De ce s-a întors Kira Hagi în România, deși plecase la studii în America cu gândul de a rămâne definitiv: "Acolo mi-am schimbat perspectiva. M-am întors în țară pentru că..." Ce spune despre cariera de actriță, dar și despre pasiunea pentru pictură / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

De ce s-a întors Kira Hagi în România, deși plecase la studii în America cu gândul de a rămâne definitiv. Avea în plan să se mute în Statele Unite, dar soarta a făcut să revină în țară, iar fiica lui Gică Hagi ne-a vorbit deschis în paginile revistei VIVA!, cu ceva timp în urmă, despre motivele care au determinat-o să se întoarcă în țară și cum i s-a schimbat perspectiva privind viața peste ocean. De asemenea, ne-a vorbit și despre cariera de actriță, dar și despre pasiunea pentru pictură.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Dacă îmi permiți, vreau să vorbim și despre cariera ta de pe scena teatrului. Ai jucat și într-o piesă de teatru cu fiul lui Mihai Alexandru, Jonathan. Din câte știu, ați reușit să jucați și în pandemie. Cât timp s-a jucat piesa aceasta?

La Teatrul Nottara am jucat cu Jonathan Alexandru în „Martha și George, o piesă despre viața Prințesei Martha Bibescu și a Prințului George Valentin Bibescu, care a durat trei ani de zile. Am interpretat-o, la Teatrul Nottara, chiar și în perioada în care a fost pandemie. Am jucat cum s-a putut, atât cât s-a putut, cu jumătate de sală, dar am reușit să facem asta și în acea perioadă. A fost o colaborare foarte frumoasă. Le mulțumesc în continuare celor de la Teatrul Nottara pentru că ne-au dat această oportunitate să punem în scenă o piesă despre o poveste inedită a unei personalități emblematice din perioada interbelică.

Kira Hagi (4)Kira Hagi (4)

Citește și: Kira Hagi se mărită cu iubitul grec! Thomas Ferfelis a cerut-o de soție în vacanța din Salonic / Cu ce se ocupă viitorul soț al fiicei lui Gică Hagi

Citește și: Ce părere are Silviu Biriș despre Kira Hagi, după ce au jucat împreună în spectacolul Sistemul perfect: „Este serioasă și disciplinată, ca tatăl ei'

Citește și: Mesajele triste transmise de vedetele din România, după moartea lui Alain Delon. Loredana l-a și cunoscut: „De când l-am văzut prima dată într-un film, l-am adorat! Talentul, ochii, vocea, zâmbetul irezistibil au fascinat și inspirat atât de mulți oameni din întreaga lume!'

Citește și: Anamaria Prodan a câștigat numele Reghecampf în Instanță, deși fostul soț nu voia să mai fie asociată cu el: „Cine a inventat numele ăsta? Cine a pus numele ăsta pe hartă? Ți-am construit cariera și drumul. Eu ți-am creat viața…'

Kira Hagi: „Mie mi se pare că pictura și actoria se îmbină”

Despre cariera ta de pictoriță ce ne poți spune? Ai avut expoziții în Franța, Italia, la București, Constanța…

Mie mi se pare că pictura și actoria se îmbină. Mi se pare că proiectele pe care le-am avut și expozițiile pe care le-am avut s-au născut așa, natural, nu am forțat nimic. Am lăsat lucrurile să se întâmple după
cum a fost dat.

Știu că ai studiat la New York, la Los Angeles, dar iată că te-ai întors în România. Ai simțit că aceasta e scena pe care vrei să faci performanță în actorie?

Eu vreau să fac performanță oriunde în lume atâta timp cât practic meseria pe care mi-o doresc și o fac din suflet, și cu drag.

Din câte știu, ai cochetat și cu regia…

Doar în State am regizat, dar la școală.

De ce s-a întors Kira Hagi în România, deși plecase la studii în America cu gândul de a rămâne definitiv

În America ai plecat cu gândul de a rămâne. Decizia ta de a te întoarce i-a surprins pe mulți. Cum de ai revenit în țară?

E adevărat că am plecat în State cu gândul de a rămâne definitiv, dar acolo mi-am schimbat perspectiva. M-am întors în țară pentru că am primit un rol în România și am ținut să onorez contractul.

Tu ai renunțat la visul american sau el continuă, dar momentan trăiești visul românesc?

Nu pot să spun că am renunțat la nimic. Pot spune că trăiesc visul meu. Da, visul Kirei Hagi, ca fiecare dintre noi. Fiecare are un țel, un drum.

Ești mulțumită, fericită pe deplin de ce faci acum, în cariera ta?

Da, sunt împlinită, pentru că sunt un actor care muncește în fiecare zi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton