De ce lipsește Cove de la Vorbește lumea: "Am acceptat să plec..."

 Cica Cristina
.

De ce lipsește Cove de la Vorbește lumea? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor, după ce prezentatorul a lipsit două zile din platou. Cei cinci co-prezentatori, Viviana Sposub, Sore, Theo Rose, Coțofană și Veverița, i-au ținut locul cu succes.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

De ce lipsește Cove de la Vorbește Lumea? Cove a lipsit din platou în ultimele două zile și toată lumea se întreabă de ce nu a mai apărut prezentatorul în emisiune, alături de cele cinci ajutoare.

Cove-lipseste-de-la-Vorbeste-lumea-1Cove-lipseste-de-la-Vorbeste-lumea-1

De ce lipsește Cove de la Vorbește lumea

De ce lipsește Cove de la Vorbește Lumea? Cove a făcut anunțul în stilul caracteristic și a spus de ce lipsește în perioada următoare de la Vorbește lumea. Prezentatorul filmează pentru o peliculă în Hunedoara și nu a putut fi prezent în platou.

„Bunii mei, vreau să fac un anunț extrem de important. Trebuie să vă anunț că pe mine Hollywood-ul mă cheamă, marii regizori Spielberg, Zeffirelli, Tarantino, vă spun m-au sunat încontinuu și după multe insistențe am acceptat să plec peste mări și țări. Mai exact, pe aici prin Hunedoara. Filmez un film de lungmetraj de mare succes. Vă las cu toată gașca mea', a transmis Cove.

Citește și: Viviana Sposub revine la Vorbește Lumea!Cine i s-a mai alăturat lui Cove, după plecarea Lorei

Citește și: Cove și-a cunoscut soția când era implicat în altă relație. Cum a început relația lor și cum a cerut-o în căsătorie:”Nu a fost deloc ceva spontan”/ EXCLUSIV

Citește și: Cosmin Stanciu, eliminat de la Survivor din motive medicale:„Un plămân este afectat'

Citește și: Cove și-a cunoscut soția când era implicat în altă relație. Cum a început relația lor și cum a cerut-o în căsătorie:”Nu a fost deloc ceva spontan”/ EXCLUSIV

Cove, pe platourile de filmare

Cove se află pe platourile de filmare pentru pelicula „Secretul lui Zorillo'. Prezentatorul a postat pe rețelele de socializare imagini cu el, în noul rol pe care îl va interpreta.

De asemenea, Cove s-a întâlnit pe platourile de filmare cu actorul Cosmin Seleși, care va juca în film, dar și cu Lora, fosta lui colegă de platou.

Când a lipsit Cove ultima dată de la Vorbește Lumea

Cove a lipsit motivat din prima ediție a emisiunii Vorbește Lumea de pe anul acesta. Prezentatorul a precizat că a petrecut sărbătorile în izolare, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Am avut parte de săbători extraordinare, adica în izolare. Din fericire, povestea mea este cu happy-end.', a povestit el atunci.

Prezentatorul ar fi luat virusul chiar înainte de Crăciun. A intrat în contact cu o prietenă care a simțit că are nasul ușor înfundat și a decis să se testeze și el înainte de a se întâlni cu alți prieteni sau cu familia de sărbători. Testul a ieșit pozitiv, și după cel PCR.

Cove a precizat că nu s-a confruntat cu simptome agresive ale virusului. A avut nasul înfundat și a tușit timp de câteva zile.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton