De ce a fost Aris Eram de la America Express exmatriculat din liceu: "Eu eram foarte fericit"

 Cica Cristina
.

De ce a fost Aris Eram de la America Express exmatriculat din liceu. Fiul Andreei Esca, care a fost înscris la Liceul Francez Anna de Noailles din București, la fel ca și sora lui, Alexia Eram, a povestit în cadrul podcastului Giuliei Anghelescu despre regulile stricte ce trebuiau să fie respectate și motivul pentru care a fost exmatriculat, pentru o săptămână.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexia și Aris Eram trec prin multe încercări și peripeții la America Express, dar copiii Andreei Esca au cel puțin tot la fel de multe întâmplări de povestit din viața reală. Una dintre experiențe a fost povestită de Aris chiar recent, în cadrul podcastului Giuliei Anghelescu, și ea concurentă la America Express, alături de soțul ei.

aris-eram-3aris-eram-3

Alexia si Aris Eram de la America Express, la același liceu

De când fac echipă la America Express, Alexia și Aris Eram s-au apropiat și mai mult, relația soră-frate fiind din ce în ce mai puternică și chiar ei au ținut să sublinieze acest aspect. Deschiși din fire, cei doi au început să le povestească colegei lor Giulia, de la America Express, diverse întâmplări din copilăria și adolescența lor. Ce doi frați și-au descris liceul lor ca fiind unul cu reguli foarte stricte.

„Dacă aveam trei absențe sau întârzieri nemotivate aveam detenție sâmbăta. Am ajuns o dată, dar nu pentru întârziere, alte lucruri. Ne dădeau teme, lucruri de făcut care aveau legătură cu greșeala pe care ai făcut-o, ca să o înțelegi', a povestit Alexia Eram, în podcastul „Badassmom'.

Citește și: Alexia și Aris Eram, mărturisire în lacrimi, în fața preotului, la America Express: „E ca un tată pentru noi. M-am rugat pentru…”

Citește și: Când a început relația dintre Aris Eram și Laura Giurcanu. Sânziana Negru: „S-a creat o chimie acolo și au o legătură specială'

Citește și: Cine este Giulia Anghelescu de la America Expresss 2023. Este căsătorită cu Vlad Huidu și au împreună doi copii

Citește și: Sorin Bontea a filmat pentru o emisiune de la Antena 1, după ce și-a dat demisia de la Chefi la Cuțite: „De la agonie la extaz. Am trecut prin toate stările…'

Aris Eram de la America Express a fost exmatriculat din liceu

Aris Eram de la America Express a povestit despre momentul în care a fost exmatriculat o săptămână din liceu.

„Mai rău decât detenția este să fii exmatriculat. Am fost exmatriculat o săptămână. Mi se pare o prostie pentru că nu faci nimic. Nu-ți dau nicio temă, nu faci nimic. Mie nu mi-au dat nimic. Eu eram foarte fericit', a relatat Aris Eram de la America Express.

„Mama când o să vadă o să zică ‘de ce ai spus asta?', a ținut Alexia să completeze râzând.

Aris Eram a povestit de ce a fost exmatriculat din liceu

Aris Eram a spus cu lux de amănunte cum s-a petrecut totul.

„E amuzant. O povestesc, e tare. Aveam un spray cu piper, nu mai știu de ce l-am cumpărat. Cum nu-l foloseam, i-am zis unui prieten să mergem în baia școlii să-l încerce el. Am mers cu câțiva prieteni, haha, prietenul dă cu spray puțin. Ieșim tușind puțin, ne ducem la oră

Mergem la oră și prietenul meu se duce la baie. Se întoarce stresat. A văzut profesori de fizică și științe care intrau cu mască de gaze. (…) Eram super stresat. Am dat două sprayuri, dar era foarte puternic. A intrat diriginta în clasa noastră, ne-a scos de acolo, zici că eram la poliție, ne-au luat separat să ne întrebe. Ziua următoare s-au închis toate băile, pentru că a intrat în aerisire, și am fost exmatriculat o săptămână', a mai povestit Aris Eram.

Reamintim că Alexia a absolvit University for the Creative Arts din Anglia, cu specializare în Marketing, Publicitate și Relații Publice în domeniul modei, anul trecut. La rândul lui, Aris Eram este student la o facultate de business din Barcelona, Spania, potrivit unica.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton