De ce nu se difuzează Românii au talent astă seară. Ce se întâmplă cu show-ul de la PRO TV

 Cica Cristina
.

De ce nu se difuzează Românii au talent în această seară, 17 mai 2021? PRO TV a modificat grila de programe, astfel că în locul emisiunii, luni, urmează să se difuzeze un film. Iată ce se întâmplă cu show-ul de la PRO TV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Românii au talent nu se difuzează astă seară, după ce au survenit mai multe modificări în programul postului tv.

S-a luat decizia ca ora și ziua difuzării emisiunii Românii au talent să se schimbe. Astfel, show-ul prezentat de Pavel Baryoș și Smiley nu va mai putea fi urmărit în zilele de luni.

De-ce-nu-se-difuzeaza-romanii-au-talent-1De-ce-nu-se-difuzeaza-romanii-au-talent-1

De ce nu se difuzează Românii au talent

De ce nu se difuzează Românii au talent astă seară? Emisiunea a fost scoasă din grila PRO TV în zilele de luni. A doua semifinală și finala din sezonul 11 se vor difuza doar vinerea. A doua semifinală Românii au talent urmează să aibă loc vineri, 21 mai.

Lunea aceasta, de la ora 20.30, când trebuia să fie Românii au talent, PRO TV va difuza filmul „Need for speed: Începuturi' (2013), cu Imogen Poots, Dominic Cooper, Aaron Paul.

Citește și: Florin Călinescu l-a ironizat pe Fuego, la Românii au Talent:”De ce se duc bătrânelele la el la concert?”

Citește și: Florin Călinescu l-a atacat pe Whats Up, la Românii au Talent:„Să mor dacă am auzit de el'

Citește și: Ana Maria Mocanu s-a împăcat cu fostul iubit, Rareș.L-a iertat după ce a bătut-o

Citește și: Mihai Mărgineanu și soția lui au avut COVID-19:„Mi-a fost rău'. Cum se simt acum

Când are loc finala Românii au talent

Primii concurenţi calificaţi în finală Românii au talent sunt: Ana Maria Mărgean, Daria Batschi-Beleca, Duo Turkeev, GIM şi Rareş Trufea.

Finala Românii au talent este programată pe data de 28 mai, de la ora 20:30, potrivit fanatik.ro.

„Arta adevărată se naște din durere. Am rămas profund impresionată de povestea ta din preselecții. Poate pentru tine a fost o luptă mult prea grea, dar crede-mă ești un învingător. Am fost impresionată de ideea ta de a construi o casă de copii. Dacă există cineva care dorește să sprijine această inițiativă, sper să o facă', a declarat Alexandra Dinu despre numărul lui GIM.

De asemenea, în afară celor cinci concurenți care s-au calificat, li se vor mai alătura alți concurenți, al căror nume se va afla în această săptămână. Urmează să se califice alți cinci concurenți.

În ceea ce privește premiul de originalitate cei patru jurați de la Pro TV i-au ales pe Daria Batschi – Beleca și Duo Turkeev.

De asemenea, cei patru jurați: Andra, Alexandra Dinu, Florin Călinescu, Andi Moisescu vor avea la dispoziție și un wild card, pe care îl vor da la finalul celei de-a doua semifinale unuia dintre concurenții care îi va impresiona cel mai tare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton