De ce a renunțat, de fapt, Mihai Onilă la trupa AXXA: "De când am venit din Belgia, mi-am susținut singur toate plățile. Le-am explicat colegilor și lui Dinu..."

 Cica Cristina
.

Anunțul lui Mihai Onilă că părăsește trupa Axxa, la doar un an de la reuniune, a luat pe mulți prin surprindere și mulți s-au întrebat dacă trupa se destramă sau nu. El a motivat că nu se întâmplă nimic, motiv pentru care a luat decizia, iar Dinu Maxer spunea că proiectul va continua și fără Mihai Onilă. Acum, artistul a avut o nou reacție, argumentându-și decizia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Trupa AXXA făcea furori în anii 2000, iar în urmă cu an membrii au decis să se reunească. Recent, Mihai Onilă a anunțat că renunță la proiect, colegii săi fiind de părere că a luat decizia pentru că s-ar orienta către alt gen muzical. Acum, Mihai Onilă explică de ce a luat decizia de a renunța la proiect.

onilaonila

De ce a renunțat Mihai Onilă, de fapt, la Axxa

Mihai Onilă și-a argumentat decizia, menționând că de când s-a întors din Belgia și-a susținut singur toate plățile și că trupa nu ar fi făcut nimic, motiv pentru care nu vede sensul să mai rămână.

„Eu am renunțat la Axxa pentru că, de anul trecut de când am venit din Belgia, și mi-am susținut singur toate plățile, adică de drum și așa mai departe, ca să refacem Axxa, eu le-am explicat colegilor și lui Dinu că vin înapoi cu dorința de a reface trupa și de a  merge mai departe. Dar de un an de zile de când am venit, trupa nu a făcut nimic. Așa că eu în luna noiembrie a anului trecut le-am explicat că dacă noi nu facem nimic eu plec din trupă, pentru că nu am de ce să stau agățat într-o trupă care nu face nimic', a spus Mihai Onilă pentru click.ro.

Citește și: Mihai Onilă, criticat de colegi după plecarea de la AXXA: „El cântă mai nou cu soția, chiar dacă doar pe undeva prin casă. A început să cânte manele…”/ Ce spune Dinu Maxer

Citește și: Trupa AXXA s-a destrămat la un an distanță după ce s-a reunit. Mihai Onilă: „Am nevoie să și încasez ceva. Am avut un singur spectacol. Nu ar fi mers și…”

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a Dianei Munteanu: „Nu cred că mă mai mărit. Cred însă în continuare în iubire și relații, chiar dacă…”. Nu s-a mai afișat alături de alt bărbat de la despărțirea de Claudiu Niculescu/ EXCLUSIV

Citește și: Florin Piersic „a început procedurile de kinetoterapie şi recuperarea medicală', anunță medicii de la Spitalul Foișor. Ce arată ultima evaluare făcută actorului

Mihai Onilă, mesaj pentru colegii din Axxa: „Le doresc succes, le doresc tot binele din lume, îi iubesc”

Mihai Onilă, care în prezent are mai multe proiecte balcanice în desfășurare, susține că le dorește mult succes mai departe colegilor săi.

„Fiecare dintre ei și-a făcut mai departe proiectele pe care oricum le făcuseră de 9 ani de când eram eu plecat din țară. Asta mi se pare logic și corect, dar nu mi se pare logic și corect să stau eu agățat într-un proiect care, după părerea mea, nu are viitor. Acum declar că  mă bucur enorm pentru faptul că ei au mers la televiziune, cum am mers și eu, și au declarat că Axxa merge mai departe. 

Le doresc succes, le doresc tot binele din lume, îi iubesc, pentru că sunt colegii mei cu care am  cunoscut în tinerețe succesul, dar aleg să merg pe un drum separat, așa, din ceea ce simt eu că îmi face mie bine”, a mai spus Mihai Onilă.

Dinu Maxer: „El a început să cânte manele”

Recent, și Dinu Maxer și-a spus părerea despre plecarea lui Mihai Onilă.

„Evident că nu m-a încântat atunci când Mihai, undeva prin martie cred, mi-a spus că dacă nu se concretizează nimic, nu se leagă nimic cu AXXA până în mai el se desprinde de grup.

Am încercat să-l conving și i-am tot explicat că e cel mai ușor să rămână în gașcă și să își facă treburile separat. Aseară am înțeles de ce nu putea să facă lucrul acesta și în consecință nici nu m-am supărat, având în vedere că este prietenul și colegul meu. El a început să cânte manele și a presupus că nu este ok în ceea ce privește trupa AXXA un astfel de drum al lui și atunci evident a ales să fie singur, fără să dea „socoteală' colegilor din AXXA'a mărturisit Dinu Maxer, pentru WOWbiz.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton