De ce a plâns Daniel Pavel în ziua nunții cu Ana Maria Pop și de ce nu s-a lăsat mireasa furată: "A pus foarte multă încărcătură spirituală, emoțională și fizică. Încercam să..." / Cum a arătat tortul mirilor

.

De ce a plâns Daniel Pavel în ziua nunții cu Ana Maria Pop și de ce nu s-a lăsat mireasa furată. În acest weekend, îndrăgitul prezentator TV și aleasa inimii sale s-au cununat civil și religios într-un cadru de vis. Precum era de așteptat, au avut loc o serie de evenimente în ziua nunții, iar cei doi proaspăt căsătoriți au vorbit deschis despre acestea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Domnul Dan, cum e cunoscut de către toți fanii Survivor, s-a căsătorit cu logodnica sa, la aproximativ un an de la cererea în căsătorie. Mireasa și mirele au schimbat trei rânduri de ținute, au avut parte de o serie de momente emoționante, astfel că nu au fost scutiți de lacrimi, dar au fost lacrimi de fericire!

daniel-pavel-si-ana-maria-pop-s-au-casatorit-8-scaled-1-1daniel-pavel-si-ana-maria-pop-s-au-casatorit-8-scaled-1-1

Citește și: Daniel Pavel și Ana Maria Pop s-au căsătorit civil și religios! Imagini fabuloase de la nuntă: mirii au schimbat trei ținute! De ce a lipsit fiul prezentatorului de la eveniment / FOTO

Citește și: Unde vor locui Daniel Pavel și Ana Maria Pop după nuntă: „Suntem acasă acolo unde suntem amândoi”. Ce planuri au pentru luna de miere / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată apartamentul închiriat al lui Nicușor Dan: „Plătim 550 de euro pe lună. Mirabela ar vrea să avem casa noastră' / Are trei camere și este modest mobilat

Citește și: De ce a lipsit Andra de la nunta lui Pepe cu Yasmine Ody: „Trebuie să vă spun că…'. Doar Cătălin Măruță și fiul lor, David, au fost prezenți

De ce a plâns Daniel Pavel în ziua nunții cu Ana Maria Pop

Cel mai emoționat moment pentru Daniel Pavel a fost când i-a socrul i-a adus mireasa, pe aleasa inimii lui. Prezentatorul nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Da, ăla a fost momentul, când domnul Pop, domnul General, socrul principal, mi-a strâns mâna foarte puternic, era o menghină acolo. M-am simțit din nou ofițerul de marină de pe navă. Dânsul așa a spus «ți-o dau pentru toată viața». A pus foarte multă încărcătură spirituală, emoțională și fizică. Încercam să comunic, «da, o iau!», din tot dragul și cu toată inima„, a spus Daniel Pavel pentru cancan.ro.

E trecută pe numele meu. De când s-a dus mama, de 10 ani, o simt că e cu noi, nu mai era o doamnă Pavel. Acum este!”, a mai spus domnul Dan.

În ceea ce privește rigorile în organizarea nunții, se pare că la acest aspect a intrat în sarcina miresei: „E clar că Ana, pentru că mi-a dat tot timpul și tot spațiul să ducem la bun-sfârșit. A fost cu mine în Dominicană acest sezon ALL STARS. Și după finală, am venit de câteva zile, zic că am intrat în pâine. Am încercat și eu să ajut cât s-a putut sau să nu încurc prea mult„, a mai spus Daniel Pavel.

De ce nu s-a lăsat mireasa furată, la nunta lui Daniel Pavel

La capitolul tradiții, cei doi miri au spus încă de la început că unele se vor respecta, altele nu, și nu neapărat cele din Ardeal sau din sud. Mai mult, mireasa i-a spus ginerelui să o calce, nu invers, însă lucrurile nu au ieșit așa cum a plănuit: „I-am spus să mă calce el. Asta i-am tot spus, dar el a înțeles greșit, și-a zis invers. Nu! Vreau să mă calce el, vreau bărbat. Eu mi-am căutat bărbat, nu mi-am căutat femeie”, a spus Ana pentru click.ro.

De asemenea, nici tradiția cu furatul miresei nu s-a respectat, iar Ana a explicat de ce, fiind dorința soțului ei: „Nu se va fura mireasa, pentru că Daniel nu vrea să se fure mireasa„.

Cum au arătat rochiile de mireasă purtate de Ana Maria Pop

Precum a și spus, Ana Maria Pop a purtat trei rochii de mireasă, precum se poate observa în GALERIA FOTO de mai sus. A avut și o rochie scurtă și două lungi, a dansat și s-a simțit foarte bine la nunta, în cadrul de vis pregătit.

Am decis să fie trei rochii adaptate fiecărui moment din nuntă. Cred că fiecare femeie își dorește ca această zi să fie una specială, de care să și amintească pentru totdeauna, iar rochia este parte dintre acele amintiri frumoase pe care le porți în minte și suflet. Alegerea a fost… naturală, am ținut cont de ceea ce mi s-a potrivit și mi-a plăcut. (râde) Pare simplu, nu? Când există trei momente principale, este greu să rămâi îmbrăcată la fel pe tot parcursul zilei și al nopții. Au fost create cu emoție și le-am probat împreună cu mama și prietena mea, Roxana„, ne-a povestit mireasa în exclusivitate, în urmă cu ceva timp.

Cum a arătat tortul mirilor

Nunta a fost organizată într-o locație de lux, iar cadrul a fost unul de vis, pe malul lacului. Tortul de la nunta lui Daniel Pavel și Ana Maria Pop a fost adus într-un decor cu multe artificii, nu doar invitații, ci chiar și mirii fiind luați prin surprindere.

Tortul a fost alb,cu mai multe etaje, iar imaginile pe care le-au postat pe rețelele de socializare au fost fabuloase.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton