De ce a amânat Ecaterina Ladin pregătirile pentru botezul celui de-al treilea băiat: "Va fi după Paște. Terminăm de filmat..." Cine sunt nașii mezinului și ce spune despre al patrulea copil/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

De ce a amânat Ecaterina Ladin pregătirile pentru botezul celui de-al treilea băiat. Simpatica Dalida din Las Fierbinți ne-a vorbit despre botezul mezinului ei și deciziile pe care le are de luat în perioada imediat următoare, dat fiind că evenimentul ar trebui să aibă loc în curând, după sărbătorile pascale. Cum actrița e mamă de trei băieți, ne vorbit și despre al patrulea copil, o fetiță.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Talentul e moștenire de familie în cazul tău, căci regretatul tău tată a fost un cunoscut tenor în Republica Moldova. Știm că și tu ai voce, chiar dacă actoria e prima pe cartea ta de vizită… Ai observat până acum vreo înclinație la Petru și Marcu în acest sens? Crezi că-ți vor călca pe urme?

Roman are ceva talent. La 3 luni „cântă mult și tare, până se aude de la parter. (râde) Cred că este destul de devreme, la Petru și Marcu este cu sportul. Mi-ar plăcea să îl moștenească pe tata, dar timpul va arăta dacă au înclinație spre muzică. Dacă îmi vor călca pe urme, iarăși, e o chestiune de vreme. Eu îmi doresc să fie fericiți, indiferent de meseria pe care și-o aleg. Să meargă pe drumul lor și să fie împliniți. Dacă ei sunt bine, eu sunt mulțumită.

ecaterina-ladin-1-3ecaterina-ladin-1-3

De ce a amânat Ecaterina Ladin pregătirile pentru botezul celui de-al treilea băiat

Ai anunțat deja că botezul celui mic va avea loc după Paște. Ați stabilit data, în cele din urmă? Cine vor fi nașii? Cum va arăta evenimentul?

Da, botezul va fi după Paște. Terminăm de filmat, se mai încălzește vremea, e toată lumea mai liberă. Nu ne-am hotărât, încă, la o dată anume. Nici nu știu dacă îl vom face în București sau la mare. Știu că trebuie să ne ocupăm de asta în viitorul apropiat și devine un stres în plus pentru noi. De asta cred că și amânăm atât începerea pregătirilor. Ne dorim un botez simplu, la care să ia parte familia și apropiații noștri, să ne simțim bine, oriunde am fi, și să ne bucurăm de creștinarea micuțului. Nașii sunt aceiași ca ai băieților cei mari. Ținem la acest lucru foarte mult și avem o relație fantastică.

Citește și: Cum i s-a schimbat viața Ecaterinei Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, după ce a născut a treia oară: „Fiecare copil e în felul său și nici eu nu mai sunt cea care eram acum 9 ani. O iei razna…”. Cum își împarte sarcinile cu soțul ei/ EXCLUSIV

Citește și: „Am ajuns să avem momente doar pentru noi doi cu programare. Pasiunea s-a transformat în timp…”. Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, despre schimbările din viața de cuplu, după 10 ani de căsnicie/ EXCLUSIV

Citește și: Mihaela Borcea se reinventează la 54 de ani. Cum vrea să se transforme până la începutul verii: „Nu-mi propun sa ajung să întoarcă bărbații de pe stradă capul după mine”

Citește și: Cum arată apartamentul Claudiei Pătrășcanu din București după amenajare: „Nu mai stăm prin hoteluri. Cinci ani am petrecut prin casele prietenilor”

Ce spune Ecaterina Ladin despre al patrulea copil

Știu că-ți dorești tare mult să ai și o fetiță. Te-ai mai vedea mamă, în viitor? Cine știe, poate data viitoare ți se va îndeplini dorința!

În momentul ăsta, nu știu ce să răspund. Cred că, pentru o mamă, sexul copilului e foarte puțin important. Este adevărat că, până la aflarea genului, ne facem niște idei de cum ar fi, dar, în esență, ne dorim să fie sănătoși și să vină pe lume cu bine. Am învățat să nu mai spun niciodată „niciodată. Acum, ce o vrea Dumnezeu, însă, nu prea curând, pentru că am nevoie de timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton