliescu a strălucit într-o rochie neagră, cu detalii fine, dantelă pe mâneci și partea superioară, ciorapi asortați, cercei negri, pantofi și o geantă în formă de parfum.

Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au căsătorit religios și au făcut petrecerea de nuntă

Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au căsătorit religios și au făcut petrecerea de nuntă. Evenimentul a avut loc pe data de 28 octombrie 2024, într-o biserică din Hațeg. Cuplul a organizat o nuntă tradițională și a ținut cont de obiceiurile specifice zonei lor.

În ziua evenimentului, mirele a purtat un costum elegant, alături de o cămașă albă, iar partenera lui de viață a ales o rochie stil prințesă, cu crăpătură pe picior și detalii din perle.

Conform tradiției, buchetul miresei, ales de Iancu Sterp, a fost realizat din trandafiri albi și crem. Unul dintre cele mai emoționante momente ale zilei a fost întâlnirea lor, în care fiecare a primit o poezie specială, făcând-o pe Denisa Coțolan să plângă de emoții.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton