De ce Ana Maria Vasiliu, soția lui Gabriel Vasiliu, va fi înmormântată în orașul lui natal: „Ne-am împrumutat ca să-i trimitem acolo. Ne-am ocupat de tot. Tot am plătit”

 Matei Bianca
.

Ana Maria Vasiliu, tânăra ucisă în Olanda de un cetățean britanic și găsită într-o stare de nedescris, va fi condusă pe ultimul drum peste doar câteva zile. Soția lui Gabriel Vasiliu, finalist Puterea Dragostei sezon 2, va fi înmormântată în rochia de mireasă pe care trebuia să o îmbrace la nunta din septembrie. Cei apropiați își vor putea lua rămas bun de la ea și o vor conduce pe ultimul drum. Iată când va avea loc înmormântarea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Sora Anei Maria Vasiliu a anunțat că soția lui Gabriel Vasiliu a fost dusă la o capelă din Ploiești, orașul în care aceasta va fi condusă pe ultimul drum. Înmormântarea va avea loc peste doar câteva zile, iar sora acesteia a transmis că cei care âși doresc să își exprime condoleanțele sunt așteptați să fie alături de familie în aceste clipe dificile.

ana3ana3

Citește și: Familiile soților Ana Maria Vasiliu și Gabriel de la Puterea Dragostei, discuții în contradictoriu pe locul în care tânăra va fi înmormântată: „Sunt distruși. Șocați. Doare mult. Nimeni nu știe care e adevărul…'

Citește și: Soția lui Gabriel Vasiliu, Ana Maria, va fi înmormântată în rochia de mireasă pe care trebuia să o îmbrace la nunta din septembrie: „I-am dus pantofi, sicriu alb, ne-am împrumutat ca să-i trimitem…”

Citește și: Andreea Berecleanu, despre începuturile sale în carieră: „Nu am știut că voi face jurnalism, calea mea ar fi fost alta, doar că destinul…”. S-a întreținut singură de la 19 ani, de când a plecat din casa părinților / EXCLUSIV

Citește și: Petra Pintelei, tânăra nevăzătoare care a impresionat la X Factor, s-a căsătorit în Grecia! Primele imagini de la nunta pe plajă

De ce Ana Maria Vasiliu, soția lui Gabriel Vasiliu, va fi înmormântată în orașul lui natal

Ana Maria, soția lui Gabriel Vasiliu, a fost dusă la o capelă din Ploiești. Sora Anei Maria a transmis un mesaj pentru toți cei care doresc să îi fie alături în aceste momente dificile și să îi transmită un ultim gând bun partenerei de viață a finalistului de la Puterea Dragostei.

Ana Maria Vasiliu va fi condusă pe ultimul drum peste doar câteva zile, mai exact sâmbătă, pe data de 21 septembrie 2024, la ora 11:30.

„Pentru cei care vor să ne fie alături în aceste momente grele și doriți să îi transmiteți un ultim gând bun, sora mea -ANA MARIA – de astăzi a fost adusă la Capela Cimitirului Bolovani. (Strada Eroilor, Ploiești). Înmormântarea va avea loc sâmbătă după ora 11.30', a transmis sora acesteia, potrivit cancan.ro.

Ana Maria, Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă pe care trebuia să o îmbrace la nunta din septembrie

Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată în rochia de mireasă pe care trebuia să o îmbrace la nunta din septembrie. Familia lui Gabriel Vasiliu a trimis rochia în Olanda, unde tânăra a fost găsită fără viață, iar apropiații vor avea ocazia să-și ia rămas bun de la ea.

Cununia religioasă era programată pentru luna septembrie, deoarece Ana Maria și Gabriel Vasiliu erau căsătoriți doar civil, însă planurile lor au fost brusc întrerupte de această tragedie.

„Nici înmormântarea nu va avea loc la mama ei acasă, nici la Rovinari, ci la el în Ploiești. Nu ne-am așteptat la așa ceva, i-am plătit funeraliile, am plătit tot, că nu ne-am așteptat la așa ceva. I-am dus rochie de mireasă, pantofi, sicriu alb, noi cu bănișorii, ne-am împrumutat ca să-i trimitem acolo. Ne-am ocupat de tot. Tot am plătit', a precizat mama lui Gabriel Vasiliu, în urmă cu doar câteva zile, pentru Actualitate.net.

Soția lui Gabriel Vasiliu a fost ucisă în Olanda

Ana Maria, soția lui Gabriel Vasiliu, a fost ucisă în Olanda, iar trupul ei a fost găsit într-o stare gravă. Sora acesteia, care locuiește în Spania, a fost chemată pentru a o identifica, deoarece Gabriel Vasiliu este în închisoare pentru trafic de persoane.

Potrivit primelor informații din presă, partenera de viață a finalistului de la Puterea Dragostei ar fi fost ucisă de un cetățean britanic.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton