De ce nu pleacă Adriana Bahmuțeanu și George Restivan în luna de miere, după ce s-au căsătorit: „Copiii sunt la...”. Detalii neștiute despre cununia religioasă din Ucraina / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

De ce nu pleacă Adriana Bahmuțeanu și George Restivan în luna de miere, după ce s-au căsătorit. Vedeta a povestit că nu-și poate lua o vacanță în acest moment, întrucât este foarte ocupată cu emisiunile ei. Mai mult decât atât, și soțul ei are o perioadă extrem de aglomerată pe plan profesional, așa că luna de miere nu se întrevede deocamdată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

De ce nu pleacă Adriana Bahmuțeanu și George Restivan în luna de miere, după ce s-au căsătorit. Prezentatoarea tv susține că este extrem de ocupată și nu își permite acum să plece departe de casă, mai ales că nici copiii ei nu au cum, fiind la școală.

468611_101788166656992_937067148_o468611_101788166656992_937067148_o

Citește și: Prin ce a trecut Adriana Bahmuțeanu înainte de căsătoria cu George Restivan, din Ucraina: „Am avut peripeții la graniță. Era să…”

Citește și: Silviu Prigoană, reacție neașteptată după ce Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit cu George Restivan: „Viața personală a mamei copiilor mei…”

Citește și: Cum își educă Antonia și Alex Velea copiii și ce relație are Maya cu Dominic și Akim: „Nimic nu e for granted. Le spunem NU de fiecare dată când…' / EXCLUSIV

Citește și: De la ce pornesc certurile dintre Șerban Pavlu și soția lui, Oana: „Când vine vorba despre a mă critica, nu mă menajează niciodată'. Ce temere au în privința copiilor / EXCLUSIV

De ce nu pleacă Adriana Bahmuțeanu și George Restivan în luna de miere, după ce s-au căsătorit

Adriana Bahmuțeanu nu poate pleca în luna de miere cu soțul ei, George, întrucât amândoi sunt extrem de ocupați. În plus, copiii vedetei tv sunt la școală, iar ea are de filmat emisiunile din mediul online. Prezentatoarea TV a explicat și care este motivul pentru care ea și partenerul ei de viață și-au dorit să se cunune religios în Ucraina.

'Nu plecăm în luna de miere, copiii sunt la școală, eu am emisiuni, George are treabă. Noi am dorit să ne cununăm la o mănăstire. De aici a plecat ideea. Știam că Mănăstirea Bănceni e foarte frumoasă. Am vrut să trimitem un mesaj, că autoritățile interzic slujbele religioase în limba română.', a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru viva.ro.

Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit în Ucraina

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit la o biserică din Ucraina, deși amânaseră nunta.

În urmă cu câteva săptămâni, prezentatoarea TV spunea că a amânat nunta cu afaceristul din SUA, pentru că nu reușește să adune la un loc toți oamenii importanți din viața lor. Ei bine, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au răzgândit. Cei doi s-au căsătorit la o biserică din Ucraina weekend-ul trecut și au făcut primele declarații despre fericitul lor eveniment.

„Ce-a unit Dumnezeu omul să nu despartă! Suntem fericiți și bucuroși că ne-am îndeplinit visul de a ne cununa religios la o mănăstire istorică, acolo unde să fim doar noi și Dumnezeu și să primim binecuvântarea divină pentru căsătoria noastră!

Am ales Mănăstirea Banceni din Ținutul Hertei, Bucovina de Nord, pământ românesc, acolo unde, în ciuda prigoanei asupra preoților și a credincioșilor, divinul, ortodoxia românească și credința sunt vii în sufletele oamenilor!', a scris Bahmu pe rețelele sociale.

Ce reacție a avut Silviu Prigoană după cununia religioasă a fostei lui soții

Adriana Bahmuțeanu este de puțin timp, iar o femeie măritată. Prezentatoarea TV și-a găsit fericirea în brațele lui George Restivan. Cei doi și-au jurat dragoste veșnică, în cadrul unei ceremonii, de la o biserică din Cernăuți. Vedeta nu este la primul mariaj. Alături de fostul soț, Silviu Prigoană, prezentatoarea TV s-a căsătorit și a divorțat de mai multe ori, dar a devenit și mama a doi copii. Din nefericire, căsnicia lor a fost una tumultoasă și s-au despărțit cu scandal, de fiecare dată. Iată ce a avut de declarat Silviu Prigoană, după ce a aflat că Bahmuțeanu s-a recăsătorit.

Viața personală a mamei copiilor mei este protejată de către Constituție. În consecință, no comment!„, a spus Silviu Prigoană pentru Impact.ro.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton