Daria, fiica lui Cătălin Crișan, susține că a muncit de două ori mai mult din cauza numelui pe care îl poartă: "Îmi doresc ca, pentru generația mea, să ajung cel puțin la fel de sus ca tata" / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Pentru ea, ca pentru toți copiii de artiști, de altfel, debutul în profesie nu a fost lipsit de provocări, dar Daria Crișan și-a confirmat talentul din plin și duce mai departe cu mândrie numele familiei. Pardoxal, a început cu Medicina, însă dragostea dintâi și-a spus cuvântul, iar azi este actriță și cântăreață. Recent, și-a mai văzut un vis împlinit – cel de a juca într-un serial, așa că fanii ei o pot vedea acum în „Atletico Textila (PRO TV). Are o viață profesională plină, dar asta nu exclude însă și o poveste de dragoste specială, despre care ne-a vorbit cu sufletul deschis.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Ești o premieră foarte plăcută în VIVA! și ne bucurăm să te avem în numărul de septembrie. Ce faci, cum ai întâmpinat toamna?

Mulțumesc! Și eu mă bucur să fiu aici cu voi! Programul meu nu ține cont de anotimp, e ușor atipic, specific artiștilor. Dar, atunci când faci ceea ce iubești, timpul trece mai frumos, indiferent de perioada anului.

image00001image00001

Citește și: Fiica lui Cătălin Crișan, scene romantice cu iubitul, în vacanța din Turcia. Daria locuiește deja împreună cu magicianul Darisian

Citește și: Cătălin Crișan se mândrește cu cei doi copii pe care-i are cu Lucia Bubulac. Ce a făcut artistul de dragul fiicei sale și unde studiază fiul lui: 'Nu mai este fata lui Cătălin Crișan, ci este actrița Daria Crișan. Este pe picioarele ei…' Tânăra joacă în piesa Mamma Mia / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Nadia Comăneci în costum de baie la 62 de ani. Marea sportivă se antrenează și acum, pentru a-și menține silueta

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă copiii lui Carmen Negoiță. Ingrid a terminat facultatea în Londra și s-a specializat în comunicare, iar Harold studiază în Elveția

Daria, fiica lui Cătălin Crișan, susține că a muncit de două ori mai mult din cauza numelui pe care îl poartă

Daria, când am făcut interviu cu tatăl tău, Cătălin Crișan, mă gândeam că mi-ar fi plăcut tare mult să te cunosc, mai ales că i-ai călcat pe urme, și nu doar tu, ci și fratele tău, Raris… De altfel, și mama voastră
cântă, deci talentul s-a moștenit în familie, dar altceva vreau să știu mai întâi – cât de dificil e să „confirmi și câtă presiune e din exterior când ești copil de vedetă?

Multă lume crede că, dacă mă cheamă Crișan, sunt privilegiată într-un fel. Din contră… mereu am muncit de două ori mai mult. Atunci când eram mai mică și câștigam concursurile de muzică, alți părinți ai copiilor care concurau mă arătau cu degetul și contestau victoria mea, spunând că am câștigat doar datorită tatălui meu. (râde) Atunci puneam la suflet, însă, acum înțeleg că este normal ca, atunci când cineva vede că ești, poate, mai bun, să îți găsească scuze pentru performanța ta. Dacă, în trecut, motivația muncii mele nu era tocmai una sănătoasă, acum este. Muncesc pentru mine și nu simt să mai demonstrez nimic nimănui. Dar asta nu înseamnă că nu îmbrățișez cu mândrie reușitele tatălui meu. Pentru generația lui și nu numai, el rămâne un reper în industria muzicală. Faptul că sunt fiica lui mă face să port cu iubire și recunoștință acest nume. Și mai mult decât atât, îmi doresc ca, pentru generația mea, să ajung cel puțin la fel de sus ca el. Nu a fost ușor niciodată, recunosc. Dar dacă ar fi, unde mai e satisfacția victoriei?

Daria Crișan: „Nu m-am putut imagina având altă meserie”

Copilăria ta cum a fost? Bănuiesc că tatăl tău a fost primul care ți-a descoperit talentul și că ți-a îndrumat pașii spre muzică.

Cred că familia mea mereu a știut că eu și Raris moștenim talentul părinților noștri, așa că lucrurile au decurs natural. Eu și Raris am luat lecții de pian, canto, dans și ulterior am fost la concursuri de muzică.

Probabil era copleșitor să mergi cu tatăl tău la concerte și să vezi cât era de iubit de public. Asta te-a determinat să alegi muzica și actoria? Care sunt cele mai frumoase amintiri ale tale cu el, cu părinții tăi, din copilărie?

Crescând într-un mediu în care muzica era un stil de viață, scena a fost mereu un fel de „acasă. Nu m-am putut imagina având altă meserie, chiar dacă am ocolit puțin, făcând un an de Medicină. Acolo a fost altă poveste, despre care am mai vorbit. Iar referitor la copilărie, cele mai frumoase amintiri le am alături de bunicii mei, la care mergeam în fie care vacanță de vară, într-o zonă de munte superbă din România. Îmi plăcea să explorez împrejurimile, să joc fotbal, să alerg… Practic, mă cucerea orice includea aventură și sport.

Daria Crișan: „Se anunță o agendă plină până la finalul anului”

Care sunt planurile tale pentru restul anului și unde te pot vedea fanii tăi jucând? Cu o piesă nouă când
ne surprinzi?

Proiectele viitoare nu le pot dezvălui momentan, însă tot ce vă pot spune este că vor fi alături de fratele meu, Raris. Se anunță o agendă plină până la finalul anului. Între timp, vă aștept la „HeartBeat The Musical și „Cinderella The Musical, la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian, și la
„Mamma Mia, la Sala Palatului. Iar dacă încă nu ați văzut serialul „Atletico Textila, nu ezitați să ne urmăriți pe VOYO!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE SEPTEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton