Campioana Daniela Larreal Chirinos s-a stins din viață! Fosta ciclistă care a participat la 5 ediții ale Jocurilor Olimpice, găsită moartă în apartamentul său

 Matei Bianca
.

Este zi de doliu în lumea sportului mondial, după ce Daniela Larreal Chirinos s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani! Fosta ciclistă care a participat la 5 ediții ale Jocurilor Olimpice a fost găsită moartă în apartamentul său din Las Vegas. Ea a fost descoperită de poliție, după ce colegii ei de la locul de muncă au anunțat că a lipsit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Este doliu în lumea sportului mondial! Fosta mare ciclistă Daniela Larreal Chirinos s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani! Marea sportivă care a participat la 5 ediții ale Jocurilor Olimpice a fost găsită decedată în apartamentul ei din Las Vegas.

dani1dani1

Citește și: Ana Maria Bărbosu a primit medalia de bronz pentru finala de la sol, după nedreptatea de la Jocurile Olimpice 2024: „Le mulţumesc celor care au luptat pentru noi”. Mesajul emoționant al mamei gimnastei

Citește și: Ion Țiriac a oferit astăzi mașini și medalii din aur sportivilor premiați la Jocurile Olimpice: „Plătim respectul acestor oameni care ne-au dat o rază de soare”. Cine a plecat acasă cu două mașini

Citește și: Cine este gimnasta Adar Friedmann, cu origini românești, care a luat medalia de argint la Jocurile Olimpice pentru Israel: „Cel mai frumos lucru care ni s-a întâmplat în această viață!”

Citește și: David Popovici a avut o reacție la meme-ul cu Marcel Andrei de la Insula iubirii: „Bravo lui! Da, mișto!'. Campionul i-a răspuns ispitei, după ce acesta l-a felicitat pentru „medalionul de aur' de la Jocurile Olimpice 2024

Daniela Larreal Chirinos s-a stins din viață

Daniela Larreal Chirinos, fosta ciclistă care a participat de cinci ori la Jocurile Olimpice, a fost găsită decedată în apartamentul său din Las Vegas. Sportiva originară din Venezuela a murit la vârsta de 50 de ani.

Ea lucra la un hotel în Statele Unite ale Americii, iar absența sa nemotivată de la locul de muncă a ridicat suspiciuni. Colegii săi au alertat imediat autoritățile, care s-au deplasat de urgență la locuința acesteia pe data de 16 august, unde au descoperit corpul neînsuflețit al acesteia.

Conform Fox Sports, poliția a fost informată de dispariția ei pe data de 12 august, însă se crede că decesul fostei sportive mari a survenit pe data de 11 august. Autopsia a arătat prezența unor resturi solide de mâncare în stomac, sugerând că decesul a fost cauzat de înecare, deși autoritățile nu au emis încă un raport oficial.

Fosta ciclistă a participat la 5 ediții ale Jocurilor Olimpice

Daniela Larreal Chirinos a luat parte la cinci ediții ale Jocurilor Olimpice, după cum urmează: Barcelona în anul 1992, Atlanta în anul 1996, Sydney în anul 2000, Atena în anul 2004 și Londra în anul 2012.

Ea s-a născut pe data de 2 octombrie 1973, în Maracaibo, Venezuela. A fost fiica ciclistului Daniel Larreal, astfel că a moștenit de la tatăl ei pasiunea pentru sport. În Venezuela, aceasta a absolvit o diplomă în educație fizică.

A fost ciclistă de pistă venezueleană și una dintre cele mai importante sportive din Venezuela. Când s-a mutat în Statele Unite ale Americii, fosta ciclistă a început un curs care a durat doi ani pentru calificarea echivalentă.

Daniela Larreal Chirinos a avut o carieră impresionantă

Pe parcursul carierei sale impresionante, fosta ciclistă Daniela Larreal Chirinos a obținut șapte medalii importante, astfel că a câștigat o medalie de argint la Jocurile din America Centrală din anul 1990, două medalii de argint la Jocurile Panamericane din anul 2003, iar la Jocurile din America Centrală și Caraibe din anul 2002 a cucerit trei medalii de aur și una de argint.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton