Daria Crișan și iubitul ei aveau fiecare alți parteneri când s-au cunoscut: "Energia lui mi-a întors capul și primul gând a fost..." Cum a început povestea lor de dragoste și cum au depășit cumpenele în relație / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Daria Crișan și iubitul ei aveau fiecare alți parteneri când s-au cunoscut. Fiica lui Cătălin Crișan și-a cunoscut jumătatea la facultate și ne-a povestit, cu lux de amănunte, în paginile revistei VIVA! cum s-a înfiripat povestea lor de dragoste și cum au reușit să depășească toate obstacolele în relație.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Câte șanse erau ca tu, Daria, să ai un iubit pe nume Darisian, care, în plus, să fie și actor? Eu zic că aici
are și karma un cuvânt de spus… Cum v-ați cunoscut?

Da, într adevăr, primul lucru pe care am descoperit că îl avem în comun a fost numele. Eu și Darisian ne am cunoscut la facultate, făcând parte din aceeași generație. Energia lui mi-a întors capul și primul gând a fost: „Uite, o persoană solară, ca și mine.

daria crisan (2)daria crisan (2)

Citește și: Daria, fiica lui Cătălin Crișan, susține că a muncit de două ori mai mult din cauza numelui pe care îl poartă: „Îmi doresc ca, pentru generația mea, să ajung cel puțin la fel de sus ca tata” / EXCLUSIV

Citește și: Daria, fiica lui Cătălin Crișan, a fost afectată, în copilărie, de celebritatea tatălui ei: „M-am relaxat, îmi iubesc numele și nu simt să mai demonstrez nimic nimănui”

Citește și: Kate Middleton, prima apariție publică alături de Familia Regală, după ce a terminat chimioterapia. Cum a fost surprinsă Prințesa de Wales

Citește și: Medana îi dă replica Larisei Uță, după acuzațiile primite de Alin Oprea de la fosta soție: „Urmărește crâncen un divorț al nostru? O invit să își ia zborul din căsnicia noastră' / Decizia luată de artist

Daria Crișan și iubitul ei aveau fiecare alți parteneri când s-au cunoscut

Iubitul tău nu este doar actor, ci și magician și mentalist… așa că trebuie să-mi spui cu ce te-a vrăjit! Ce
te-a atras mai întâi la el și care sunt calitățile pe care i le-ai descoperit ulterior?

Amândoi aveam alți parteneri atunci când ne am cunoscut, așa că tot ce puteam să observăm era că ne am înțeles foarte bine din prima, că semănăm ca două picături de apă și că, dacă alimentăm relația de prietenie, urmează să devenim cei mai buni prieteni. Ceea ce, uite că s a și întâmplat, dar la un alt nivel. (râde) Să nu mai vorbim despre faptul că, atunci când trăiești alături de un magician, viața este mai palpitantă și mai spontană. Darisian este un om de o valoare sufletească rară și un artist desăvârșit.

Prin ce magie rezistă o relație în ziua de azi? Care sunt valorile care au adus și țin împreună doi tineri frumoși și talentați ca voi?

Noi am început prin a fi prieteni și cred că asta a contat enorm în relația noastră de cuplu. Comunicarea, respectul, încrederea, libertatea și creativitatea au făcut ca povestea noastră de iubire să aibă rădăcini puternice. Ne place să râdem mult, să învățăm și să creștem împreună. Consider că suntem definiția unei relații sănătoase.

Cum au depășit Daria Crișan și iubitul ei cumpenele în relație

A trecut, până acum, relația voastră prin momente de cumpănă sau atunci când ai un magician alături
toate dispar ca prin minune?

Am trecut și prin momente de cumpănă, cum este și normal. Însă modul în care am tratat acele obstacole ne-a demonstrat cât de compatibili și de maturi suntem. Mă bucur că am trăit și bune, și rele împreună. E important să nu uiți că ești în aceeași echipă cu omul de lângă tine și că nu sunteți rivali.

Cum a fost să joci alături de iubitul tău în musicalul „Cinderella? Nu toate cuplurile de artiști au ocazia
să fie împreună și pe scenă…

De fiecare dată când urcăm împreună pe scena Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian, căci acolo are loc „Cinderella The Musical, ne emoționăm foarte tare, întrucât povestea de dragoste dintre Cenușăreasa și Prinț are candoarea și lumina celei pe care o trăim și noi, în afara scenei. Eduard Petru Jighirgiu, regizorul și compozitorul musicalului, a scris din suflet acest spectacol, care se reîntoarce pe scenă, începând cu luna aceasta.

Cum se înțelege iubitul Dariei Crișan cu familia artistei

Părinții tăi l-au cunoscut pe Darisian? În ce relație sunt cu iubitul tău?

Darisian se înțelege minunat cu toată familia mea, este parte din ea.

Probabil e devreme să te întreb asta, mai ales că ești focusată pe carieră acum, dar îți dorești o familie? Te vezi mamă în viitorul apropiat?

Îmi doresc copii, dar nu în viitorul apropiat. Eu încă mă consider copil și îmi place așa.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE SEPTEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton