De ce nu a cumpărat Vlăduța Lupău absolut nimic pentru al doilea copil: "Și nici nu am de gând. Nu e vorba despre zgârcenie...". Ce spune artista despre al treilea copil / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

De ce nu a cumpărat Vlăduța Lupău absolut nimic pentru al doilea copil. Artista ne-a oferit, în exclusivitate, detalii despre venirea pe lume a celui de-al doilea copil și nu a ezitat nici să ne vorbească despre al treilea copil, dat fiind că spunea la un moment dat că își dorește să aibă o familie numeroasă. De asemenea, ne-a spus și că va apela la ajutorul unei bone când va veni mezinul pe lume, menționând că vrea să revină pe sceană cât de repede poate, în funcție de cum se recuperează.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Într-un interviu anterior pentru VIVA! spuneai că vrei o familie numeroasă și că ai camerele copiilor pregătite. Chiar aveți camera și pentru cel de-al doilea copil?

Dacă era fetiță, trebuia să mai facem modificări, dar așa… nu necesită nicio schimbare, ci va lua camera lui Iair, care este cam nefolosită, el dormind și stând doar cu noi.

vladuta-lupau-17vladuta-lupau-17

Ce spune Vlăduța Lupău despre al treile copil

Vă mai doriți copii sau sunteți de părere că doi sunt suficienți? V-ați gândit la acest aspect?

Ca o glumă pe care am auzit-o cândva: „Unu-i prea puțin, doi îs prea mulți. (râde) Ceva de genu! Mi-ar plăcea să am și o fetiță, dar cred că nu mai am curajul să risc.

Cred că Adi este foarte grijuliu, dar cum te ajută? Cum vă împărțiți sarcinile?

E un tată pe care multe fete și-l doresc pentru copiii lor. Mă ajută la absolut orice! Fără el nu m-aș fi descurcat de cele mai multe ori. Nu lipsește de la nicio băiță de-a lui Iair, de la nicio plimbare, de la nimic. E prezent cu totul în orice. Tocmai de asta, Iair ne iubește extrem de mult pe amândoi, ba chiar aș putea să spun că mai mult pe el.

Vlăduța Lupău apelează la o bonă: E „pe drum”

V-ați gândit să apelați la o bonă după nașterea celui de-al doilea copil pentru a vă descurca mai ușor? Sau la ce metodă vă gândiți pentru a avea timp și de cariere, și de familie?

Da, deja am apelat la o agenție și bona e „pe drum. Așteptăm să ajungă și să avem noroc de o femeie bună cu care să ne înțelegem și noi, dar mai ales Iair, pentru că va locui în casa noastră.

Te-ai confruntat cu depresia postnatală după nașterea lui Iair. Faci ceva în această privință pentru a nu mai trece printr-o astfel de perioadă și la cel de-al doilea copil? Simți că trebuie să te pregătești pentru rolul de mamă cu doi băieți?

Mereu judecam femeile cu depresie postnatală și ziceam ca nu există așa ceva și că e doar în capul lor. Ei bine, îmi dau două palme și îmi retrag cuvintele! Fără să am vreo explicație, pot spune ca am trecut cumva printr-o ușoară etapă de genul acesta. Din orice plângeam și eram extrem de sensibilă și de afectată de orice. A ținut puțin, și ăsta a fost norocul meu și al celor din jur. (râde) Nu cred ca pot face ceva anume ca să nu mai trec prin depresie postnatală, pentru că e o chestie inexplicabilă, ca și legile nescrise. Vedem ce urmează.

Vlăduța Lupău: „O să reiau activitatea foarte repede”

Știm că ți-a fost foarte greu să pleci de lângă Iair când avea doar câteva luni pentru a merge la cântări. Și acum ai de gând să te întorci repede pe scenă, ținând cont că începe sezonul evenimentelor?

Da, nasc fix în mijloc de vară, în plin sezon de evenimente. Cu siguranță o să reiau activitatea foarte repede, la fel cum a fost și la Iair. Am mers la cântat după 10 zile… Dacă o să mă simt bine, desigur că voi merge. Foarte greu să plec de lângă Iair îmi este în orice moment, chiar și când trebuie să merg la magazin după mici cumpărături… Deci ăsta e cel mai mare greu, care nu apare sau dispare la un interval anume.

Citește și: Cum arăta Vlăduța Lupău în copilărie. Solista semăna perfect cu fiul ei. Imaginea care spune tot

Citește și: Vlăduța Lupău, plimbare cu căruța, în luna a șaptea de sarcină: „Mi-a fost dor de copilǎrie, eu aşa am crescut…”. Imaginile cu artista au devenit virale

Citește și: Însărcinată în 7 luni, Cosmina Adam a dezvăluit sexul bebelușului. Fosta asistentă a făcut anunțul la PRO TV: „Mulțumim, Doamne” / Soțul a spus și ce nume va purta copilul

Citește și: Cum arată acum Oana Vincu, la 23 de ani de la destrămarea trupei Genius. S-a reprofilat din punct de vedere profesional

De ce nu a cumpărat Vlăduța Lupău absolut nimic pentru al doilea copil

Bănuiesc că deja ai făcut numeroase cumpărături și ai pregătit totul pentru venirea lui pe lume. Chiar, și de data aceasta vei organiza o petrecere de botez fastuoasă?

Să știi că nu am cumpărat nimic, absolut nimic. Și nici nu am de gând. Am păstrat toate hăinuțele de la Iair și avem noroc că fratele lui se va naște aproximativ în aceeași perioadă, deci vom folosi de la cel mare la cel mic. Nu e vorba despre zgârcenie, sper să nu se înțeleagă greșit… E vorba că mi-ar plăcea să-l văd în hăinuțele fratelui. Vreau și când iese din spital să-l îmbrac la fel. Legat de botez, încă nu ne-am gândit așa departe… O să fie, oricum, ceva special.

Vlăduța, nu putem să nu remarcăm faptul că arăți foarte bine, deși ai trecut de primul trimestru de sarcină. Care este secretul? Respecți vreo dietă în prezent?

Nu respect nicio dietă, dar nu prea mănânc extrem de mult. M-am îngrășat oricum vreo 5 kg și mai urmează până spre final… Dar, până la urmă, sarcina cu asta vine, cu kilograme în plus, care îți dau o frumusețe aparte ca femeie, ca mamă.

Cât de greu i-a fost Vlăduței Lupău să-și ascundă sarcina

Concertul de la Sala Palatului a fost cu adevărat spectaculos. Ce ai simțit când ai urcat pe scenă și ai văzut mulțimea de oameni?

Da, a fost un vis împlinit! Îmi doream de mult acest proiect în cariera mea și m-am simțit „mare când am văzut că oamenii și-au dorit să vină și că și-au cumpărat bilete, iar sala a fost arhiplină. M-au primit atât de frumos, cu atâta energie bună și aplauze care și acum îmi răsună în minte, ca o frumoasă melodie. A fost special și nu voi uita niciodată acest prim concert al meu de la Sala Palatului.

Care a fost cel mai greu moment în acest pas grandios? Când ai simțit cele mai mari emoții?

De la început la final, toate au fost cu emoții intense, pentru că am cântat alături de cei mai mari artiști ai României. Și, până la urmă, asta e frumusețea… Ai emoții, transmiți emoții. Nu ai, nu transmiți.

Momentul în care ai anunțat sarcina, pe scena Sălii Palatului, a fost de-a dreptul impresionant. Cum ai ascuns sarcina atât de mult timp, mai ales că ești foarte activă? Nu ți-a fost greu să te ascunzi sau teamă că ar putea să te dea cineva de gol?

M-am îmbrăcat foarte larg, dar deja câteva persoane și-au dat seama. Pe la ultimele evenimente, tot mai veneau câteva persoane să îmi spună că au remarcat sau să mă felicite. Mai vedeam deja în comentarii pe rețelele de socializare… deci deja începea să se vadă (zâmbește). Nu am ținut ascuns dintr-un anume motiv, ci mi-am dorit să anunț într-un moment special și unic. Cred că am reușit.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton