De ce a renunțat Nadine la muzică și la televiziune: „Este umilitor. Pentru mine succes înseamnă...”/ EXCLUSIV

.

S-a bucurat de succes încă de la 18 ani, lucru care inițial s-a dovedit a fi „derutant' pentru Nadine, dat fiind că nu era „un om instruit pe chestiuni simple de viață'. Ulterior, artista susține că a devenit vanitoasă, că se credea mai presus decât alții, apoi a decis să renunțe la tot, deși cunoscuse succesul și în muzică, și în televiziune. Ne-a povestit cu lux de amănunte motivele care au determinat-o să ia această decizie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Emisiunea Școala Vedetelor, realizată de Titus Munteanu, a fost colacul tău de salvare. Cum ai ajuns să fii cooptată în acest proiect?

Titus Munteanu… L-am „văzut cu adevărat după ce a „plecat înapoi „acasă. Cât a trăit, nu l-am perceput cu adevărat. Cuvintele sunt sărace pentru a-mi arăta recunoștința ce i-o port în rolul pe care și l-a ales în destinul meu. A ales să fie el acela care să pună o temelie în construcția omului care am devenit. Am fost la o preselecție la care nu voiam să mă duc, fiind convinsă că nu va angaja TVR o neagră (după cum auzisem de la alții, că eu inițial nu m-am gândit vreodată că nu m-ar angaja, însă de atâtea ori am auzit-o, încât am început să-i cred). Am luat preselecția și aia a fost. 

nadine2nadine2

Nadine: „Am devenit extrem de vanitoasă, credeam că sunt mai bună decât alții'

Să cunoști celebritatea la 18 ani poate fi… derutant. În ce măsură te-a schimbat faptul că ai devenit faimoasă peste noapte?

A fost „derutant pentru că nu aveam educație de acasă. Nu eram un om instruit pe chestiuni simple de viață. Nu știam să fac diferența dintre bine și rău, de exemplu. Nu știam să socializez, să comunic. Nu pricepeam că lucrurile pe care le fac sunt parte dintr-o construcție a ceva… a unei identități atât la nivel personal, cât și social. Am devenit extrem de vanitoasă. Credeam că sunt mai bună decât alții, credeam că merit mai mult decât alții.

Citește și: Cum se înțelege Nadine cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie:„Când îi spun Dragoș e semn că…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Nadine la orfelinat:„M-a târât până acolo, deși tot drumul am implorat-o, urlând, să nu mă ducă'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Mihai Mitoșeru despre relația cu Oana Zăvoranu, la mai bine de 20 ani de când s-au cunoscut:„Eram amândoi geloși, două caractere foarte tari'/ EXCLUSIV

Citește și: Mircea Solcanu, mărturisiri cutremurătoare după ce i-a apărut iar o tumoră pe creier:„Nu mă tem de moarte'

Nadine: Norocul meu a fost că „am decis să las totul și să plec

Trecând prin asta, îmi este ușor să înțeleg cum, în politică, de exemplu, un „neica nimeni, devenit șef peste noapte, își ia acea aură de Dumnezeu pe Pământ. Foarte periculoasă combinația de vanitate, ignoranță și influență. Norocul meu a fost că „am decis să las totul și să plec. Am pus între ghilimele „am decis pentru că acum înțeleg că decizia s-a întâmplat într-un alt plan… Omul care eram nu ar fi fost capabil de o asemenea decizie. Nu aș fi lăsat „ciolanul ca să mă duc să mă descopăr… Am avut parte de o intervenție divină care m-a scos de pe un drum periculos. 

De ce a renunțat Nadine la televiziune

De-a lungul timpului, ai cunoscut succesul și în muzică, și în televiziune, dar la un moment dat ai lăsat totul în urmă… De ce?

Pentru că, deși nu trăisem transformarea de care mă bucur acum, intuiam că nu există succes. Succesul despre care vorbesc, la care fac oamenii referire, este o mascaradă. Este praf în ochi. Să am privilegiul de a mă naște pe lumea asta, să pot manifesta chestia asta pe care nimeni nu o poate explica: VIAȚĂ, iar eu să mă gudur că mi-a dat nu știu cine un premiu sau că am câștigat nu știu câți bănuți sau că m-a apreciat nu știu cine…

Nadine: „Pentru mine succes înseamnă, de exemplu, să ating o anume stare a minții'

Este umilitor. Percep total complexitatea omului care sunt, percep total complexitatea sistemului după care funcționează trupul meu fizic, iar asta mă împiedică să mai percep așa-zisul succes despre care vorbesc oamenii. Pentru mine succes înseamnă, de exemplu, să ating o anume stare a minții sau să reușesc o anume conexiune cu Ființa în timpul meditației în alpha. La vremea la care spui că aveam succes, am lăsat totul baltă pentru că intuiam că despre altceva este vorba.  Și am putut renunța pentru că nu percepeam succesul ca pe ceva valoros. Și am avut dreptate. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton