De ce a fost Ioana acasă la Ilie Năstase, după ce a fost bătută: "El îmi cere să ne împăcăm"

 Cica Cristina
.

Ioana și Ilie Năstase au fost implicați recent într-un incident violent, care s-a soldat cu un apel la 112. După ce și-ar fi bătut soția, a apărut o fotografie a Ioanei cu trofeele soțului ei în spate și mulți au considerat că acesta ar fi semnul că s-au împăcat. Ioana explică de ce a fost, de fapt, acasă la fostul tenismen.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

La început de an, Ioana și Ilie Năstase au fost protagoniștii unui scandal de proporții. Fostul tenismen și-ar fi bătut soția, iar partenera lui a subliniat cât de norocoasă a fost că a scăpat, cu ajutorul autorităților.

A decis să nu depună plângere împotriva sportivului pentru a nu-i pricinui probleme. După episodul din 8 ianuarie, cei doi s-au mai întâlnit să discute, iar Ilie Năstase i-a spus chiar lui Dan Capatos că s-ar fi împăcat cu Ioana. Soția sa a negat, însă, că s-ar fi produs împăcarea după o simplă discuție.

Ioana-si-Ilie-Nastase-1-2Ioana-si-Ilie-Nastase-1-2

Faptul că ieșim la masă și vorbim, asta nu înseamnă că ne-am împăcat. Sunt o femeie foarte calculată, îmi trebuie timp să mă hotărăsc. Vreau să iau o decizie corectă și în favoarea tuturor’, a spus Ioana Năstase la acel moment.

Ioana Năstase: „La împăcare mă mai gândesc”

După toate acestea, a apărut o fotografie cu Ioana Năstase având trofeele soțului ei în spate. Mulți au considerat că ea s-ar fi întors deja acasă și că cei doi s-au împăcat, însă Ioana a explicat motivul pentru care a mers acasă.

Soția lui Ilie Năstase spune că stă în continuare la Constanța și a mers acasă doar pentru a lua câteva haine. În ceea ce privește împăcarea, ea susține că încă se mai gândește la acest aspect.

Am fost doar să-mi iau nişte haine de la el de acasă! De aceea a apărut poza cu mine şi cu trofeele lui în spate. Deocamdată eu m-am întors la Constanţa. Renovez casa mamei, am treabă. La împăcare mă mai gândesc', a spus Ioana Năstase pentru Click!

Citește și: Ce s-a întâmplat în seara în care Ioana a fost bătută de Ilie Năstase:”Nu ştiam dacă mai ies vie”

Citește și: Ilie Năstase susține că s-a împăcat cu Ioana, dar soția lui neagă:”Sunt o femeie foarte calculată”

Citește și: Cristi Borcea nu le-a lăsat nimic fostelor soții.Pe numele cui e trecută toată averea lui

Citește și: Cristi Borcea, adevărul despre începutul relației cu Valentina Pelinel:„Nu am avut scrupule. Am fost tot timpul cu ea'

Ioana Năstase: „Vreau să stau o perioadă singură”

Ioana Năstase a subliniat și la Antena Stars că intenționează să rămână singură o perioadă, însă va păstra o relație bună cu Ilie Năstase. A dezvăluit că el îi cere să se împace, însă ea nu este convinsă, trebuie să-și mai acorde timp pentru a lua decizia corectă.

'Acea inimioară, acel pupic l-am pus pentru apropiaţii sufletului meu. Fotografia este făcută la Ilie Năstase acasă, asta deoarece m-am dus să îmi iau nişte haine. Mai am două blăniţe la el. Nu m-am gândit că această fotografie va stârni atâtea reacţii. Era un pic de soare afară şi m-am dus în dreptul geamului şi mi-am făcut acea fotografie. Momentan nu mă gândesc la o împăcare.

Am zis că vreau să stau o perioadă singură. Sunt la Constanţa momentan. Şi o să păstrez o relaţie bună cu el, normal că o să vorbim, doar nu trăim în junglă. Dar dacă vorbim, nu înseamnă că ne-am şi împăcat. El îmi cere să ne împăcăm, însă mă mai gândesc. Pentru mine iertarea este cel mai important lucru, pentru că îmi eliberez sufletul„, a spus Ioana și la Star Matinal.

Ioana Năstase: „Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea'

Ioana Năstase a povestit că pur și simplu s-a trezit în mijlocul unor serii de palme și a fost un moment în care nici nu a știut dacă va mai ieși vie sau nu din mijlocul bătăii. A sunat la 112 și imediat ce a fost salvată de oamenii legii a plecat la Constanța.

Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa„, a subliniat Ioana Năstase.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton