De ce a ținut secret Luciana Indre luni bune diagnosticul de cancer: "Nu era ușor să îmi pun peruca pe cap, să mă îmbrac frumos și să zâmbesc la TV. A fost un șoc pentru mine și pentru toată lumea, dar...". Mama ei a pierdut lupta cu aceeași boală / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

De ce a ținut secret Luciana Indre luni bune diagnosticul de cancer. Îndrăgita prezentatoare de la Prima TV ne-a vorbit în paginile revistei VIVA! despre cum a primit diagnosticul crunt, cât de greu i-a fost să zâmbească în fața telespectatorilor, în timp ce ascunde o mare dramă și cât de mult a transformat-o procesul până la vindecare. Alături i-au stat o parte dintre cei dragi, dar și tatăl său, care a mai trecut prin clipe cumplite când a pierdut-o pe mama Lucianei, tot din cauza cancerului. Acum, după ce s-a vindecat și a aflat că e însărcinată, Luciana încearcă să ajute și alte femei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Luciana, ai rămas însărcinată la doi ani după ce te-ai vindecat de cancer… De altfel, ai făcut marele anunț în luna în care anunțai, în 2022, că boala a intrat în remisie. Cum ai primit această binecuvântare acum? „Mi am dorit să trăiesc și Dumnezeu mi a oferit o nouă viață, mărturiseai tu, mai demult…

Cu frică, dar și cu recunoștință. Nu pot să zic că nu am momente în care mi-e frică să nu revină boala, mai ales acum, când vine un copil pe lume, dar nu pot decât să mă rog ca Dumnezeu să ne țină sănătoși și să ne bucurăm de familia pe care El ne-a dat-o.

luciana-indre-10luciana-indre-10

Luciana Indre: „A fost un șoc pentru mine și pentru toată lumea”

De atunci, în viața ta au avut loc mai multe schimbări, dar, până să discutăm despre ele, te invit să ne vorbești despre lupta ta cu cancerul, boală care pe mulți îi lasă fără speranță. Iată că tu ești dovada vie că vindecarea e posibilă… Cum ai primit acest diagnostic, în 2021? Ai mai avut cazuri în familie?

A fost un șoc pentru mine și pentru toată lumea, dar această boală și tot traseul până la vindecare m-au transformat în ceea ce sunt, așa că, privind în urmă, nu pot să fiu supărată, oricât de greu a fost. Mama mea a murit de cancer când eu aveam 14 ani și știu că, de acolo de Sus, m-a vegheat în toată această perioadă și a vrut ca eu să trăiesc.

Citește și: Luciana Indre, totul despre sarcină, după ce s-a vindecat de cancer: „Când am început tratamentele, știam că șansele de a obține o sarcină pot să scadă și există riscuri. Am făcut testele genetice…” A dezvăluit sexul și numele bebelușului / EXCLUSIV

Citește și: Luciana Indre de la Prima TV este însărcinată, la doi ani de când a învins cancerul, și a postat primele imagini cu burtica de gravidă: „Atât de multe binecuvântări…' / A făcut și nunta anul acesta

Citește și: Aurelian Temișan, reacție furibundă după ce a așteptat două ore o ambulanță: „E strigător și revoltător! De ce se numește sistemul de urgență?'

Citește și: Ce planuri au Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu după 3 ani de relație. Ce spune chef-ul despre întemeierea unei familii: „Nu e că nu m-aș vedea tată. De ce nu? Se mai poate, mai e loc” / EXCLUSIV

Luciana Indre: „Cea mai mare putere mi-a venit, cu siguranță, de acolo, de Sus”

Ai trecut printr o operație de dublă mastectomie, urmată de un tratament dificil. Cât de greu ți a fost să faci față acestei lupte pentru viață, atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional? Ai fost vreodată la un pas să renunți?

Mi-am dorit mult să mă fac bine și să trăiesc! Am avut perioade în care simțeam că nu mai pot, că rămân fără energie, dar niciodată nu m-am gândit să renunț. Am avut norocul să mă tratez la Institutul Oncologic din Cluj, unde am avut parte de tot suportul medical și emoțional din partea personalului de
acolo, iar empatia contează enorm când e vorba despre boală. Dar cea mai mare putere mi-a venit, cu siguranță, de acolo, de Sus. Mi-a fost mereu alături părintele meu duhovnic, Ciprian Grădinaru, de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, care mă aducea pe drumul cel bun atunci când gândurile și povara bolii mă copleșeau.

De ce a ținut secret Luciana Indre luni bune diagnosticul de cancer

Îți mărturisesc că m-a impresionat enorm faptul că ai continuat să lucrezi și în acea perioadă, în care luai tratament, prezentându-te în fața telespectatorilor Prima TV fără ca aceștia să știe prin ce dramă treci… De ce ai ales să păstrezi secretul atunci?

M-a ajutat mult să am activitate. Atunci când am aflat diagnosticul, i-am rugat pe cei din conducere și pe colegi să nu mă trateze ca pe un om bolnav, cu promisiunea că, dacă o să am nevoie de pauză sau de ajutor, o să le spun. Echipa mea de la emisiune m-a ajutat enorm. Îți dai seama că nu era ușor să îmi pun peruca pe cap, să mă îmbrac frumos și să zâmbesc în fața telespectatorilor. Nu am ales atunci să spun pentru că nu ajuta pe nimeni, dar m-am proiectat mereu în momentul în care voi transmite că m-am vindecat și voi putea să dau informații utile, inclusiv din experiență, și mai ales speranță, și altor femei.

Luciana Indre: „Mi-am dorit ca povestea mea să ajute alte femei”

Cum ți-ai găsit puterea și curajul să le spui, ulterior, oamenilor povestea ta? Cine ți a fost alături în acele clipe grele?

Mi-am dorit ca povestea mea să ajute alte femei să înțeleagă că boala aceasta poate fi tratată dacă e depistată la timp. Din păcate, numărul cazurilor de cancer la sân e în creștere alarmantă de la an la an și se face prea puțin pe zona de prevenție. Am avut oameni care mi-au fost alături, am avut și oameni care au plecat. Această experiență a făcut cumva curățenie în jurul meu, m-a ajutat să văd cine sunt oamenii care contează cu adevărat. Cel mai important a fost sprijinul tatălui meu, care m-a înțeles cel mai bine și mă încuraja zilnic. Nu știu de unde a mai avut atâta putere, având în vedere că mama mea a pierdut această luptă, însă el mi-a spus mereu: Tu o să te faci bine! .

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE AUGUST! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton