David Popovici a avut o reacție la meme-ul cu Marcel Andrei de la Insula iubirii: „Bravo lui! Da, mișto!”. Campionul i-a răspuns ispitei, după ce acesta l-a felicitat pentru „medalionul de aur” de la Jocurile Olimpice 2024

 Matei Bianca
.

David Popovici a avut o reacție la unul dintre meme-urile cu Marcel Andrei de la Insula iubirii, sezonul 8. Campionul la înot i-a răspuns imediat ispitei, după ce acesta l-a felicitat pentru „medalionul de aur' de la Jocurile Olimpice 2024. Iată ce reacție a avut sportivul la meme-ul respectiv, dar și cum l-a comentat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

David Popovici a avut o reacție la meme-ul cu Marcel Andrei de la Insula iubirii. Se pare că Marcel Andrei a devenit cunoscut și apreciat de toată lumea. Campionul i-a răspuns ispitei, după ce acesta l-a felicitat pentru „medalionul de aur' de la Jocurile Olimpice 2024.

marcel1marcel1

Citește și: Cine este Marcel Andrei, ispita de la Insula iubirii 2024. A lucrat armată, ca și caporal, și acum este chelner în Tenerife

Citește și: Marcel Andrei a renunțat la job-ul de ospătar în Tenerife ca să vină la Insula Iubirii și să devină celebru! Și i-a reușit: acum are contracte de imagine și concerte tot anul

Citește și: Ce apreciază David Popovici cel mai mult la iubita lui, Taisia. Campionul are doar câțiva prieteni: „Nu e nevoie decât să înțeleagă și deja asta mă face pe mine să mă simt mai bine. Am perioade în care petrec prea mult timp cu mine și nu întrețin relațiile pe care le am”

Citește și: De ce nu vrea David Popovici să știe câți bani are în cont. Cine se ocupă de finanțele marelui sportiv: „Îmi spune detaliile de bază pe care i le cer eu. Asta nu ar fi fost atât de ușor dacă plăteam pe cineva să fie managerul meu”

David Popovici a avut o reacție la meme-ul cu Marcel Andrei de la Insula iubirii

David Popovici, proaspăt întors de la Jocurile Olimpice 2024, unde a obținut două medalii importante, a reacționat la un meme viral în care apare Marcel Andrei, ispita din sezonul 8 a emisiunii Insula Iubirii de la Antena 1. Meme-ul, care a fost postat pe contul de Instagram @insulaiubiriimemes, îl înfățișa pe acesta zâmbind larg, cu textul „David Popovici aurul la 200 m, la Jocurile Olimpice. Felicitări!'.

Meme-ul a devenit rapid popular, adunând zeci de mii de aprecieri și comentarii. Ispita de la Insula iubirii a comentat la rândul său imaginea Antena 1, exprimându-și bucuria pentru performanța lui David Popovici și felicitându-l pentru „medalionul de aur' de la Jocurile Olimpice 2024.

„Am văzut-o și eu pe asta! Ce tare! În ziua în care a fost difuzată faza asta a fost și momentul cu David Popovici care a câștigat medalionul de aur. Bravo lui! Da, mișto! M-am brodit bine! Bun așa!', a precizat ispita.

Ce i-a transmis David Popovici ispitei de la Insula iubirii

Reacția lui David Popovici nu a întârziat să apară! Campionul mondial la înot a apreciat postarea de pe rețelele de socializare și i-a răspuns imediat lui Marcel Andrei, ispita de la Insula Iubirii, lăsând un comentariu frumos.

„Merci, Marcelo!', i-a răspuns marele campion ispitei de la Insula iubirii.

Pe lângă reacția sa amuzantă la postare, înotătorul a demonstrat un simț al umorului remarcabil. În ultimele zile, acesta a postat pe pagina sa personală de pe Instagram, la secțiunea Instastory, mai multe videoclipuri virale de pe platforma TikTok. Aceste clipuri, intitulate „Felicitări, David Popovici!', prezintă persoane obișnuite executând diverse sărituri în apă.

Înotătorul stă departe de rețelele de socializare

David Popovici stă departe de rețelele de socializare, astfel că intră doar câteodată în mediul online. Campionul olimpic și-a achiziționat un telefon Nokia „cu butoane' pentru a se deconecta de la internet în anumite perioade.

Fiind un model mai vechi, acest telefon nu îi permite accesul la platforme precum Instagram, Facebook sau TikTok.

„Încerc să stau cât mai puțin. Am perioade în care mă satur atât de tare de Instagram și de Facebook, perioade în care le șterg. Mi-am cumpărat recent și un Nokia de 100 de lei, unul cu butoane. Când simt nevoia de o detoxifiere, las telefonul obișnuit și îl folosesc doar pe acela. Poate doar să mă joc Snake pe telefon în metrou, în rest merge doar sunat', a spus campionul olimpic, în podcastul Starea Nației.

Sursa foto: a1.ro/ Instagram/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton