De ce poartă Ștefan Floroaica verighetă, deși nu este căsătorit: "Prima dată când mi-am pus-o am zis că e o ciudățenie, mă incomoda, acum...". Formează un cuplu cu Sânziana Negru

 Cica Cristina
.

De ce poartă Ștefan Floroaica verighetă, deși nu este căsătorit. Cu toate că are o relație de aproape un an cu Sânziana Negru, cei doi nu au făcut încă pasul cel mare. Cu toate că actorul din Lia nu e căsătorit, poartă verighetă și a explicat și motivele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Anul trecut, la începutul lunii aprilie, Ștefan Floroiaca era surprins alături de Sânziana Negru, cei doi îndrăgostiți arătându-și afecțiunea în public. Au fost discreți o perioadă cu relația lor, apoi în vara anului trecut s-au afișat împreună pe rețelele de socializare și după ce au decis să nu se mai ascundă au tot vorbit deschis despre relația lor.

sanziana-negru-si-stefan-floroaicasanziana-negru-si-stefan-floroaica

De ce poartă Ștefan Floroaica verighetă, deși nu este căsătorit

Cu toate că actorul din „Lia, soția soțului meu” nu a ajuns în fața altarului până acum, poartă verighetă și mulți s-au întrebat care sunt motivele ce stau la baza acestei decizii. Totul are legătură cu personajul pe care îl interpretează în serialul de la Antena 1.

'Da, e personajul. De când vin aici, de la 7 dimineața, port verigheta asta pe degetul meu. M-am obișnuit că este verigheta pe care am purtat-o încă de la începutul filmărilor, este aceeași. Nu știu din ce material este, dar se potrivește atât de bine pe mâna mea, chiar sunt… prima dată când mi-am pus-o am zis că e o ciudățenie, mă incomoda, nu-mi plăcea. Acum nu mă deranjează, când va fi vreodată, am exercițiul deja făcut, știu cum e', a declarat Ștefan Floroaica la Xtra Night Show.

Citește și: Sânziana Negru de la America Express s-a ocupat singură de designul casei sale: 'A fost un an foarte plin, o muncă lungă. Încă nu s-a terminat, dar…' / Ce spune despre relația cu Ștefan Floroaica

Citește și: Cine este Ștefan Floroaica, iubitul Sânzianei Negru de la America Express. Joacă în serialul Lia și este semifinalist Exatlon

Citește și: Cum se înțeleg fiicele lui Cabral, în ciuda diferenței de 16 ani: „Nu e relația clasică de surori”. Cât de des se întâlnesc Inoke și Namiko

Citește și: Irina Fodor și-a făcut o schimbare de look spectaculoasă: „A durat 4 ore transformarea, o să înrămez pozele astea”. Cum arată acum

Ștefan Floroaica nu e interesat să-și facă o casă acum

Fostul concurent de la Exatlon a vorbit și despre priorități, iar printre acestea nu se numără la acest moment o casă, ci mai degrabă afacerile.

'Disponibilitate să-m fac o casă aș avea în momentul de față, dar nu prea mă interesează și mă gândesc să fac alte lucruri cu banii pe care îi am. Mai întâi aș vrea să creez niște business-uri personale din care să fac treabă. Locuința… oricând poți să stai oricând în chirie. Nu e obligatoriu să am un loc stabil în momentul de față, sunt tânăr, sunt bine', a mai spus actorul.

De la ce pornesc certurile în relația cu Sânziana Negru

Întrebată cu ceva timp în urmă despre planurile de viitor, dacă se gândesc la o logodnă sau o căsătorie, Sânziana Negru a fost reținută și a dezvăluit că momentan nu s-au gândit atât de departe și lasă lucrurile să vină de la sine.

‘Relația merge foarte bine, suntem foarte bine. Ador întrebările astea, îmi plac maxim, nu ne-am gândit atât de departe’, a spus Sânziana Negru.

De asemenea, întrebată fiind și despre certurile și tensiunile în relația de cuplu, fosta concurentă de la America Express a ținut să precizeze că discuțiile în contradictoriu pornesc de la lucruri minore, astfel că nu țin supărarea prea mult timp.

‘De la ce ne certăm, nu știu dacă sunt lucruri care-mi vin acum în cap, dacă e ceva anume de la care ne certăm. Sunt nimicuri, cred că cel mai important este că nu ne certăm de la lucrurile care contează cu adevărat, iar asta ne bucură pe amândoi’, a declarat Sânziana Negru.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton